Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj. Od patka mam problem s polykanim ale neboli to. Vypada to jak angina. Zitra si dojdu k dokroce. Ale poboliva me opravena 7micka… Pod ni mam pry kaz az k nervu. Myslite ze mi zubar stim neco udela? Kdyz mam asi tu anginu?
Zubař tě nemocnou neošetří. Je otázka, jestli máš angínu. Došla bych nejdříve k praktikovi a podle výsledku zubař. Ale když máš zub opravený, jak můžeš mít kaz k nervu?
@Halamka protoze ten predchodi zubar mi ho blbe vyvrtal. Kaz byl opravdu velky. Dal tam nejakou podlozku nebo vlozku ci co… Ale kdyz jsem pak sla k jinymu zubari tak rikal ze na rgt je videt ze to mam sakra blizko k nervu ze ten zubar ten zub spatne opravil. Jako ja se zblaznim…dostanu atb a trpet nez se uzdravim s kazem az k nervu ![]()
Já myslím, že s angínou by neměl být problém ošetřit, hlavně pokud se nasadí antibiotika už v pondělí. Moje zubařka si běžně bere při ošetření roušku.
@vokishka tak to se ted jen budu modlit aby mě vzal. Stačí že mam hruzu z toho co mi stím zubem budou dělat když to mam takhle hluboky ![]()
Zkus to, mohl by tě vzít. já před třemi lety měla herpetickou angínu, takže šílená bolest v krku, horečky, a pozdějc plná huba aftů, a u zubařky jsme skrz ty afty byla 2 krát..první 4 dny nemoci jsme byla střídavě praktik, zubař, praktik, zubař..oba dr přes půl hodiny cesty…takkže super na léčbu. a normálně mě tu pusu prohlížela. ona angína nění nejak prudce nakažlivá, že by ji člověk hned chytil, když si vezme roušku, skoro určitě to nechytí.