Zablokování erotických stránek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3003
8.7.12 16:38

Zablokování erotických stránek

Ahojky holky…
mám takovej dotaz - jde z počítače nějak bloknout všechny erotické stránky?
Jde mi o to, že syn (3 a půl) si pouští na youtube - třeba červenýho traktůrka, Pata a Mata atd. to je v pohodě ale ráno se mi stalo, že asi kliknul na něco co neměl a najednou jsem koukla na monitor a měl tam slečnu s roztaženýma nohama :zed: :zed: :zed:
S manželem se před sebou nestydíme, doma chodíme před synem i nazí - jediný co mi řekne syn tak je „mami, kouká ti prdleka“ :-D a nebo, že mám tlustou prdelku :oops: :lol:

Myslíte, že by to nějak šlo udělat? ale, aby když to bude „potřeba“ zase třeba na chvilku odblokovat :lol: :lol: :lol: :lol:
Díky za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1021
8.7.12 16:48

Zablokovat to urcite jde, ale bohuzel neporadim, jak. Zkus to vygooglovat, treba tam nejake rady najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
8.7.12 16:48

No tak všechny stránky nemůžeš zablokovat. Vlastně to ani nejde :lol: Musíš ho holt hlídat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.7.12 16:52

Ja vim, ze jsme to meli nejak blokovane v praci, protoze mi to blokovalo i stranky, ktere sice nebyly s erotickym obsahem, ale neco se na tom tomu programu nezdalo - napriklad stranky nejakeho doktora. Napsalo mi to tam neco v tom smyslu, ze otevirat stranku s timto obsahem muj zamestnavatel nepovoluje a bylo. :mrgreen: Takze neco urcite existuje. Edit: Jeste pridavam, vemte si, ze treba v Cine cenzuruji a blokuji webove stranky bezne.

Příspěvek upraven 08.07.12 v 16:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.7.12 16:53

Díky, holky :-)

Tak budu taky sedět u červeného traktůrku - vždy jsem u toho uklidila. než se dokoukal na všechny pohádky :-D Budeme hlídat :-))) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.7.12 17:07

Pokud ti jde čistě o YouTube, tak úplně dole je položka Bezpečnost a tam si nastavíš Zapnout. Kdybys chtěla filtrovat celý web, pak jukni třeba na OpenDNS

Ale tak malé dítě bych bez dozoru u komptu raději nenechávala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
8.7.12 17:20

Ne o youtube mi nejde, to je v klidu… ale asi otevřel nějakou další položku a bylo to… já byla pár kroků od něj… ale nic mi na to neřekl. Já mu řekla, že na tohle je ještě dost malej :-D a on to už ani newí!

Ale je to ponaučení pro příště :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.7.12 17:53

@Kačenkaaaa dcera umí nepozorovaně likvidovat klávesnici i za mé přítomnosti. Když se jí to povedlo neopravitelně, byl naštěstí ještě v rozšířené záruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.7.12 18:16

@Kačenkaaaa my máme tři, ale ničitel je jen starší dcera :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ondrator
19.7.12 13:31

Ahoj jsem tomas vsechny stranky bloknout nejdou a bloknutim se stejne nic nevyresi najde si jinou stranku na kterou si pujde musite ho hlidat nekdo se treba na tyto stranky diva rad a ted treba nemuze nemyslim sebe to ne ale nekdo takovy se nekde najde kdyz nema holku nebo ani manzelku kamos skousel jednou stranky taky vymazat protoze mu na to taky chodila sestileta segra ale taky si nepomohl vsechno proste vymazat nejde jedine hlidat jinak to nejde mrzi ze jsem neporadil ale proste tak to je ahoj

• Citovat
  • Upravit
278
25.10.13 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michal556
25.10.13 22:28

Dobré pro rodiče jsou i stránky úřadu na ochranu osobních údajů, konkrétně pak článek http://www.uoou.cz/uoou.aspx?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák