Antikoncepční gel Pharmatex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
6.1.14 15:48

Já používám globule a spokojenost, jen je nevýhodou čekání 5 minut na rozpuštění a ě hodiny před zavedením se nesmí intim mýdlo..

• Citovat
  • Upravit
5065
6.1.14 15:53

@Anonymka09 Ahoj, ja osobne urcite doporucuji k Pharmatexu jeste nejaky jiny druh ochrany… pouzivala jsem ho vazne tak jak se ma, presne podle navodu… a dnes mam 8 mesicniho syna… nastesti to pro nas s manzelem nebyl zadny problem, o diteti jsme mluvili, ale pokud dite zatim jeste nechcete tak bych na to na 100% nespolehala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.1.14 15:59

Moje zkušenost s Pharmatexem je ta, že mám tříměsíční miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
6.1.14 16:04

@Anonymka09 pharmatex ok..jen nelze používat pří ustní erotice :-)já jsem nekolikrát používala a to vždy čípky..za me vše dobrý a slouží i jako fajn lubrigant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.1.14 16:09

Pharmatex používáme a spokojenost. Gynekolog mi říkal, že spolehlivost je srovnatelná s kondomem. Věřím, že opravdu funguje, po vysazení jsme staršího počali hned první cyklus. Používáme krém a čekat se nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.1.14 16:11

Já Pharmatex používala zhruba pul roku+přeruš. soulož..nevěřím ničemu a nikomu :lol: a bylo to fajn, jen to kazí spontánnost… po krému se na to může vlítnout hned, po globulích ne… hormony mi nikdy nesedly, takže jsem zkusila nehormonální tělísko a pro mě je to nejlepší volba.. ten zánět zas není takový… tělísko je taky propracovanější než před lety a musím říct, že jsem spokojená..

pharmatex je zase chemie…takže si nevybereš..ta měď je ve své podstatě tělu vlastní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
6.1.14 16:18

Jezis tak to jste me vylekali, prispevky o tom, ze jste otehotneli jsem cist nechtela :D ale co, furt lepsi byt tehotna nez obihat nemocnici s problemy kvuli antikoncepci…urcite k tomu zkusime i kondom, jenomze pritelovi stejne vzdycky praskne, takze nakonec bude treba spolehat jen na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
6.1.14 16:21

Já Pharmatex krém používala také po vysazení HA. Při správném použití má účinost srovnatelnou s HA. Někdo píše účinost malou, protože ho srovnámá s jinými spermicidními krémy, ale ostatní spermicidní krémy jsou na bázi hormonů, toto je chemie. U nás fungoval 100% otěhotněla jsem, až když jsem chtěla a to hned první měsíc, co jsme ho nepoužili. Výhoda krému je, že to je i lubrikant a nemusíš čekat těch 5 minut. Takže za mě ho doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
766
6.1.14 16:36

Tak já měla globule, návod jsem dodržela přesně, použila jsem ho jednou jedinkrát a teď mi tu leze osmiměsíční holčička, byl to pěkný šok, jelikož má již tři starší sestry, takže další už jsme fakt nechtěli. Když jsem svému gynekologovi řekla, jak jsem otěhotněla, tak se mi vysmál, jak můžu být tak bláhová a něčemu takovému věřit, takže za mě asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
6.1.14 16:41

Ja použila pharmatex globule a tiež som ostala tehotná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
6.1.14 16:42

Ja pouzivam globule a spokojenost

dokonce mi to ted vylecilo i nejaky pocatecni zanet. mela jsem svedeni, byl vikend a pharmatex bylo jedine co jsem doma mela, tak po dva vecery zavedla a mam klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.14 16:44

Ja pres nej cekam dvojcatka :-D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
6.1.14 16:45

@Zazenitem To je divný. Moje sestra používá globule od porodu, to jest už tři roky a naprosto v pohodě. S ničím to nekombinuje.

• Citovat
  • Upravit
19
6.1.14 16:48

Koukám, že jednoznačný názor asi není…Někdo měsíc a těhotenství a někdo několik let bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.1.14 16:54
@Anonymka09 píše:
Koukám, že jednoznačný názor asi není…Někdo měsíc a těhotenství a někdo několik let bez problémů

Já 3 roky účinné a najednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital