Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My používali 3 roky globule, a žádný problém. Takže vřele doporučuji. Teď, po těhu používáme zase.
Přerušovaná soulož podle mě nemá smysl.
Pharmatex užívám už přes 2 roky, protože HA ze zdrav.důvodů nemůžu. Myslím, že při správném dodržování je spolehlivý, mě hlavně vyhovuje, že je pořád při ruce. A přítel si pochvaluje lubrikační efekt ![]()
Holky, když používáte pouze Pharmatex, ejakuluje Váš muž do Vás nebo mimo?
ahojte
chtela bych zacit pouzivat spermicidni krem,poradite jaky a kolik stoki?a taky jestli je pristupny ve vsech lekarnach.mooc dekuju
Pharmatex jsem sice používala bez následků, ale nemůžu si pomoct, ale děsně mi ty globule smrdí a mám z nich nepříjemný pocit.
Tak přidávám včerejší zkušenost s Pharmatex globulema a hrozně smrdí, takže pro nás po prvé a naposled..přišlo nám to jak penicilin. Takže jestli někdo chcete, mám doma krabičku bez jedné globule. Stačí napsat SZ ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si ten gel, ale nemám s ním žádnou zkušenost a přítel také ne, hlavně nechceme ani jeden používat kondom, jenže problém je, že ze zdravotních důvodů nemohu brát antikoncepci. Takže bych potřebovala poradit, popřípadě radu na nějakou jinou ochrannou metodu bez hormonů. Je mi 17,takže tělísko bez hormonů se ke mě prý nehodí. Hlavně se nechci nervovat, jestli jsem, nebo nejsem těhotná, ale zároveň bych si sex chtěla užívat kdy budu chtít… Děkuji za odpověď.
![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si ten gel, ale nemám s ním žádnou zkušenost a přítel také ne, hlavně nechceme ani jeden používat kondom, jenže problém je, že ze zdravotních důvodů nemohu brát antikoncepci. Takže bych potřebovala poradit, popřípadě radu na nějakou jinou ochrannou metodu bez hormonů. Je mi 17,takže tělísko bez hormonů se ke mě prý nehodí. Hlavně se nechci nervovat, jestli jsem, nebo nejsem těhotná, ale zároveň bych si sex chtěla užívat kdy budu chtít… Děkuji za odpověď.
![]()
![]()
![]()
Ahoj Fredy. Já jsem používala Pharmatex gel od 21 do 26 let, a byl 100% spolehlivý. To je má zkušenost. Potom jsme se jednoho dne rozhodli použít kondom, prostě jen tak, pro změnu, a prasknul nám, a zrovna hned z toho bylo těhu. Takže díky bohu, že se to stalo až v tolika letech.
Ženy si mylně myslí, jak je kondom či prášek spolehlivej oproti třeba tomu gelu, ale není to tak. Ale je fakt, že být mi 17, nevím, jestli bych mu věřila tak na 100%, to je prostě taky o pocitu. ![]()
Zdravím ráda bych se zeptala těch zukšenějších než jsem já jestli jste někdo zkoušel i jinou značku než jen Pharmatex a jestli někdo z vás na to spoléhá i přez plodné období?
Zdravím, díky zdravotním problémům (trombofilie) musím vysadit antokoncepci, kterou beru asi 12 let. Nemám moc zkušeností s jinou ochranou proti těhot. Kondom mě ani mému příteli nevyhovuje, doktor mi navrhl tělísko, ale vzhledem k tomu, že je mi 28 let a s přítelem jsem už celkem dlouho, takže už tak trochu plánujeme mimino, i když ne hned letos, není to taky nejlepší řešení. Jediné, co mi přijde vhodné je gel, ale všude se píše jen o Pharmatexu, jiná značka není?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat nevíte na jak dlouho cca vydrží ten gel? Kolik použití? Díky moc Lenka