Dětská móda, co vám schází?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
18.12.12 13:51
@ivodička píše:
Měla jsem teď velký problém-sháněla jsem 4letému zimní bundu, kterou bude moct zdědit i malá-je to nemožné…

Tohle jsou holcici, co muze i kluk ;)

http://www.zara.com/…UR%20VOERING

http://www.zara.com/…MOUFLAGEVEST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
18.12.12 13:51

Ahojte,
takže mě vadí malý výběr pro kluky. Od velikosti 92 je to hrůza. Všude lebky, prihlouplí spidermani, ungry birds nebo jak. Hrozně mám ráda lindex a jejich Bamse či moomina, to ještě jde. Ale HM je v tomhle úplně mimo. Mám ráda roztomilé věci-dětské. Nechci dělat ze syna úplnýho roztomilouše, ale lebku mu teda nedám. Mám ráda kreslené medvídky, hasiče, prostě parádní design. A samozřejmě neokokané. Proto se snažím šít doma sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
18.12.12 13:52

Souhlasím s tím, že je ve větších velikostech malý výběr v neutrálním provedení - mám starší holku, ráda bych ji koupila něco, aby to pak mohl nosit i kluk (tepláky, rifle, trička),ale zadaří se mi občas koupit max neutrální mikina.
Už se tu psalo o mikinách přes hlavu či s kapucí - to mi vadí i u větších velikostech. Kapuce pod zimní bundou vadí, oblečení přes hlavu děcka nesnášejí (a to té starší už je 5let).
Holčička je vysoká, hubená /ale ne extra hubeňour/ a hodně holčičích triček je úzkých - špatně se jí to oblíká. Trička kupuju hodně v Kiku, v Tescu, v Lidlu kupuju v akcích, nevím, jak u jiných dražších značek, na ty nemám peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.12.12 13:52

Mně vadí, když jsou u tepláčků šňůrky a jsou falešné.
Pak nemám ráda bodýčka, která jsou u krku přehrnovací místo cvoků.

• Citovat
  • Upravit
3361
18.12.12 13:53

U malých oblečkách nesnáším nepraktičnost…rvát třeba úzký svetříček přes hlavu…kombinéza, do které se nedá mimi pomalu ani nasoukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.12.12 13:54
@Amber_1977 píše:
A z jiného soudku - brutálně mi chybí kalhoty a tepláky s laclem - jak psala Miriska - nezajímá mě čouhající zadek mého dítětě z nesedících kalhot.. Na hraní a na sezení v kočáře/autosedačce potřebuje pohodlné oblečení - a to prostě rifle do pasu nejsou a nikdy nebudou..

http://www.zara.com/…ET%20VOERING

http://www.zara.com/…EPJESVOERING

http://www.zara.com/…MET%20OMSLAG

:mavam: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
18.12.12 13:55

Uvítala bych více neutrálního oblečení, kdykoli sháním něco pro holku tak je všechno buď růžové, fialové nebo červené :cert: proč ne třeba světlounko zelené, žluté…

vadí mi kapuce na mikinách, vlastně i na bundě bych uvítala, kdyby se kapuce dala sundat a nebyla napevno, což ve většině případů je.

málo kalhot pro hubené děti, pro dcerku mám strašná problém sehnat rifle, na délku je má dobré, ale v pase do nich vleze 2×, takže bez pásků ani ránu.

jinak já teda mám menší problém sehnat krásné věci na kluka, kluk má víc oblečení jak holka, u holčičích mi vadí všude samá Hello Kitty, Minnie, mašličky, volánky, a nejlépe všechno růžové, blééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis

@Weru To tričko s tím ptáčkem je prďácký :palec:

• Citovat
  • Upravit
2398
@alien5 píše:
Ahojte,
takže mě vadí malý výběr pro kluky. Od velikosti 92 je to hrůza. Všude lebky, prihlouplí spidermani, ungry birds nebo jak. Hrozně mám ráda lindex a jejich Bamse či moomina, to ještě jde. Ale HM je v tomhle úplně mimo. Mám ráda roztomilé věci-dětské. Nechci dělat ze syna úplnýho roztomilouše, ale lebku mu teda nedám. Mám ráda kreslené medvídky, hasiče, prostě parádní design. A samozřejmě neokokané. Proto se snažím šít doma sama :-)

Souhlasím, spiderman či lebka na oblečení pro 3letého kluka je šílné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361

@Weru jo, něco by se našlo, ale já prohledala celý mimibazar, po nových jsem nekoukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Amber_1977 píše:
A z jiného soudku - brutálně mi chybí kalhoty a tepláky s laclem - jak psala Miriska - nezajímá mě čouhající zadek mého dítětě z nesedících kalhot.. Na hraní a na sezení v kočáře/autosedačce potřebuje pohodlné oblečení - a to prostě rifle do pasu nejsou a nikdy nebudou..

tepláky s laclem jsem kupovala tady, není to nic extra moderního ale kvalita to je to zas jo. http://www.textilvlcek.cz/…nim-obleceni

• Citovat
  • Upravit
5372
18.12.12 13:56

Souhlasím s @Billi (ale mám holku, takže u bodů 1. a 2. zase doplním, že mi vadí na všem holčičím oblečení Hello Kitty nebo jiná „roztomilost“ k zblití). No a u bodu 6 mám zase opačný problém - výrobci nepočítají ani s extra malými dětmi. Naše dítě nosí v 18 měsících velikost 74-80-86, jak co, a je velký problém sehnat třeba normální dvojdílné pyžamo. A vymotávat ji z overálku pokaždé, když chce čůrat, je něco na moje nervy. Taky najít kombinézu v malé velikosti, která by neměla ťapky na nohy, byl celkem oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.12 13:57

@K.Black Díky - fotky z těchto stránek jsem už někde viděla..
Mimochodem - až někdo vymyslí rukavice, který můj záškodník do deseti sekund nesklepne - tak mu budu líbat nohy..

• Citovat
  • Upravit
14679
18.12.12 13:57
@Amber_1977 píše:

to je právě to, že výrobci nepočítají, že se děti hýbou jinak než dospělí, většina kalhot má prostě krátké sedy.

Kalhoty z laclem budou, mám je vplánu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.12.12 13:59
@Amber_1977 píše:
@Weru To tričko s tím ptáčkem je prďácký :palec:

Zeee? Cekam na slevy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit