Sdílená tiskárna - hlavní PC nefunguje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.7.12 08:47

Tiskárna- sdílení

Mám problém, jeden pc byl jako hlavní a druhý byl ve skupině. Bylo povoleno sdílení tiskáren. Teď je první pc mrtvé a v tom druhém prostě tiskárna nefunguje. Co s tím? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucenka
19.7.12 09:03

Ahoj tiskárnu zapoj do druhého pc a nainstaluj ovladače, co jste dostali při koupi tiskárny. Někdy se taky dají stáhnout ze stránek výrobce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.12 09:07

To nefunguje, to jde jen skener, dál to prostě píše, že to nenajde.

• Citovat
  • Upravit
18259
19.7.12 10:32

Ja bych zapojila tiskarnu do toho druheho pc a v ovladacich panelech ji pridala a dala jako hlavni? nezkousela jsi? my to mame taky, ze to jde pres manzeluv PC, a musi ho mit pusteny abych mohla tisknout ja..ale do sveho jsem ji nezkousela zapojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.12 11:02

@Hanka79 No jde o to, že ten, co byl jako hlavní už není a nikdy nebude, je prostě pohřbený :( A je nastaven jako hlavní bez něj mi nejde nic z mého upravovat. Snad není možné, že budu muset kupovat novou tiskárnu? :think: :zed: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
18259
19.7.12 11:34
@Anonymní píše:
@Hanka79 No jde o to, že ten, co byl jako hlavní už není a nikdy nebude, je prostě pohřbený :( A je nastaven jako hlavní bez něj mi nejde nic z mého upravovat. Snad není možné, že budu muset kupovat novou tiskárnu? :think: :zed: :zed: :pocitac:

To urcite nebudes muset kupovat neboj ;) jestli k ni mas CD tak ho dej do svyho pocitace, a dej Ovladaci panely, tiskarny, Pridat tiskarnu, na to najed pravou mysi a dej Pridat tiskarnu. Kdyz se tam podivas, musis ji mit nastavenou jako Vychozi, musi byt odskrnuta, dokud to tak nebude, nebude ti to tisknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák