Anonym zaměstnavateli
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud to je pravda a nevznikne ti tím žádná škoda (jako že tě třeba vyhodí z práce nebo sesadí na horší pozici) tak se obávám že s tím neuděláš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lasička13 tak tohle je spíš problém morálky, ne práva, takže s TO bys fakt nepochodila, ještě by se ti na policii vysmáli, že si nedáváš bacha na pusu a pak se zlostíš, když ta informace dojde tam, kam bys nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já ti nevím. Nějaký dobrák „jen“ nahlásil tvému zaměstnavateli, že se na něj chystáš udělat podtrh, pokud je tedy pravda to o nástupu na nemocenskou.
Tady není co řešit. Ty se poučíš, že je lepší držet jazyk za zuby, pokud se chystáš dělat nekalé věci, tak je fajn si to nechat pro sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Policie s tím nic nenadělá, co by taky měla. Zakladatelko, ty povzpomínej, komu jsi to řekla a kdo z nich by to mohl být a příště si dávat pozor (ale to tě určitě napadlo samotnou). Víc asi nenaděláš. Lidi jsou různí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mailová adresa tvého šéfa je veřejně dostupná na netu? A taky si těm spolužačkám říkala, jak se tvůj šéf jmenuje?
Celé je to nějaké divné. Spíš si myslím, že mu to šoupl někdo známý, komu třeba on důvěřuje a tobě to dal přečíst a čekal jak se vymáčkneš
Ale celkově to nechápu. Někdo tě asi hodně nemá rád nebo si snad lidé dnes opravdu vůbec ale vůbec vzájemně nepřejí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přímo jeho ne ale ta universální typu info@…a to chodí přímo jemu cokoliv tam přijde
říkala jsem to jen na srazu takže to musel být někdo tam odtud protože se ptali jak se mám, co a kde dělám, co svatba a dítě atd. tak jsem to řekla a nenapadlo by mě ani náhodou, že se to takhle obrátí
Nevím z jakého emailu to přišlo ukázal mi jen vytištěný papír s textem ale nebylo nic víc vidět a že to přišlo anonmně mi řekl ale nevím jako zda z nějakýho fiktivního emailu nebo jak myslel to anonymně jakože nechtěl být nikdo jmenován to už jsem se opravdu neptala
ono mě napadlo třebas někdo z kolegyń zda to nebyl a zda to šéf jen nezkoušel jak tu někdo psal taky
ale jak by to veděli když jim jsem nic neřikala ![]()
Nemám nepřátele teda alespoň o nich nevím a ani s nikým problém ať v pracovním nebo soukromém životě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych zaměstnavateli, že druhé plánujete a tohle je jen jedna z variant co by kdyby.
Plánovat jít na PN žádný podvrh není.
Mimochodem ty nemáš žádnou povinnost hlásit v práci snažení se o dítě, tak buď v klidu.
Víc bych neřešila.
Ponaučení - co nechci, aby se jakkoli šířilo, NIKOMU neříkám, neboť i stěny mají uši.
- Citovat
- Upravit
prostě se tím nijak netrap… až otěhotníš, tak otěhotníš, ve firmě to půjde chvíli i bez tebe, není tvůj problém hledat si za sebe náhradu a anonym… jééé takový chudáček, co má potřebu si mastit ego přes anonym, tomu se jen směj
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lasička13 Co řešíš? Čeho chceš dosáhnout, zatím jsi dosáhla toho, že zaměstnavatel dostal anonym o tvých intimních plánech a plánech na změnu zaměstnání, které jsi roztroubila. Dost se divím, že se s tebou o nich chtěl bavit a že jsi se o nich chtěla bavit ty s ním: Tvoje povinnost to nebyla.
Chceš teda dosáhnout toho, aby ještě zaměstnavatel měl návštěvu z kriminálky, ta ho vyslýchala, zjišťovala na jeho počítači IP adresu,… případně návštěvu z úřadu?
Jak víc si chceš ještě u svého zaměstnavatele šplhnout nebo čím ho chceš potrápit? Čeho chceš dosáhnout?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit