Ukončení RP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu nastupovat do práce a mzdová účetní mi řekla, že si musím ukončit RP. Kde se to ukončuje? Na ÚP?
Jak ukoncit RP? Ten muzes pobirat, i kdyz pracujes. Jendite dvou let ma omezeni pobytu ve skolce, jeslich apod.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu nastupovat do práce a mzdová účetní mi řekla, že si musím ukončit RP. Kde se to ukončuje? Na ÚP?
Mzdové je do toho prd a rodičovský příspěvek můžeš pobírat dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemyslela spíše RD?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RP se neukončuje.. ten se prostě vybere. nicméně to můžeš i při práci..asi myslela rodičovskou dovolenou..to vyřešís na personálním v práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Rodičovský příspěvek můžeš mít souběžně s HPP, nemyslíš rodičovskou? ![]()
- Citovat
- Upravit
Musis ukoncit rodicovskou dovolenou (volno od zamestnavatele), rodicovsky prispevek (socialni davku) cerpas dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co je to za blbost? Rp můžeš normálně pobírat během práce, ukončovat fakt nic nemusíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Musis ukoncit rodicovskou dovolenou (volno od zamestnavatele), rodicovsky prispevek (socialni davku) cerpas dal.
Kterou ale ukončí ta účetní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yorkmut píše:
Jak ukoncit RP? Ten muzes pobirat, i kdyz pracujes. Jendite dvou let ma omezeni pobytu ve skolce, jeslich apod.
Syn už měl 3 roky a je ve školce a já nastupuji do práce od začátku října. Říkala jsem mzdové účetní (ona je i personální), že RP se ukončí po vyplacení poslední částky (je to psané i na MPSV) a RD je v podstatě to neplacené volno, které teď mám.
A ona na mě.. no, ale to si musíš ukončit.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Syn už měl 3 roky a je ve školce a já nastupuji do práce od začátku října. Říkala jsem mzdové účetní (ona je i personální), že RP se ukončí po vyplacení poslední částky (je to psané i na MPSV) a RD je v podstatě to neplacené volno, které teď mám.
A ona na mě.. no, ale to si musíš ukončit.![]()
tak se na ni vykasli. Fakt to neres. RD neni neplacene volno, mozna proto jste si nerozumely
Příspěvek upraven 07.09.22 v 21:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ať si účetní trochu aktualizuje znalosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No a nemyslela fakt to neplacené volno? Protože na RD už nemůžete být, když
synovi už tři roky byly. Říkala opravdu příspěvek?
Příspěvek upraven 07.09.22 v 21:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit