Dětská móda, co vám schází?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@verrru píše:
Já zatím kupuju do vel.68-a uplne stupidní mi přijdou mikiny s kapucí, když to mimino jenom leží, na co má kapuci???jedine to tam vadí..dále me prudí ponožky, pže se porád sesouvají, ale to asi šít nebudes
a jak holky zminovaly, tak univerzalní barvy…mam asi troje hnusne modré dupačky, co jsme dostali darem-jeste ke vsemu na knofliky, coz je uplne na h..o, meli jsme 1× na sobe..taky nevim na co se dělaji pidi rifličky..taky jsem teda takové koupila´
nastesti nebyly drahe, ale neměli jsme zatím ani jednou, pohodlí je pohodlí a ze startu je miminko stejne porad v zavince..
no ponožky to nedám
Rifličky na malých dětech vysloveně nemám ráda, takže stím též taky nemohu sloužit a co se týče větších velikostí, či nekonfekční velikostí to bude jen na míru. ![]()
Příspěvek upraven 18.12.12 v 14:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jeste k tem barvam, mi se celkem libi co nabizi Farmers. cz-pro inspiraci, nemám teda zatím zkušenost, ale až to bude aktuální, tak se chystám něco pořídit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co, úzký rukávy na zimní bundě.. Ale zimní bunda a zimní kombinéza vůbec.. Připadá mi, že výrobci v životě neviděli sníh ani bláto - podle toho, z jakýcm materiálů šijí.. Jako na koukání jsou kombinézky z Nextu apod. fajn - ale dejte ten hadr dítěti, které už nevydrží v kočáře, na ven.. Jen se dotkne nohou země a už poletíte ten mokrý hadr převlíkat ![]()
- Citovat
- Upravit
@74paja píše:
@Lussye Jakou vekovou kategorii mas na mysli? Ony se ti tu sejdou nazory jak na miminkovskou modu, tak modu pro pubertaky…
zatím od 0-3 let, šiju ručně a za zády mám 1/2 ročního raubíře, takže vše stíhat nemohu, ale popř. větší velikost není problém udělat a nacenit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- málo výrazných barev
- žádná trička pro mimina- jen body která nesnášim
- neutrální oblečení asi neexistuje…
- nesehnatelné volné trenýrky pro kluky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na podzim jsem klukovi (2 a 3/4,ale vel. 104-110) rifle, všude měli úzké roury (nohavice). Nakonec jsem sehnala v bazaru, ale dalo to lítání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
@Lussye Jakou vekovou kategorii mas na mysli? Ony se ti tu sejdou nazory jak na miminkovskou modu, tak modu pro pubertaky…
![]()
Ano, ano.. Požadavek mojí švagrové na oblečení pro pětiletou dceru - musí to být růžové, ideálně s krajkama a Hello Kitty, flitry jako bonus navíc, nesmí se to moc mačkat a špinit, takže aby to bylo zároveň tmavě hnědé nebo černé..
![]()
- Citovat
- Upravit
Me jeste vadi na overalcich male tapky. Syn ma velkou nohu, nyni vel 24 (vek 18 mesicu). Nosi velikost 86 a 92 a overalky z nextu maji malinkou tapku, pak krci prsticky.
Holky, a kolik jste ochotné dát za originální tričko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opinka já kupovala v Tescu dvojdílná pyžama, kluk nosil tak kolem roku, taky byl menší vzrůstem ![]()
- Citovat
- Upravit
Aktuálně nemůžu sehnat kombinézu s pevně přišitýma ťapkama na vel 80. Mám větší miminko a nebudu mu kvůli tomu kupovat zimní boty, když ještě ani nelozí.
Všechny kombinézy jsou bez ťapek.
Na staršího sehnat zimní bundu jinou než hnědou/tmavěmodrou/černou/zelenou/šedivou je problém. Kde jsou výrazné, zářivé a dobře viditelné barvy??? Klidně bych koupila i modrou, ale ne tmavou, ale zářivě modrou. Kluci jsou v tomhle chudáci.
Ještě že sem tam objevím něco na mmb, jinak v obchodech je prd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
zatím od 0-3 let, šiju ručně a za zády mám 1/2 ročního raubíře, takže vše stíhat nemohu, ale popř. větší velikost není problém udělat a nacenit.
No tak jéje - oblečení, které nevypadá jako na dospěláka, tzn. půlroční mimi fakt nechci vidět v kostkované košili a rifličkách.. Ale v maličko cirkusové mimi módě, s veselými barvami, neutrálními obrázky a aplikacemi, a střihově odpovídající tomu, že ty menší velikosti ještě nechodí, takže záda beze švů, zapínání tak, aby se daly rychle přebalit.. a je to
![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
Ano, ano.. Požadavek mojí švagrové na oblečení pro pětiletou dceru - musí to být růžové, ideálně s krajkama a Hello Kitty, flitry jako bonus navíc, nesmí se to moc mačkat a špinit, takže aby to bylo zároveň tmavě hnědé nebo černé..![]()
![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
Ano, ano.. Požadavek mojí švagrové na oblečení pro pětiletou dceru - musí to být růžové, ideálně s krajkama a Hello Kitty, flitry jako bonus navíc, nesmí se to moc mačkat a špinit, takže aby to bylo zároveň tmavě hnědé nebo černé..![]()
![]()
Příjde mi zbytečné dětičky cpát do riflý a tmavých barev popřípadě do zmenčenin dospěláckých oděvů, vždyť to mají být krásné, veselé děti, tak proč jim přidávat věk, vždyť se těchto věcí ještě nanosí dost a dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almondea Zkus Marks and Spencer. My ji sehnali minulý rok, ale letos netuším, již nepotřebujeme. Anebo Next to taky dělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit