Anonymní udání na úřad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@K. Rocánková ten ne bohužel… Napadl mě jen ten email nebo volat, ale zvolila jsem email no a teď nevím, jestli jsem udělala dobře
- Citovat
- Upravit
No zjistit to samozřejmě půjde, ale řešit to asi nikdo nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K. Rocánková jakože to neopravnene pobirani dávek, nebo mě jako anonyma nikdo řešit nebude?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@K. Rocánková jakože to neopravnene pobirani dávek, nebo mě jako anonyma nikdo řešit nebude?
Odesilatele toho anonymniho udani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vím o případu, kde jsou využívány sociální davky, prostě to berou neopravnene. Založila jsem si email anonymu, odeslala udání, teď zjistuju, nemůžou zjistit kdo to odeslal, třeba podle IP adresy? To že to berou neopravnene vim na 100%
Řešit tohle nikdo nebude..Zjistit to můžou
Twl, proč se nestaráš o sebe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vanda 2 píše: Řešit tohle nikdo nebude..Zjistit to můžouTwl, proč se nestaráš o sebe?
Napis adresu rodicu, dojdu jim vykrast byt… A pak se taky starej jen o sebe a neres, ze mam jejich peníze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muze si to urad proverit, ale bonzovat se nema…
jakoze proc to delas? Co z toho ze jsi je napraskala budes mit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx @Vanda 2 a vám přijde ok, pobírat neopravnene podvodem sociální davky, které jsou z daní pracujících lidi?
Hele klid. Pokud jste třeba jeden barák, tak můžou mít všechny byty stejnou IP adresu. Ale nikdo to zkoumat nebude. To spíš je prověří a dobře jsi udělala. Je potřeba tyhle zloděje a příživníky eliminovat. Si to třeba i řeknou mezi sebou a někteří přestanou okrádat stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dreamis píše:
Muze si to urad proverit, ale bonzovat se nema…jakoze proc to delas? Co z toho ze jsi je napraskala budes mit?
Takže když uvidíš, jak sousedům vymlátí okna a kradou televizi, tak to taky nebudeš policii bonzovat? Je to podvod s krádež jako každá jiná. Jen jak se okrádá stát, tak to nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Takže když uvidíš, jak sousedům vymlátí okna a kradou televizi, tak to taky nebudeš policii bonzovat? Je to podvod s krádež jako každá jiná. Jen jak se okrádá stát, tak to nevadí.
Narovinu si to dost promyslim, ztracet cas na policii, nebo u soudu proste nechces.
Asi tak, nechapu proc to resi, zbytecna ztrata casu… asi nevi co s volnyn casem tak proto bonzuje? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, vím o případu, kde jsou využívány sociální davky, prostě to berou neopravnene. Založila jsem si email anonymu, odeslala udání, teď zjistuju, nemůžou zjistit kdo to odeslal, třeba podle IP adresy? To že to berou neopravnene vim na 100%