Dětská móda, co vám schází?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
18.12.12 14:40

Oblečení na hubené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.12 15:16
@Lussye píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak toto je přesně moje mamka, spoustu volánků obrázků a co nejvíce růžové aby byla nejlépe vidět na 3 km…a důvod, vždyť je to holčička.Příjde mi zbytečné dětičky cpát do riflý a tmavých barev popřípadě do zmenčenin dospěláckých oděvů, vždyť to mají být krásné, veselé děti, tak proč jim přidávat věk, vždyť se těchto věcí ještě nanosí dost a dost.

To si špatně pochopila - ten začátek je přání dětiček.. Holt školka s nimi dělá divy.. A k tý růžový se jednou dostane snad každá holčička.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kla
2535
18.12.12 15:17

A s oblecenim na hubene deti se musim take pridat… Protoze kalhoty to je des bes… Je fajn, ze nektere maji stahovaci gumicku, jenze ta dite potom tlaci.., protoze nestaci utahnout malo…

Napr. cepicky musim kupovat pro malou na cca 1-1,5 rocni dite a budou ji tri roky. Vseobecne cepicky na uzsi hlavy :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
18.12.12 15:17

Amber jenze te ruzove je fakt strasne moc :-)))). Tuhle jsem vlezla do Dracika a malem jsem z te ruzove oslepla :-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.12.12 16:30

Kluk má dost velkou hlavu a teď ve větších velikostech díky tomu máme problém s trikama. Buď mu jdou špatně přes hlavu nebo mu jsou moc velká. Bych na ně potřebovala ty rozepínací patentky jak byly na malých tričkách. A pak užší kalhoty. Skoro všechny mu padají.

• Citovat
  • Upravit
685
18.12.12 16:42

Dnes jsem prošla celou Olympii v Brně a nesehnala jsem na kluka 11 let pěknou košili s krátkým rukávem. Chtěla jsem něco slavnostnějšího na štědrý den. Neexistuje pěkné oblečení vel 176. Je trochu pevnější, ale ne moc. Kalhoty má jedny. Asi nějak zapomínají, že má někdo i zadek :twisted: Jsem opravdu nešťastná. Dívám se i v pánském na nejmenší velikost, prostě nic. Ještě jsem hledala něco pěkného na dceru 3,5 roků a tam byl teda úspěch. V Reserved měli celkem pěkné věci, nepřeplácané a příjemný materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
18.12.12 16:50
@Amber_1977 píše:
Mimochodem - až někdo vymyslí rukavice, který můj záškodník do deseti sekund nesklepne - tak mu budu líbat nohy..

Tak na tohle mám tip, pokud umíš plést, nebo někdo z okolí. Je třeba uplést hooodně dlouhé zápěstí - jako až tak, aby sahalo skoro k lokti. Oblíkat nejdřív rukavice a až pak bundu. Pletu ze 100% vlny - hřeje i mokrá, a hodně napevno (na menších jehlicích, než je obvyklé), aby neprofoukly. Ta vlna je typ merino, nekouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.12 16:59

@jankee To ale vůbec není špatnej nápad.. Hlavně, že já sama takový rukavice nosím - a u pupíka mě to vůbec nenapadlo :zed:
Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.12.12 17:06

@alanis tohle je věk na prd, dětské už jim není a pánské je velké :roll:

• Citovat
  • Upravit
377
18.12.12 17:13

@Amber_1977 Nic si z toho nedělej, z mé hlavy to taky není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.12.12 18:43

@K.Black Jenže kdyby někdo poradil, kde nakoupit oblečení. Nevadí mi, že připlatím, ale kde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.12.12 21:01
@alanis píše:
@K.Black Jenže kdyby někdo poradil, kde nakoupit oblečení. Nevadí mi, že připlatím, ale kde? :nevim:

no to je právě na prd, blbý věk, vím jak jsem byla zoufalá když kluk byl v tomhle věku :roll:

• Citovat
  • Upravit
12978
18.12.12 21:55

Nečtu diskuzi, asi budu ostatní mamky opakovat..
Nejvíc mi vadí BARVY..vše je růžové až fialové..málokdy jiné..
Před 10 lety jsem první dceru měla tyrkysovou, tmavě modrou, zelenou, žlutou, sytě červenou, béžovou..prostě sehnala jsem cokoli v jakékoli barvě - nikdo nebýval růžová ( přeslazená) princezna od hlavy až k patě :roll:
Vadí mi, že i pro batolata se dělají úzké rifle s nízkým pasem, balerínky už od malých čísel - jakoby zmenšená dospělácká moda, která ovšem neodpovídá tělesným proporcím a pohodlí malých dětí ( které nemají pas a většinu času tráví na bobku u louže)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.12.12 21:57

Ještě mě napadá: dítě není zmenšený dospělý!!! A podle toho by mělo vypadat i oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.12 22:54
@ivodička píše:
Ještě mě napadá: dítě není zmenšený dospělý!!! A podle toho by mělo vypadat i oblečení…

Přesně tak - děti mají svoji vlastní módu. Dospělý, kdyby si vzal dupačky, bude vypadat směšně - proč se tedy nikdo nesměje pětileté holce v podpatcích a miminu s kravatkou a vestičkou? Je to stejně úchylný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat