Antibiotický sirup Amoksiklav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5165
4.2.16 19:48

@Petulak1988 ne,musíš dolit vodou, já to ale měla vždy už připravené od lekarnice. přecti si návod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
5.2.16 14:16
@Anik6 píše:
@Petulak1988 ne,musíš dolit vodou, já to ale měla vždy už připravené od lekarnice. přecti si návod ;-)

Jj je to tak, bylo to připraven…už jsem asi unavena :mrgreen:, no Te jo jedno mala ho nesnese a bliká ho..ale moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.1.17 12:53

Nase mala taky po dobrani Amoksiklav roztoku se osypala, vcera dobrala posledni davku a dnes rano osypane lehce cele telicko. Tak uvidim co se z toho vyvrbi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.1.17 13:39

@JaKi14 A nedala jste dceři něco kyselého? Mě se dcera při braní těchto atb taky osypala /jen teda na obličeji/, pak jsem si uvědomila, že jsme ji dávali rakytník, který je dost kyselý… Samo to do dvou dnů zmizelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.1.17 17:12

@Lucias12 To je dost mozne, taky me to napadlo, ale zadne omezeni od dr ani v lekarne mi nerekli. Dcera cely tyden jedla hrozny, okurky apod. a nic ale pak mela pomerancovy dzus a to me taky napadlo, ze by to mohla byt reakce z toho. Dekuji za zpravu. Ted uz se mi to zda, ze vyrazka ustupuje, uvidime zitra jeste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
25.1.17 09:01

Po Amoksiklavu vyrážka být může, většinou se objeví do týdne po začátku užívání. Dcera to měla dost ošklivé, začalo to flíčky na nohou a vyrážka se postupně během dne rozšířila na celé tělo. Další den se slila ve velké rudé fleky, které hodně svědily. Byla jsem s ní i na pohotovosti, protože to vypadalo jak fleky při meningokoku. Ale opravdu to byla jen reakce na Amoksiklav - řešilo se to jen Fenistilem kvůli tomu svědění. Dcera má teď poznámku v kartě, že toto atb nesmí užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí