Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj tiskárnu zapoj do druhého pc a nainstaluj ovladače, co jste dostali při koupi tiskárny. Někdy se taky dají stáhnout ze stránek výrobce.
To nefunguje, to jde jen skener, dál to prostě píše, že to nenajde.
Ja bych zapojila tiskarnu do toho druheho pc a v ovladacich panelech ji pridala a dala jako hlavni? nezkousela jsi? my to mame taky, ze to jde pres manzeluv PC, a musi ho mit pusteny abych mohla tisknout ja..ale do sveho jsem ji nezkousela zapojit ![]()
@Hanka79 No jde o to, že ten, co byl jako hlavní už není a nikdy nebude, je prostě pohřbený
A je nastaven jako hlavní bez něj mi nejde nic z mého upravovat. Snad není možné, že budu muset kupovat novou tiskárnu?
![]()
@Anonymní píše:
@Hanka79 No jde o to, že ten, co byl jako hlavní už není a nikdy nebude, je prostě pohřbenýA je nastaven jako hlavní bez něj mi nejde nic z mého upravovat. Snad není možné, že budu muset kupovat novou tiskárnu?
![]()
![]()
![]()
To urcite nebudes muset kupovat neboj
jestli k ni mas CD tak ho dej do svyho pocitace, a dej Ovladaci panely, tiskarny, Pridat tiskarnu, na to najed pravou mysi a dej Pridat tiskarnu. Kdyz se tam podivas, musis ji mit nastavenou jako Vychozi, musi byt odskrnuta, dokud to tak nebude, nebude ti to tisknout
Mám problém, jeden pc byl jako hlavní a druhý byl ve skupině. Bylo povoleno sdílení tiskáren. Teď je první pc mrtvé a v tom druhém prostě tiskárna nefunguje. Co s tím?