Dětská móda, co vám schází?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@opinka ja mam holcicku stejne velkou, 80 nosila jeste nedavno, ma dva roky a problem s pyzamem jsem teda nemela, jedno mam z Kiku (mozna to ani nebylo pyzamo, ale komplet triko leginy), z tchiba a nebo si poskladam vlastni.
co vadi me:
na kazde mikine kapuce, jako nekdy jsou faj, ze kryji i krk, ale sehnat mikinu bez kapuce je skoro nemozny.
u kalhot nejlepe pruzny pas, a vyssi i u batolat. Dcera mela dvoje krasny kratasy a lezl ji z toho zadek, kdyby tam dali pruzny pas, udelaly by lip.
nesmysl jsou kalhoty bez regulace.
vyber i mezi dupackama bez tapek, nebo to usit tak, aby se z toho dite nevyvliklo. neni nic horsiho, nez kdyz ma nohu v koleni.
k tomu to ale chce ponozky co nepadaj, jsou snad jediny a ty dela HM, vsechno ostatni je k nicemu.
vice barev a i barvy toho druheho pohlavi (teda ruzovou pro kluky ne), ale modrou i pro holcicky, barevne neutralni obleceny…me nevadi tmave barvy na miminku, naopak, synovi to sekne, obcas to chce ale barevny kontrast. Vadi mi ale neutralni obleceni jen v bile, sede nebo bezove a svetle.
mene stupidnich kycovitych obrazku, vice prouzku, puntikou, vice vzoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a taky mi vadí na všem kapuce. Jak mám pak oblíct děcko, když na mikině je kapuce, na bundě, na vestě, na tričku, všude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnasim kapuce na mikinach svetrech atd. Pac za prve maji vetsinou maly otvor na hlavu a za druhe ta kapuce silene prekazi… Vseobecne maly vyber mikin pro holcicky a mikin na zip to same o svetrech pro holcicky. O barvach radeji nemluvim, porad ruzova ruzova ruzova…
. Khaki a hneda na kluka mi nevadi, synovi ty barvy slusi mnohem vice nez modra barva. Vadi mi velike obrazky na trickach. Sehnat pro holcicku kalhotky bez gumicek okolo nozicek je nadlidsky ukol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych vybrala tolik krásných věcí, bohužel pětiletá už má asi 3 roky svoji hlavu a díky masáži ve školce nic bez nějaké té hnusné Kitty, Šmoulinky či jiné příšery nemá šanci ![]()
A co se mně líbí? Hlavně bez obrázků
. A i bych si vybrala, ale nepochodila bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám největší problém s dcerou, hubená 13, dlouhé ruce a nohy, jako ji sehnat kalhoty co sedí je fakt výkon, za poslední dva roky se nezadařilo, všechno má na prdeli vypuštěné
![]()
A u prcků mě štve, že když už něco fakt pěkného objevím tak musím vydýchat cenu, protože třeba 7 stovek za bundu pro dvouleťáka mi přijde dost
když jdem ven tak všude leze, padá atd. a já ho přeci nebudu vodit za ruku a buzerovat ať jde způsobně po chodníku že má novou bundu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
No tak jéje - oblečení, které nevypadá jako na dospěláka, tzn. půlroční mimi fakt nechci vidět v kostkované košili a rifličkách.. Ale v maličko cirkusové mimi módě, s veselými barvami, neutrálními obrázky a aplikacemi, a střihově odpovídající tomu, že ty menší velikosti ještě nechodí, takže záda beze švů, zapínání tak, aby se daly rychle přebalit.. a je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam treba hodne rada tuto znacku: http://www.boden.co.uk/…-shirts.html
http://www.boden.co.uk/…s-Jeans.html
treba ty zluty gate jsou bomba. Je teda hodne draha a mam od nich jen jeden kousek z bazaru.
ale tak nejak si detskou modu predstavuju, hrava, pohodlna.
dalsi mam rada tuto: http://www.vertbaudet.de/…-madchen.htm
http://www.vertbaudet.de/…s-jungen.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mam rada obleceni co jde pres vice velikosti a dite z toho hned nevyroste.
Prakticky strih, nejhorsi jsou uzka trika, co jsou mala jeste nez dite te velikosti dosahne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye Me by se libila detska zimni bunda s pretahovacimi rukavy misto rukavic jako u mimi detske kombinezy i pro vetsi ditko, tak na 1,5 az 2 roky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye - asi tu uz bolo vsetko spomenute
mam 5-rocneho chlapca a vsetko je v tmavých farbách - prave som zistila ze chodí oblečený ako na pohreb. Chcela by som nieco farebne. Vsetko je to samý spiderman, to sa ovšem malému páči, takze ma to až tak neirituje, ale keby bol obcas aj nejaky iny obrázok, vobec by som sa nehnevala ![]()
A mikiny cez hlavu neznasa ani on ani ja, snažím sa kupovat na zips a so stojáčikom, žiadne kapuce ![]()
Příspěvek upraven 18.12.12 v 14:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chybi mi obleceni pro nesoumerne deti - tj. uzky pas, dlouhe nohy, sehnat kalhoty je temer nadlidsky ukol.
Vadi mi extremni preslazenost a preplacanost u nekterych znacek, hlavne u holciciho obleceni. Aplikace mozna vypadaji krasne na obrazku, ale v kazdodennim provozu s batoletem jsou dost k nicemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi se budu opakovat, ale schází mi originalita a hlavně barevnost. Vadí mi přehršel růžový(a to nemám holku) a na kluka je všechno modrý nebo khaki zelený. Však i klusi můžou nosit barvičky ne? Taky mi vadí to, že na holčičky je toho víc(i když teda všechno v tý růžový). Třeba zimní boty pro kluky čtvery v různých odstínech modré a černé a pro holčičky minimálně sedmery…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulinaxx píše:
Chybi mi obleceni pro nesoumerne deti - tj. uzky pas, dlouhe nohy, sehnat kalhoty je temer nadlidsky ukol.
Vadi mi extremni preslazenost a preplacanost u nekterych znacek, hlavne u holciciho obleceni. Aplikace mozna vypadaji krasne na obrazku, ale v kazdodennim provozu s batoletem jsou dost k nicemu
Jo a sehnat kalhoty na mýho kluka je taky teda výkon. Potřebuje dlouhý a ouzký, jinak v tom vypadá jak po starším bráchovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:to je velmi dobrý nápad
@Lussye Me by se libila detska zimni bunda s pretahovacimi rukavy misto rukavic jako u mimi detske kombinezy i pro vetsi ditko, tak na 1,5 az 2 roky.
@janula34 píše:
@Lussye - asi tu uz bolo vsetko spomenutemam 5-rocneho chlapca a vsetko je v tmavých farbách - prave som zistila ze chodí oblečený ako na pohreb. Chcela by som nieco farebne. Vsetko je to samý spiderman, to sa ovšem malému páči, takze ma to až tak neirituje, ale keby bol obcas aj nejaky iny obrázok, vobec by som sa nehnevala
![]()
A mikiny cez hlavu neznasa ani on ani ja, snažím sa kupovat na zips a so stojáčikom, žiadne kapuce
Příspěvek upraven 18.12.12 v 14:31
Bylo tady řečeno hodně, teď to musí jen zpracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi musím souhlasit s tím co už tu bylo řečeno- chybí veselé barvy na kluky, když byli kluci mimča bylo to jednoduší, mám doma samé neutrální věci…ale teď, samá modrá, a jim moc nesluší
a taky se špatně schání kalhoty na hubeňoury ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit