Angina v 9. měsíci těhotenství

75
3.9.16 10:37

angina v 9 mesici tehotenství

Ahojky maminky 22 jdu na planovany cisar a uz dva dny me skolila nejaka chripajzna nebo angina mam horecky bolest v krku a rymu.muze nejak ohrozit miminko? a co bych mohla si vzit nebo jak pomoct aby se mi trosku ulevilo? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
3.9.16 10:41

Utíkej k doktorovi, nebo na pohotovost. Horečky v těhotenství nejsou legrace a angína tuplem ne( je nebezpečná pro tebe, jsi teď těhotenstvím oslabená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
3.9.16 11:38
@saryta píše:
Ahojky maminky 22 jdu na planovany cisar a uz dva dny me skolila nejaka chripajzna nebo angina mam horecky bolest v krku a rymu.muze nejak ohrozit miminko? a co bych mohla si vzit nebo jak pomoct aby se mi trosku ulevilo? dekuji moc

Souhlasím s @Monique.S angínou vždy k lékaři, aby zjistil, jestli je to virová či bakteriílní. Na bakteriální musí být vždy nasazena ATB ( v těhotenství penicilinová atb můžeš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
3.9.16 11:53

@saryta utíkej hned na pohovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
3.9.16 12:24

Urcite si zajdi co nejdriv pro ATB. Do dvaadvacateho mas dost casu dat se do kupy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
3.9.16 12:40

Taky jsem chytla anginu pred porodem (ne planovanym) a dostala jsem normalne ATB, doktor mi rikal ze v tak pokrocilym tehotenstvi jsou prasky rozhodne lepsi nez nelecena angina, tak snad budes brzo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.9.16 13:54

@saryta Tohle přesně se mi stalo před plánovanou sekcí s dvojčaty. Ostatní děti doma prodělaly angínu, já padla jako poslední. V neděli jsem „padla“, v pondělí jsem měla nastoupit. V po jsem obvolala MUDr., ten mě pozval na pásy, dostala jsem ATB a sekce se odložila o 6 dní ;) Ale ty máš do 22.9. spoustu času, řeš to s MUDr., doma rozhodně ne.
Ať jsi brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.9.16 14:27

@saryta klid.. dojdi k dr, ať máš cos na horečky (paralen good, ale na angínu by nezabral) a nestresuj se.. zatím máš čas. Mimču to neublíží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.9.16 13:42

Moc dekuji maminy, vikendbyl des nakonec mi dali vincentky a paralen a odvar z cibule je asi skvela vec :D jeste neni nejlip ale snad mame to nejhorsi za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí