Ukončení RP

Anonymní
7.9.22 18:21

Ukončení RP

Dobrý den, budu nastupovat do práce a mzdová účetní mi řekla, že si musím ukončit RP. Kde se to ukončuje? Na ÚP?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Yorkmut
7.9.22 18:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu nastupovat do práce a mzdová účetní mi řekla, že si musím ukončit RP. Kde se to ukončuje? Na ÚP?

Jak ukoncit RP? Ten muzes pobirat, i kdyz pracujes. Jendite dvou let ma omezeni pobytu ve skolce, jeslich apod.

• Citovat
  • Upravit
4607
7.9.22 18:28

Ukončovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22619
7.9.22 18:29

RP-rodicovsky prispevek-muzes pobirat i pri zamestnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.9.22 18:29
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu nastupovat do práce a mzdová účetní mi řekla, že si musím ukončit RP. Kde se to ukončuje? Na ÚP?

Mzdové je do toho prd a rodičovský příspěvek můžeš pobírat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
7.9.22 18:32
@Anonymní píše:

Nemyslela spíše RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
7.9.22 18:33

RP se neukončuje.. ten se prostě vybere. nicméně to můžeš i při práci..asi myslela rodičovskou dovolenou..to vyřešís na personálním v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.9.22 18:47
@Anonymní píše:

Rodičovský příspěvek můžeš mít souběžně s HPP, nemyslíš rodičovskou? :)

• Citovat
  • Upravit
66816
7.9.22 19:49

Musis ukoncit rodicovskou dovolenou (volno od zamestnavatele), rodicovsky prispevek (socialni davku) cerpas dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.9.22 20:19

Co je to za blbost? Rp můžeš normálně pobírat během práce, ukončovat fakt nic nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101792
7.9.22 20:51
@matkabagristy píše:
Musis ukoncit rodicovskou dovolenou (volno od zamestnavatele), rodicovsky prispevek (socialni davku) cerpas dal.

Kterou ale ukončí ta účetní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 21:04
@Yorkmut píše:
Jak ukoncit RP? Ten muzes pobirat, i kdyz pracujes. Jendite dvou let ma omezeni pobytu ve skolce, jeslich apod.

Syn už měl 3 roky a je ve školce a já nastupuji do práce od začátku října. Říkala jsem mzdové účetní (ona je i personální), že RP se ukončí po vyplacení poslední částky (je to psané i na MPSV) a RD je v podstatě to neplacené volno, které teď mám.
A ona na mě.. no, ale to si musíš ukončit. 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
66816
7.9.22 21:06
@Anonymní píše:
Syn už měl 3 roky a je ve školce a já nastupuji do práce od začátku října. Říkala jsem mzdové účetní (ona je i personální), že RP se ukončí po vyplacení poslední částky (je to psané i na MPSV) a RD je v podstatě to neplacené volno, které teď mám.
A ona na mě.. no, ale to si musíš ukončit. 8o :lol:

tak se na ni vykasli. Fakt to neres. RD neni neplacene volno, mozna proto jste si nerozumely

Příspěvek upraven 07.09.22 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.9.22 21:07
@Anonymní píše:

Ať si účetní trochu aktualizuje znalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24729
7.9.22 21:07
@Anonymní píše:

No a nemyslela fakt to neplacené volno? Protože na RD už nemůžete být, když
synovi už tři roky byly. Říkala opravdu příspěvek?

Příspěvek upraven 07.09.22 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat