Antibiotika amoksiklav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1429
14.1.20 14:38

@cyklistkaa A na co konkrétně je dítko vyfasovalo? A jak je staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
14.1.20 14:40

@cyklistkaa jo jděte se na chvíli projít. U nás to dr. schvaluje, dokonce mi teď říkala, že na západě chodí s antibiotiky i do školky ke konci, když už nejsou infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
14.1.20 14:41
@Pocahonta píše:
@cyklistkaa A na co konkrétně je dítko vyfasovalo? A jak je staré?

Jo na tom taky záleží :think: věk bych neřešila, spíš co mu je..a podle toho se rozhodla, v horečkách a teplotách určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.1.20 14:44

My měli na zánět středního ucha a když byl pátý den bez teplot a bez potíží, byli jsme pryč. Já žiju v Německu a děti tu chodí s antibiotiky i do školky nebo do školy, když už jsou bez příznaků. Je tu jen 9 dní OČR za rok na rodiče. Pak se to musí řešit neplaceným volnem a nebo dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.1.20 14:46

Klidne bezte jen at moc silene nebeha.. ja chodila s amoksiklavem i do prace - zanet mocaku a taky to slo. Nesmi mit imho teplotu a treba vetsi kasel jestli to dostal na prudusky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
14.1.20 14:54
@lucynka25 píše:
Jo na tom taky záleží :think: věk bych neřešila, spíš co mu je..a podle toho se rozhodla, v horečkách a teplotách určitě ne

Já jsem se na věk ptala proto, jelikož třeba 6 letému dítěti vysvětlíte, že nemá běhat, ale naspeedovanému batoleti těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.1.20 15:11

@cyklistkaa dcerka mela o vánocích a v nemocnici mi řekli, že mužem při nějakým normálním počasí, nesmí svítit sluníčko ale nevím jak u vás ale u nás je dneska pod mrakem a není ani moc zima tak to by na chvilku šlo. Ovšem záleží taky na co to má. Malá to měla na ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
14.1.20 15:26

Já půjdu asi proti proudu, ale byla bych opatrná. Už několikrát se nám po dobrání ATB vrátila angína a lékař mi říkal, že rekonvalescence je hodně důležitá. Že je potřeba to doléčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20427
14.1.20 17:21

Ahoj, asi záleží s čím marodí? Ale pokud to nebude do davu dětí, lidí asi by to šlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20427
14.1.20 17:24

Jojo staršímu se po dvou dnech po dobrání atb angína vrátila, nedělal nic těžkého, nikam nešel, teď začal chodit do školy, tak snad vydrží. Ale v době co bral atb ven nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.1.20 19:02

@Pocahonta Dusivý kašel - 4 roky už… Kašle už mín, jinak žádné omezení, Nudí se strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
15.1.20 19:30
@cyklistkaa píše:
@Pocahonta Dusivý kašel - 4 roky už… Kašle už mín, jinak žádné omezení, Nudí se strašně.

Pokud ho dokážete uhlídat, aby nelítal, tak kratší pobyt na čerstvém vzduchu neuškodí (samozřejmě by ale neměl být mráz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí