Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Za mě také ANO
. Pro mě to bylo uklidnění, stačilo mi jen prcka najít slyšet a zase vypnout.
jsem našla v 10tt. Používala jsem ho jen dokud jsem necítila pohyby a pak šel o dům dál
ale určitě bych ho pořídila znovu při dalším těhotenství. Opravdu je to lepší než být v nervech a nedočkavá na další kontrolu u lékaře, takhle sem neměla nutkání, pořád běhat na ultrazvuk
Ahoj, myslíte že doppler z druhé ruky už je k ničemu, nebo to nevadí. Třeba u monitoru dechu pod miminko se říká že není dobré si půjčovat nebo kupovat straší.
@nick8 klid
v porodnici mají taky použité monitory, sice by je měli dávat na seřizování ale z vlastní zkušenosti vím, že se tak neděje
@nick8 píše:
Ahoj, myslíte že doppler z druhé ruky už je k ničemu, nebo to nevadí. Třeba u monitoru dechu pod miminko se říká že není dobré si půjčovat nebo kupovat straší.
proč by měl být k ničemu? já ho koupila, ani netuším, z kolikráté ruky je, funguje naprosto v pohodě
to možná blbne jen výrobce, bo nemá takové kšefty - to samé jak monitory dechu - starší taky fungují ![]()
Ahoj, děkuju. Taky mi přijde zbytečné kupovat nový když se to jiným valí doma. Radši jsem se ale zeptala aby to nebyli vyhozené peníze.
@nick8 píše:
Ahoj, děkuju. Taky mi přijde zbytečné kupovat nový když se to jiným valí doma. Radši jsem se ale zeptala aby to nebyli vyhozené peníze.
v klidu kup použitý. Já dokonce ještě ani neměnila baterku, funguje to už rok na jednu
tedy paní říkala, ať si tu baterku vyměnim, ale dokud to jede, je to zbytečné… Akorát jsem přístroj umyla, nic víc ![]()
@nick8 píše:
ahoj, z druhe ruky, tj. starsi nemusi byt horsi nez novy. ja si taky schovavam agelsound z prvniho tehotenstvi na'pozdeji apredpokladam, ze bude stejne dobre fungovat.
Angelsound muzu jen doporucit, velmi me to uklidnovalo, kdyz jsem nasla srdicko. paradoxne na prvni ambulanci ve vyhlasene porodnici mi poslouchali bricho nejakym dopplerem z roku raz dva, to jsem se musela smat, ten byl urcite tak 20-30 let starej ![]()
@jaaaaaana
tak to je dobré
chtěla bych ten starý dopler vidět ![]()
Ráda bych oživila diskuzi
Je tu někdo kdo by prodal??
děkuju
Zdravím, tato diskuze už není pravděpodobně aktuální, ale zkusím se zeptat. Funguje někomu aplikace k Angelsound? Zkoušeli jsme se všemi telefony co máme doma a nefunguje v žádném. Případně předem děkuju za Vaše zkušenosti. ![]()
@Tinka277 já mám aplikaci staženou v iPhonu a funguje. Pokud myslíš nahrávání ![]()
@Janulineckapech My zkoušeli i na Iphone 7 a bohužel nefunguje ani nahrávání ani nepočítá tepovou frekvenci
Můžu se zeptat na jakém Iphonu Vám to funguje?
@Janulineckapech Můžu se ještě zeptat, jestli Ti jde nahrávku někam poslat? Povedlo se nám to částečně rozchodit v jednom Iphonu, ale nahrávku si poslechneme, ale nikde není uložená a nejde stáhnout, jen sdílet přes FB ![]()
@Tinka277 ne to mi nejde, nahrávka je uložena pouze v aplikaci a pokud chci někomu ukázat tak musím pustit na svém telefonu