Dětská móda, co vám schází?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@ivodička píše:
Měla jsem teď velký problém-sháněla jsem 4letému zimní bundu, kterou bude moct zdědit i malá-je to nemožné…
Tohle jsou holcici, co muze i kluk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte,
takže mě vadí malý výběr pro kluky. Od velikosti 92 je to hrůza. Všude lebky, prihlouplí spidermani, ungry birds nebo jak. Hrozně mám ráda lindex a jejich Bamse či moomina, to ještě jde. Ale HM je v tomhle úplně mimo. Mám ráda roztomilé věci-dětské. Nechci dělat ze syna úplnýho roztomilouše, ale lebku mu teda nedám. Mám ráda kreslené medvídky, hasiče, prostě parádní design. A samozřejmě neokokané. Proto se snažím šít doma sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s tím, že je ve větších velikostech malý výběr v neutrálním provedení - mám starší holku, ráda bych ji koupila něco, aby to pak mohl nosit i kluk (tepláky, rifle, trička),ale zadaří se mi občas koupit max neutrální mikina.
Už se tu psalo o mikinách přes hlavu či s kapucí - to mi vadí i u větších velikostech. Kapuce pod zimní bundou vadí, oblečení přes hlavu děcka nesnášejí (a to té starší už je 5let).
Holčička je vysoká, hubená /ale ne extra hubeňour/ a hodně holčičích triček je úzkých - špatně se jí to oblíká. Trička kupuju hodně v Kiku, v Tescu, v Lidlu kupuju v akcích, nevím, jak u jiných dražších značek, na ty nemám peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně vadí, když jsou u tepláčků šňůrky a jsou falešné.
Pak nemám ráda bodýčka, která jsou u krku přehrnovací místo cvoků.
- Citovat
- Upravit
U malých oblečkách nesnáším nepraktičnost…rvát třeba úzký svetříček přes hlavu…kombinéza, do které se nedá mimi pomalu ani nasoukat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 píše:
A z jiného soudku - brutálně mi chybí kalhoty a tepláky s laclem - jak psala Miriska - nezajímá mě čouhající zadek mého dítětě z nesedících kalhot.. Na hraní a na sezení v kočáře/autosedačce potřebuje pohodlné oblečení - a to prostě rifle do pasu nejsou a nikdy nebudou..
http://www.zara.com/…ET%20VOERING
http://www.zara.com/…EPJESVOERING
http://www.zara.com/…MET%20OMSLAG
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvítala bych více neutrálního oblečení, kdykoli sháním něco pro holku tak je všechno buď růžové, fialové nebo červené
proč ne třeba světlounko zelené, žluté…
vadí mi kapuce na mikinách, vlastně i na bundě bych uvítala, kdyby se kapuce dala sundat a nebyla napevno, což ve většině případů je.
málo kalhot pro hubené děti, pro dcerku mám strašná problém sehnat rifle, na délku je má dobré, ale v pase do nich vleze 2×, takže bez pásků ani ránu.
jinak já teda mám menší problém sehnat krásné věci na kluka, kluk má víc oblečení jak holka, u holčičích mi vadí všude samá Hello Kitty, Minnie, mašličky, volánky, a nejlépe všechno růžové, blééé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alien5 píše:
Ahojte,
takže mě vadí malý výběr pro kluky. Od velikosti 92 je to hrůza. Všude lebky, prihlouplí spidermani, ungry birds nebo jak. Hrozně mám ráda lindex a jejich Bamse či moomina, to ještě jde. Ale HM je v tomhle úplně mimo. Mám ráda roztomilé věci-dětské. Nechci dělat ze syna úplnýho roztomilouše, ale lebku mu teda nedám. Mám ráda kreslené medvídky, hasiče, prostě parádní design. A samozřejmě neokokané. Proto se snažím šít doma sama
Souhlasím, spiderman či lebka na oblečení pro 3letého kluka je šílné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru jo, něco by se našlo, ale já prohledala celý mimibazar, po nových jsem nekoukala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 píše:
A z jiného soudku - brutálně mi chybí kalhoty a tepláky s laclem - jak psala Miriska - nezajímá mě čouhající zadek mého dítětě z nesedících kalhot.. Na hraní a na sezení v kočáře/autosedačce potřebuje pohodlné oblečení - a to prostě rifle do pasu nejsou a nikdy nebudou..
tepláky s laclem jsem kupovala tady, není to nic extra moderního ale kvalita to je to zas jo. http://www.textilvlcek.cz/…nim-obleceni
- Citovat
- Upravit
Souhlasím s @Billi (ale mám holku, takže u bodů 1. a 2. zase doplním, že mi vadí na všem holčičím oblečení Hello Kitty nebo jiná „roztomilost“ k zblití). No a u bodu 6 mám zase opačný problém - výrobci nepočítají ani s extra malými dětmi. Naše dítě nosí v 18 měsících velikost 74-80-86, jak co, a je velký problém sehnat třeba normální dvojdílné pyžamo. A vymotávat ji z overálku pokaždé, když chce čůrat, je něco na moje nervy. Taky najít kombinézu v malé velikosti, která by neměla ťapky na nohy, byl celkem oříšek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black Díky - fotky z těchto stránek jsem už někde viděla..
Mimochodem - až někdo vymyslí rukavice, který můj záškodník do deseti sekund nesklepne - tak mu budu líbat nohy..
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
to je právě to, že výrobci nepočítají, že se děti hýbou jinak než dospělí, většina kalhot má prostě krátké sedy.
Kalhoty z laclem budou, mám je vplánu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 píše:
@Weru To tričko s tím ptáčkem je prďácký
Zeee? Cekam na slevy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit