Angína u dospělýho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15419
18.7.18 09:55
@Ela025 píše:
Už si těžko zajdu na pohotovost, jsem na cestě domů, včera jsem obvolávala dost ORL lékařů a měla jsem smůlu, všichni odkážou na PL, když to je akut

Proč taky s angínou hned na ORL. Nekomplikovanou angínu vyřeší praktický lékař bez problémů. Jinak pokud si byla mimo bydliště, tak si měla obvolat praktické lékaře v okolí a určitě by tě někdo vzal. Musela jsme to takhle udělat s dětmi, když onemocněly na dovolené a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
18.7.18 10:09

@ivašot. No ono obvolávat skoro bez hlasu mi dělalo problém i na to ORL, navíc jsem netušila, že by mě nějaký PL vzal, kdyby to třeba nebyl PL někoho príbuznýho, což nehrozilo, taky mi emery přijde s angínou jako „obtěžování doktorů“, oni se netváří nadšeně i když jsem tam byla se zánětem ledvin a sotva chodila, takže s angínou a bolestí v krku, co se už pár dní rozjížděla by mě asi milovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
18.7.18 10:13

PL cizi pacienty moc ochotne neberou. Kdyz jsem byla tyden mimo bydliste, radsi jsem pockala do vecera a jela na pohotovst, nez shanet PL. ORL pohotovost je napriklad v praze na bulovce. A angin heel stoji cca 150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.7.18 14:01

Tak už mám ATB a hnisavou angínu, teď už jen čekat než zaberou, abych mohla sníst víc jak jeden puding za den, těm, co mi poradili včera tím na co jsem se ptala děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
2.3.23 22:54

Zdravím, stává se vám, že dostanete angínu po vypití něčeho studeného? Já si po dlouhé době dala odpoledne studené mléko a už teď nemůžu polykat. Už 5 let jsem neměla zmrzku. Vždy do pár hodin mandle jako tenisáky. Já b*bka si dala pohárek mléka a už to jede 🤦🏼‍♀️. Máte to také někdo takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3490
2.3.23 23:15

Ano, mivala jsem to podobne. Dodnes se radeji vyhybam treba studenym napojum s ledem, ale malou zmrzku nebo nanuk uz zvladnu. I kdyz za ta leta uz mi ty studene veci jakoby ani nechutnaji, takze je moc nevyhledavam. Doporucuju krk postupne „otuzovat“, tj zacit vlaznymi vecmi a casem trochu pritvrzovat, aby te to uplne neomezovalo v zivote a neodrovnala te prave treba jen sklenice studeneho mleka… U sebe jsem vypozorovala, ze jde jakoby i o objem/množství - 0,2l ledoveho dzusu zvladnu, ale 0,5l ledove domaci limonady uz by byl problem. Predpokladam, ze to souvisi s delsim casem, po ktery jsou mandle vystavene tomu chladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
2.3.23 23:28

@Magda26 Mě to hrozně mrzí, jak se celé léto dívám na lidi se zmrzkou a nápoji, kde vidím kostky ledu. Na koupališti jsem jako pitomec s nevychlazenou vodou. Blbec jsem to dnes neošéfovala a bojím se, že zítra pomažu k doktorovi 😕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.3.23 01:32

A je to fakt angina? Krk muze svinsky bolet i bez ni. Taky jsem na to trpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí