Antibiotika Fromilid 500

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
3.1.18 19:49
@Kachorra píše:
@DzungaracekChlupacek Ahoj, zrovna dnes jsem dobrala poslední tabletu. Sluch ok, ale zato příšerné deprese a hořko v ústech. První tableta mě rozsekala, udělalo se mi zle, studený pot, pocit na omdlení. Ale pak už ok :). Určitě k tomu ale ber probiotika

Já měla po užití Fromilidu něco podobného. Taky hořko v puse, pocity jak na omdlení a taky mi přišlo, že mám výpadky paměti…Prostě jsem si musela v práci několikrát přečíst zadání, které jsem měla udělat a než jsem došla na své pracoviště, nebyla jsem si jista, co přesně mám udělat a musela jsem se několikrát vrátit a znovu si to přečíst. Fakt hnus, uplně jsem měla strach, že mi začíná demence…Hned na druhý den jsem šla k dr. a ten mi předepsal Doxybene a u nich to bylo v pohodě. Fromilid už nikdy nechci předepsat. Jo a předepsal mi ho na nachlazení, které se táhlo skoro 14 dní a měla jsem i teploty…
Neschopenku jsem si nemohla vzít, protože to bylo zrovna v období chřipkové epidemie a bylo nás v práci málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 20:12

Tak jsem si vzala, je mi celkem na zvracení (nausea), je mi horko. Ale horko asi z tý horečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.1.18 20:38

@Peggi No úplně přesně! Taky jsem už zakládala diskuzi tady na emiminu, protože jsem měla strach, že začínám mít demenci :lol:. Byla jsem úplně mimo, pocit takové opilosti. Když na mně mluvilo více lidí, nebyla jsem schopná vnímat, přesně jsem někam pro něco šla, a když jsem tam došla, nevěděla jsem, proč tam vlastně vůbec jdu :nevim:, šílený stavy.
@DzungaracekChlupacek Taky jsem měla takové návaly, opravdu už bych to vícekrát do pusy nevzala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.18 21:37

@Kachorra
Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, která měla takové vedlejší účinky. I když ted si vzpomínám, že jedné známé taky neseděl a šla si nechat napsat jiná atb.
V příbalovém letáku psali, že se můžou hlásit neobvyklé vedlejší účinky na nějakou adresu. Nepsala jsi tam náhodou? Já jsem nad tím uvažovala, ale pak jsem to nechala tak…
Ale asi by bylo dobré to nahlásit, tady ty naše „stavy“ tam zaznamenány nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.1.18 06:10

@Peggi Ježiš, to jsem si ani nevšimla, upřímně :lol:, navíc letáček jsem dávno vyhodila. Tu adresu si nepamatuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.18 21:09

Léky už samozřejmě nemám :), ale ta adresa je, myslím, na každém příbalovém letáku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.18 16:14

Ahoj, holky já beru teď na angínu a takhle špatně jsem ještě neslyšela. Snad se ten sluch po vysazení vrátí, co myslíte?
Jinak jak jste psaly to s tou paměti, tam to se mi stává normálně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.19 14:34
@Peggi píše:
Léky už samozřejmě nemám :), ale ta adresa je, myslím, na každém příbalovém letáku ;)
Ahoj po jake době byl sluch ok?přítel má ten samý problém
@Ano Andromeda píše:
Ahoj, holky já beru teď na angínu a takhle špatně jsem ještě neslyšela. Snad se ten sluch po vysazení vrátí, co myslíte?
Jinak jak jste psaly to s tou paměti, tam to se mi stává normálně. :D

Ahoj po jake době byl sluch ok? přítel má ten samý problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.19 14:35
@Ano Andromeda píše:
Jinak jak jste psaly to s tou paměti, tam to se mi stává normálně. :D

Ahoj po jake době byl sluch ok? přítel má ten samý problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.6.19 14:41

Dcera je měla na zápal plic. Zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
10.1.20 08:32

Dnes jsem na angínu a zalehlé obě uši vyfasovala antibiotika Fromilid 500. A docela mne to vyděsilo ty účinky. V puse teda nepříjemná hořkost, tak snad se nic jiného neobjeví.

Za jak dlouho Vám ATB zabrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.1.20 09:25

Jsi alergická na penicilin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
10.1.20 09:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.1.20 10:07

Pokud je to streptokoková angína je lékem volby penicilin. Nevím, proč Ti ho lékař nedal, ale pravděpodobně by měl k tomu mít nějaký důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
10.1.20 10:15

Jinak ten Fromilid Ti angínu taky vyléčí. Ty nežádoucí účinky radši nečti, pokud by bylo něco závažného konktaktuj lékaře. Obecně se léčba dobře snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí