Antidepresiva a cesta letadlem - léky do příručního zavazadla neb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21637
29.6.23 06:39
@Evkad píše:
@broskvová zmrzlina Mix na dva dny budu mít v dávkovači. To snad na letišti případně přežijí. Vyloupávat 2× denně z 16 druhů léků se mi tedy nechce.

No tak tohle je podle mě dost riskantní. Asi by ses měla hecnout a mít to v platíčkách. Každopádně vem si s sebou dostatek léků navíc, kdyby ti ty z dávkovače zabavili s vyhodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
29.6.23 06:44
@Evkad píše:
@broskvová zmrzlina Mix na dva dny budu mít v dávkovači. To snad na letišti případně přežijí. Vyloupávat 2× denně z 16 druhů léků se mi tedy nechce.

Já to mám taky v dávkovači v kufru. To pak používám. Ale do batohu na palubu beru pro jistotu originály v krabičkách, mám toho jeden větší uzavírací průhledný pytlík tak 30×20×10, odhaduju. Kufr se může zatoulat. Beru denně asi 14 různých léků, takže je toho dost. Potvrzení od praktika na vše mám, ale jak už jsem psala, nikdy ho nikdo nechtěl vidět. A to mám i inhalátor.

Příspěvek upraven 29.06.23 v 06:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
29.6.23 06:46
@Evkad píše:
Prosím Tě, jak takové potvrzení má vypadat?
Stačí nějaké jméno, seznam léků a razítko a podpis? Díky.

Praktik to vyjel z počítače. Jsou tam mé údaje a normálně seznam léků, co beru, a jejich dávkování. Datum, razítko, podpis. Zabralo mu to asi půl minuty. Já si teda ještě k tomu dělám anglický překlad, ten jen připíchnu k tomu originálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
29.6.23 07:13

@lucad77 14 léků denně???

• Citovat
  • Upravit
24717
29.6.23 07:15
@Anais Brno píše:
@lucad77 14 léků denně???

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
29.6.23 07:31
@Evkad píše:

Dávkovač má v kufru prázdný a léky si nachystá jak přijedeme. Když má léky s sebou, třeba brzký ranní let, nebo večerní, betě si je do batohu a spolkne, než jdeme k odbavení

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
29.6.23 07:33

@lucad77 no tak ámen…pokud bereš 14 léků denne to máš plný ID…
Manžel teď má 4 kombinaci epileptik a snižují mu to na tři druhy…aby to pro tělo nebyla taková zátěž…
Doplňky stravy, vitamíny minerály to do toho taky počítáš???

• Citovat
  • Upravit
11822
29.6.23 07:47
@nozu píše:
No tak tohle je podle mě dost riskantní. Asi by ses měla hecnout a mít to v platíčkách. Každopádně vem si s sebou dostatek léků navíc, kdyby ti ty z dávkovače zabavili s vyhodili.

Dík. Asi budu muset se hecnout, tak nerada to chystám na části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí