Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky mám Fromilid 500 na měsíc. Na bakterii. Hořkost nehorázná, bušení srdce, pocit na omdlení, motá se mi hlava, bolest kloubů, svalů, pocení…co z toho dělají přímo atb a co z toho nemoc ovšem nevím, prý jak bakterie umírá tak zanechává odpad a ten odpad to dělá někdy…ale to jsem dočetla na diskuzi. Jinak to musím vydržet
ale měsíc katastrofa no
@Nell2 zkusím to, ale moc dalších možností nemám. Chci se vyléčit co nejdřív kvůli plánování mimca
Měsíc se mi nedařilo zbavit kašle, resp. jsem pořád vykašlávala hleny, poslední cca 2 týdny byly bílé. Zkusila jsem Mucosolvan, medový sirup, Sinupret a já už nevím co ještě a už jsem z toho byla zoufalá, bylo to únavné. Objednala jsem se k doktorce a ta mi předepsala právě Fromilid 500 na týden. Nejhorší je hořkost v puse, přes den dobrý, ale v noci, když se vzbudím a polknu ty hořké sliny, tak je to nepříjemné. Dále mám asi zalehlé uši a celkově se cítím divně, ale předpokládám, že to po dobrání léku pomine.
Teď tyhle léky taky beru a je mi hrozně zle na zvracení, probiotika normálně beru… mám angínu a brala jsem nejdřív ospen a ten nezabral a teď mi dal tohle a děsný…
@Pajik 76 píše:
Pokud je to streptokoková angína je lékem volby penicilin. Nevím, proč Ti ho lékař nedal, ale pravděpodobně by měl k tomu mít nějaký důvod.
Já je teďka dostala taky na angínu, jestli je streptokoková to nevím (doktorka nic takového neříkala), ale ptala se mě, jestli jsem alergická na penicilin (nejsem) a pak řekla, že mi předepíše Fromilid, že ho má radši (asi se jí zdá být lepší
)
Jinak mám hrozný hořko v puse (připimíná mi to dobu na kortikoidech fuj
), ale jinak nic nebo snad nic, protože hlava mě bolí skoro pořád, takže nemůžu 100%, že je to z toho…
![]()
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat Antibiotika Fromilid 500 jestli pomůže když máte zánět zubů, jestli to pomůže, a nebo má stim někdo skusenosti děkuji za odpověď.
@Meruňková píše:
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat Antibiotika Fromilid 500 jestli pomůže když máte zánět zubů, jestli to pomůže, a nebo má stim někdo skusenosti děkuji za odpověď.
Byl zub vytržen a nebo proběhlo čištění kanálku?
Mela sem ho jako na Konci lecbi infekce hornych cest dychacich kdyz uz me bylo dobre… I dzrava sem byla ale me to stejne naznacili jako nahradu byla to treti vymena antibiotik. Ts prvni me nic nedelala dobrala sem skoro a naznacili me dalsi a pak tytp. Zacala jsem mit nocni mury nespavost videla sem veci hruza ktery nebyli motani hlavy pripadam si po tydnu vynechsni Jako dement nemuzu cjodit nemam silu nemuzu spat uz skoro vic jak tyden neberte to kdyz muze byt I lepsi alzernstiva a citize se precitliveli nebo jste citlivy … nebot jase nemuzu dostat z teto hrozne situace ven ……