Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
b) nemáš ovladače na zvukovou kartu
žádná jiná možnost neexistuje ![]()
Nemas ovladac, nainstaluj ovladac - stahnes z netu, zvukova karta je dneska standartne na vsech pc i ntb
K pc si mustela dostat cd ke zvukove karte..jsou tam ovladace tak nainstaluj ![]()
K PC jsem žádné CD nedostala… A abych mohla stáhnout ovladač na zvukovku, musím nejspíš vědět co mám za zvukovku že? A to zjistím jak? Mám program Everest který by mi to měl vypsat, ale nějak se v tom nevyznám…
@ŠárušN píše:
K PC jsem žádné CD nedostala… A abych mohla stáhnout ovladač na zvukovku, musím nejspíš vědět co mám za zvukovku že? A to zjistím jak? Mám program Everest který by mi to měl vypsat, ale nějak se v tom nevyznám…
to je asi starší počítač, že jo?
protože normálně si to Win7 hledá sám. Jinak podle čipu na desce. Pokud ti Everest napíše jakou máš základní desku (motherboard) tak by se to podle modelu dalo dohledat. ![]()
@Žirafátko píše:
to je asi starší počítač, že jo?
protože normálně si to Win7 hledá sám. Jinak podle čipu na desce. Pokud ti Everest napíše jakou máš základní desku (motherboard) tak by se to podle modelu dalo dohledat.
Právě že je to nový počítač. Bedna stará, ale celej vnitřek úplně novej. No budu to muset asi celé rozdělat, protože Everest mi nenapsal vůbec nic co bych potřebovala vědět… Ale pokud píšeš že si to Win7 normálně hledá sám, obávám se že bude zase někde nějaký problém (a že už jich bylo). Achjo, ještě na to mít ten čas… No nic, tak děkuji za rady ![]()
PC je z ochodu složené nebo skládané doma? K základní desce je určitě CD pokud vám ho prodejce nedal stačí zjistit název základní desky. Stáhnout program CPU-Z tam to bude.. potom napište název nějak to najdeme.
@Anonym3 píše:
PC je z ochodu složené nebo skládané doma? K základní desce je určitě CD pokud vám ho prodejce nedal stačí zjistit název základní desky. Stáhnout program CPU-Z tam to bude.. potom napište název nějak to najdeme.
PC jsme si brali složené. No dnes odpoledne mi manžel oznámil, že od toho má CD
Tak já se tady snažím a ono je to takhle jednoduché
Takže už nic hledat nemusíme, teda doufám ![]()
Ahoj, prosím najde se někdo, kdo by mi poradil? Měli jsme problémy s Windows 7, tak jsme ho nahráli znovu. Do té doby nám zvuk fungoval, ale teď už ne. Na dolní liště se mi u ikonky zvuku po najetí myší zobrazuje hláška „Není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení.“ A je tam červený křížek. Koukala jsem se do správce zařízení a tam je napsáno, že zvukové zařízení funguje správně, všechny ovladače byly aktualizovány. A přesto zvuk nefunguje a u té ikonky dole se zobrazuje pořád to stejné
Je tu nějaký machr který mi poradí?
Dík.