Dětská móda, co vám schází?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdyby ses zeptala naší nejstarší, tak je důležité aby se to třpytilo a byl na tom nejlépe kůň nebo alespoň nějaká ta princka. Volánky jsou vítány. Maminka zase žádá, aby se to dalo vyprat alespoň na 40, ty třpytivé věci neodpadávaly a nemuselo se to žehlit
Když to bude mít barvu zemité hnědi, body navíc (ale dcera je ve věku, kdy jede na růžovou). Taky by bylo skvělé, aby k oblečení dcera nepotřebovala komornou.
Syn je těžce pragmatické stvoření. Trvá na pohodlných kalhotech se snadným zapínáním a největší, ale žádaný výstřelek, je nějaký cool obrázek na tričku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně nakupuju hodně v sekáčích a bazárcích, nebo máme hodně věcí po někom půjčené. TAkže to jako nic. Ale co mě fakt vytáčí jsou svetříky přes hlavu, mikina přes hlavu, prostě zip nebo knoflíky rozepnout vpředu až dolů. To byl teda kámen urazu hlavně u miminka cirka do půl roka. No a ted mě štvou kalhoty. Ať koupím jaké koupím (nové, ne v sekáči), tak mají krátký sed, jestli chápete, co myslím. Nohavice jsou dlouhé do aleluja, ale jakmile si dítě sedne, tak mu kouká kus zadku…jako já nechci, aby mi dítě nosilo bokovky už v roce ![]()
Jinak více neutrálních barev, taky mi z té růžové jde hlava kolem. Zelená, žlutá, cihlová, oranzová…v obchodech vídám pouze růžovou a fialovou pro holku, hnědou, modrou pro kluka. A jak psaly předchozí maminky bez toho bagru by se ta hnědá dala použít i pro holku, s bagrem je to dost blbý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak už zaznělo. Pro malé děti: nesnáším kapuce na tričkách, mikinách. Pro větší kluky, od vel. 92 prostě nejsou hezký oblečky
. Vypadá to jak oblečení na starý fotry (khaki, hnědá, apod.), naprosto bez nápadu.
Např. sehnat něco v tyrkysové, tak to je nadlidský úkon.
Když prolízám obchody, jednoznačně jsou na holky hezčí věci a daleko širší výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 Já to beru podle syna
Já osobně bych raději ocenila to, co píšeš ty
Ale když ho vidím, jak skáče 2m vysoko, když dostane triko se šmoulou, tak mu to prostě vzít nemůžu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
@Amber_1977 to je pravda, na ty kluky je vše takové tmavé, pár dupaček v bledě modré, jinak jak píšeš. V tomhle jsou dobré sekáče, tam se dá sehnat i barevné, ale třeba Tesco je na kluky smutné
Jenomže já pravidelně v sekáči nakupuju v sekci holčičích kousků a už mě to fakt nebaví.. Hledat, jestli, když je ta bunda zelená nebo fialová, zda tam nebude vyšitý růžový srdíčko.. Už mi začíná lézt na nervy - a to prckovi ještě není ani rok..
A nejlepší je, když pak jdu k paní za pultem, řeknu, že chci vytáhnout tepláky/svetry/… velikosti XY a ona se s železnou pravidelností zeptá, zda holčičí nebo klučičí.. Vždycky odpovídám, že je to jedno, a ona kontruje, že to jedno není.. Takže ve finále nejdřív tahá klučicí, kde jsem zatím ještě nic nevybrala, a pak vytahuje holčičí, kde sem tam něco objevím..
![]()
- Citovat
- Upravit
@Lenka512 píše:
@Weru jaký kalhoty??? taky mám hubeňoura
rifle nebo kalhoty. Nakupuju v Zare a Vingino, mame dvoje z Benettonu a padaji ji absolutne a Next az na jedny v kalhotech taky nevede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black no u nás zas tesco má pěkné věci na kluky..
Mě zas chybí nějaké slavnostní oblečení, nějaké košilky, body s límečkem atd.Ted jsme měli vítání a já na malého nemohla nic sehnat, ani v kamenaku a ani na netu..nesnaasim přímo dětské oblečení s různýma postavičkama a obrázkama.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vadí mi:
1. Malý výběr pro kluky
2. když už, tak je všechno modré (kde je hnědá, zelená, bílá, červená, žlutá oranžová… Když už najdu takovou hezčí barvu, tak tam je Hello Kitty nebo nějaký slušivý růžový doplněk - třeba růžové mašle…)
3. Výrobci nepočítají s látkovou plínou
4. Kolekce pro hubené děti
5. Slepé místo kolem velikosti 80-92. Mám často problém něco sehnat, protože pro miminka to už není a ve velikostech pro větší děti to ještě není
6. Nepočítá se s většími dětmi. Syn měl ve 4 měsících velikost 74 a měla jsem problém sehnat polodupačky
- Citovat
- Upravit
@ivodička píše:
@Amber_1977 Já to beru podle synaJá osobně bych raději ocenila to, co píšeš ty
Ale když ho vidím, jak skáče 2m vysoko, když dostane triko se šmoulou, tak mu to prostě vzít nemůžu…
Jo, ale to jsme zase v jiné věkové kategorii - taky jsem teď lítala jak blbá a sháněla růžové hadry s Hello Kitty - protože prostě mám neteřinky, které už chodí do školky a tohle je něco, z čeho v dobrém smyslu omdlí..
Tak jo, až prcek vyroste a vysvětlí mi, že nemůže žít bez tmavě modrých triček s Transformers, tak se přetrhnu, abych mu je sehnala.. Ale zatím je to malý mimi, tak bude hezky záživě barevný..
- Citovat
- Upravit
Jsem moc ráda, že se diskuze takto krásně rozjela, tím budu mít možnost vytvořit opravdu krásnou kolekci pro děti. Zimní jsem tedy nestihla, jen pár pár mikinek(z toho mám ještě 3 rozešité
), ale všechny Vaše názory určitě zpracuji. a z vašima názorama vznikne krásná kolekce
už teď se na to těším. Jen tak dál…piště a piště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem teď velký problém-sháněla jsem 4letému zimní bundu, kterou bude moct zdědit i malá-je to nemožné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapuce mám ráda, ale jak na čem. Třeba na mikinách se mi líbí a je to praktické, protože se nám několikrát stalo, že jsme vyšli někam ven a změnilo se z ničeho nic počasí.
Nemusím obrázky typu Hello kitty, ale jinak se jim nebráním. Mně osobně strašně chyběly kalhoty pro větší bříško. Malá byla buclík a sehnat kalhoty byl děs. Taky mi přijde, že spousta kalhot měla nízký sed, takže nebyly moc vhodné pro děti s plenou.
Taky nechápu logiku výrobců oblečení, protože jsme letos na holčičku nesehnali jediné tmavé tepláčky. Vše bylo od světle růžové do světle fialové. Byla věčně jako čuně
.
Ono toho je dost, ale tšinou mi to vdí v tu chvíli, když to nosí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tady je neruzova kombinace a neni az tak draha ![]()
http://www.zara.com/…MA%20LEGGING
http://www.zara.com/…03%20BLOEMEN
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A z jiného soudku - brutálně mi chybí kalhoty a tepláky s laclem - jak psala Miriska - nezajímá mě čouhající zadek mého dítětě z nesedících kalhot.. Na hraní a na sezení v kočáře/autosedačce potřebuje pohodlné oblečení - a to prostě rifle do pasu nejsou a nikdy nebudou..
- Citovat
- Upravit