Dětská móda, co vám schází?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
18.12.12 13:59
@danik píše:
Souhlasím, spiderman či lebka na oblečení pro 3letého kluka je šílné :cert:

toto se mi právě též nelíbí, takže se já dělám klasické dětské obrázky většinou zvířátka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
18.12.12 14:00

Ahoj, mě taky pravidelně dostávají buď přerůžovělé holčičky nebo hnědo-khaki kluci. Myslím, teda spíš když potkávám dětičky. V obchodě teda já nevyberu skoro nic. Všechno je na jedno brdo. Mám docela ráda Next a Lindex - mají takové neokoukané barvy i vzory. Mám ráda výrazné barevné kombinace hnědá-tyrkys-oranžová třeba svetřík v těhlech barvách už dlouho nemůžu sehnat, na holčičkách se mi hrozně líbí kombinace výrazná zelená-růžová. Mám doma i pár unisex věcí např overálek bílo-modro-červeno-žluto proužkovaný a nemá chybu. Chtěla bych víc takových věcí, které utahají i další děcka. A je pravda, že na děti s látkovkama je fakt malej výběr. A nakonec mě taky vytáčí blbě ušitá bodýčka, která se u krku rozevírají i když dítěti zdaleka nejsou malé a má celá holá ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.12.12 14:00

Další, co mi vadí je, že ve všem jsou příměsi. Sehnat oblečení ze 100% bavlny je záhul…

Příspěvek upraven 18.12.12 v 14:06

• Citovat
  • Upravit
10222
18.12.12 14:01

Diskuzi jsem celou necetla, tak se snad opakuju.
mne vadi kapuce na mikinkach pro mala miminka, strasne spatne se jim na tom musi lezet (pokud ji nemaji na hlave zrovna, ale zhoulanou pod krkem). u vetsich mi to nevadi, kolikrat mel pak uz venku lehkou bavlnenou cepicku a pres to tu kapucu a aspon si ji tolik nesundaval.
kdyz byl syn miminko, tak mi taky vadilo, ze je plno mikin na zip a ne natahovacich. nekdy od 4 mesicu nenavidel pozici na zadech a den travil vicemene na brise a to by ho ty zipy hodne tlacily.
a kvuli prebalovani se mi libi, kdyz maji laclace patentky v rozkroku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
18.12.12 14:01

@Lussye Sem to dát nemůžeš - byla by to reklama, ale až něco vymyslíš a provedeš, tak, prosím, aspoň mě pošli do sz adresu stránek, kde máš svoje zboží nafocený..
Mimochodem, moje oblíbená značka je Golem - mají geniální fleecové kombinézky s přetahoveatelnými rukami a nohami, ta slabá vrstva je na přejezd do krámu a tak ideální.. Jenomže je skoro nikdo neprodává a oni nemají vlastní e-shop :cert:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. hana20:00
18.12.12 14:02
@Lenka512 píše:
Kapuce na mikinách na zip…

Souhlasím. Navíc je výkon sehnat rozepínací mikinu bez kapuce :zed:

• Citovat
  • Upravit
14535
18.12.12 14:02

Taky byla problém sehnat ponožky s protiskluzem pro větší nohu. Malá měla brzo velkou nohu, ale chodila až v roce(to měla už 22 :roll: ), takže si každou chvíli někde namlátila a musela pořád nosit bačkůrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.12.12 14:03

Vadi mi, ze je velmi maly vyber obleceni pro deti mezi 6-12 lety.
Vadi mi, kdyz vyrobci setri a chybi detalily jako prehnuti latkou, aby se zips nezakousl do krku, chybici poutko na poveseni, o setreni typu: vsichni maji postavu jako prkno a podle toho sijou kalhoty ani nemluve.
Vadi mi, ze po trech vypranich vypada obleceni jako hadr.
Vadi mi, kdyz se macka.
Ocenila bych funkcni, napadite obleceni. Pro zminovanou vekovou kategorii vice barevne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
18.12.12 14:04

Já zatím kupuju do vel.68-a uplne stupidní mi přijdou mikiny s kapucí, když to mimino jenom leží, na co má kapuci??? :roll: jedine to tam vadí..dále me prudí ponožky, pže se porád sesouvají, ale to asi šít nebudes :lol: a jak holky zminovaly, tak univerzalní barvy…mam asi troje hnusne modré dupačky, co jsme dostali darem-jeste ke vsemu na knofliky, coz je uplne na h..o, meli jsme 1× na sobe..taky nevim na co se dělaji pidi rifličky..taky jsem teda takové koupila´ :oops: nastesti nebyly drahe, ale neměli jsme zatím ani jednou, pohodlí je pohodlí a ze startu je miminko stejne porad v zavince..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
@Amber_1977 píše:
@Lussye Sem to dát nemůžeš - byla by to reklama, ale až něco vymyslíš a provedeš, tak, prosím, aspoň mě pošli do sz adresu stránek, kde máš svoje zboží nafocený..
Mimochodem, moje oblíbená značka je Golem - mají geniální fleecové kombinézky s přetahoveatelnými rukami a nohami, ta slabá vrstva je na přejezd do krámu a tak ideální.. Jenomže je skoro nikdo neprodává a oni nemají vlastní e-shop :cert:

taky sem nic nedávám :lol:, jen sbírám názory potenciálních zákazníků :pankac:, takže obyčejný průzkum, pár věcí mám ve fotoalbumu i z odkazama, ale není problém. Právě jsem začala a nerada bych navyráběla zboží, které vlasně nikdo nebude chtít, co sy budeme povídat kupuji kvalitní látky a ty nejsou příliš levné :?, proto tento průzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057

Mě šve bodýnka přehrnovací místo cvoků, a např. se stojáčem či roláčkem téměř neexistuje ve vel. 86 - 92. Prostě nejsou… Kapuce na podvlíkací mikině je fakt na prd a nebo ty mikiny mají zipy, taky na prd. Proč nemůžou mít zapínaní na cvoky u krku??? Musela jsem si ji nechat ušít.

Jo a ještě mi vadí děsně úzký rukávy snad na každé zimní bundě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.12.12 14:05

Já mám dítko spíš hubené, bez bříška a problémem jsou tepláčky se všitou gumou nebo takovým tím pseudopružným pasem. Je mu to velké, abych se tam dostala, musím párat šev a doufat, že tam tu novou gumu provleču kolem dokola. Zlatá klasická guma. Když tam má šňůrku, tak ji chce tahat. Když mu dám kšandy, tak zase ohlodává ty kovové přezky. Takže já hlasuju za klasickou gumu a nejlépe i oentlovanou dírečku, kudy ji vytáhnu a event. utáhnu. Prosím klidně do SZ odkaz na Tvé stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.12.12 14:05

Mně chybí kvalita za přijatelnou cenu, která se dá najít skoro kdekoli za našima hranicema. Prostě jsme zas popelnice Evropy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
18.12.12 14:06
@Billi píše:
@Amber_1977 tepláky s laclem a další podobné oblečení se dá sehnat na www.gudo.cz
Tam je ioblešení bez kapucek a bez roztomilých potisků.

Dííííky! Dvojdílná pyžama, slint. Dneska bude velká outrata :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.12.12 14:06

@Lussye Jakou vekovou kategorii mas na mysli? Ony se ti tu sejdou nazory jak na miminkovskou modu, tak modu pro pubertaky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat