Dětská móda, co vám schází?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vadí mi, že podle výroců nejspíš holka nemůže nosit modrou (pokud teda nejde o džíny) nebo třeba zelenou
Strašně by se mi líbily pro malou na zimu světlounce modrý šatičky nebo svetřík nebo klidně i bunda, kabát, ideálně kombinovaný s bílou, vyšitý vločky třeba… Takže ještě že umim plést
Taky bych uvítala víc neutrálních obrázků (přesně jak bylo zmíněno na začátku - hnědý tričko s medvídkem, pejskem - proč ne pro holku? S mašinkou nebo autem už je to blbý) a lacláče - mám drobka, takže často když do kalhot doroste v pase, jsou jí po kotníky
Lacláčky nepadaj, neleze z nich zadek, nevyhrnuje se tričko, má krytý záda, i když sedí - prostě samý pozitiva
(a je fajn, když maj posouvací kšandy, takže pěkně „rostou“ s dítětem). Jo, a taky mi chyběj pyžamka - overalky, ale bez ťapek. A nemám ráda oblíkání dětí jako „melajch dospělejch“ už od maličkýho miminka plus u těch maličkejch výrobci často nemyslej, když daj zapínání na knoflíky na záda (na kterejch miminko většinou leží) apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ráda barevné pro kluka, červenou, oranžovou, žlutou, fialovou, aby to nemělo dívčí motiv ![]()
pak mě štve délka nohavic na teplácích, spousta z nich je v pase příliš úzká a nohavice k tomu jak pro dítě o půlroku starší.
a taky bych uvítala větší výběr body ve vel. 86, nebo aspoň prodloužená trička (aniž by vypadaly jak šatičky). Malej se hodně válí po zemi a když vidim ty holý záda z triček, tak je mi zle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Vadí mi:
1. Malý výběr pro kluky
2. když už, tak je všechno modré (kde je hnědá, zelená, bílá, červená, žlutá oranžová… Když už najdu takovou hezčí barvu, tak tam je Hello Kitty nebo nějaký slušivý růžový doplněk - třeba růžové mašle…)
4. Kolekce pro hubené děti
Souhlasím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě teprve čekám, ale vadí mi, že všude jsou obrázky Disney, mašinka Tomáš, Kitty atd. Líbilo by se mi třeba nějaké body třeba s Krtkem nebo s Rákosníčkem. Vždyť máme tolik hezkých pohádkových postav
Nevím jak je to s autorskými právy, ale nechci dítě hned od mala oblékat do šmoulího ![]()
Jinak všechno ostatní tu už padlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehuzu píše:
Dítě teprve čekám, ale vadí mi, že všude jsou obrázky Disney, mašinka Tomáš, Kitty atd. Líbilo by se mi třeba nějaké body třeba s Krtkem nebo s Rákosníčkem. Vždyť máme tolik hezkých pohádkových postavNevím jak je to s autorskými právy, ale nechci dítě hned od mala oblékat do šmoulího
Jinak všechno ostatní tu už padlo
Tak to buhužel šít nemohu
to by na mně vlítky, že kradu obrázky a byla by mastná pokuta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye To jsem si myslela..
![]()
Ale třeba HM, nebo CA, by koupit práva mohlo, ne?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehuzu píše:
@Lussye To jsem si myslela..![]()
Ale třeba HM, nebo CA, by koupit práva mohlo, ne?!
Tak jim napiš.. Já si onehdá stěžovala, že v Albertu neprodávají Lobkowitze, a tudíž kvůli jedné nákupní položce musím jezdit nakupovat do Sparu a ejhle - o víkendu jsem viděla, jak tam vykládali do regálu Lobkowitze
![]()
- Citovat
- Upravit
Mě by se moc líbilo něco, jako je „norský vzor“, ale s dětskými motivy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye
Ale můžeš zas udělat našitý obrázky. Já nemusím mít krtka, auta, Mickey mouse a jinou postavu. Mám ráda i obrázky holčiček, zvířáte. Zvlášť se mi to líbilo, když malá měla kraťoučky vlasy a tím jak byla brzo velká, tak si všichni mysleli, že máme kluka. Ono to teda moc nepomohlo, ale pro mě byla hločičkovská. Hodně krásný jsou holčičky třeba od Nextu, ale tam tě nařknout nemůžou, když si jí uděláš podle sebe nebo třeba paejska, kočičku, ježka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Jé, tak u nás je opačný problém, že dítko potřebuje nohavice o číslo delší, tím pádem jí gatě padají, pokud nemají nastavitelnou gumu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terrad píše:
@Lussye
Ale můžeš zas udělat našitý obrázky. Já nemusím mít krtka, auta, Mickey mouse a jinou postavu. Mám ráda i obrázky holčiček, zvířáte. Zvlášť se mi to líbilo, když malá měla kraťoučky vlasy a tím jak byla brzo velká, tak si všichni mysleli, že máme kluka. Ono to teda moc nepomohlo, ale pro mě byla hločičkovská. Hodně krásný jsou holčičky třeba od Nextu, ale tam tě nařknout nemůžou, když si jí uděláš podle sebe nebo třeba paejska, kočičku, ježka.
zvířátka dělám šiju si své
Krtek či rákosníček to není, ale já jsem na něj pyšná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
zvířátka dělám šiju si svéKrtek či rákosníček to není, ale já jsem na něj pyšná
Krásný
![]()
- Citovat
- Upravit
Nemám ráda kapuce u triček a mikin, zvlášť v zimě, vždycky ji musím vyndat nad bundu, aby neudělala hrb na zádech. ![]()
Sehnala jsem svetr na zip
, suprově se oblíká.
Je šíleně namáhavé sehnat kalhoty a tepláky na štíhlé děti, pokud mají stahovací gumu v pase, na zadku je nahrnuto moc látky a vypadá to… no ne moc slušivě.
Takže dvě šířky kalhot, ale i tak bych tam dala možnost stáhnout gumou s knoflíkama. Tepláky s volnou gumou v pase, ne s pevně všitou. Někteří výrobci to tak ještě šijou, pak se dá pas krásně upravit pro štíhlejší i silnější děti.
Hodně mi taky chybí opravdu pružná bavlna, třeba aby se trika a pyžama daly v pohodě přetáhnout přes hlavu i po desátém vyprání, natož po půl roce třeba.
Dobře vysrážená bavlna, aby oblečení mohlo do sušičky.
Flitry a jiné ozdoby kvalitně přišité.
Výšivka dobře krytá zespod, aby to neškrabalo, někteří výrobci to mají, ale po druhém třetím praní to začíná odpadávat.
Nápaditější vzory (střídání barev, tvarů, třeba jako desigual), ne jen disney obrázky.
Dobře přišité knoflíky, zakončené švy, funkční zipy.
Rovně střižená bavlna, aby švy neuhýbaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K.Black píše:
@Lussye a kde máš to album jak jsi zmiňovala na začátku
https://www.emimino.cz/…zdecko-8378/
tím, že jsem se tomu před měsícem začala věnovat pro obchod, tak tam toho tolik ještě nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit