Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Evkad píše:
@broskvová zmrzlina Mix na dva dny budu mít v dávkovači. To snad na letišti případně přežijí. Vyloupávat 2× denně z 16 druhů léků se mi tedy nechce.
No tak tohle je podle mě dost riskantní. Asi by ses měla hecnout a mít to v platíčkách. Každopádně vem si s sebou dostatek léků navíc, kdyby ti ty z dávkovače zabavili s vyhodili.
@Evkad píše:
@broskvová zmrzlina Mix na dva dny budu mít v dávkovači. To snad na letišti případně přežijí. Vyloupávat 2× denně z 16 druhů léků se mi tedy nechce.
Já to mám taky v dávkovači v kufru. To pak používám. Ale do batohu na palubu beru pro jistotu originály v krabičkách, mám toho jeden větší uzavírací průhledný pytlík tak 30×20×10, odhaduju. Kufr se může zatoulat. Beru denně asi 14 různých léků, takže je toho dost. Potvrzení od praktika na vše mám, ale jak už jsem psala, nikdy ho nikdo nechtěl vidět. A to mám i inhalátor.
Příspěvek upraven 29.06.23 v 06:49
@Evkad píše:
Prosím Tě, jak takové potvrzení má vypadat?
Stačí nějaké jméno, seznam léků a razítko a podpis? Díky.
Praktik to vyjel z počítače. Jsou tam mé údaje a normálně seznam léků, co beru, a jejich dávkování. Datum, razítko, podpis. Zabralo mu to asi půl minuty. Já si teda ještě k tomu dělám anglický překlad, ten jen připíchnu k tomu originálu.
@Evkad píše:
Dávkovač má v kufru prázdný a léky si nachystá jak přijedeme. Když má léky s sebou, třeba brzký ranní let, nebo večerní, betě si je do batohu a spolkne, než jdeme k odbavení
@lucad77 no tak ámen…pokud bereš 14 léků denne to máš plný ID…
Manžel teď má 4 kombinaci epileptik a snižují mu to na tři druhy…aby to pro tělo nebyla taková zátěž…
Doplňky stravy, vitamíny minerály to do toho taky počítáš???
@nozu píše:
No tak tohle je podle mě dost riskantní. Asi by ses měla hecnout a mít to v platíčkách. Každopádně vem si s sebou dostatek léků navíc, kdyby ti ty z dávkovače zabavili s vyhodili.
Dík. Asi budu muset se hecnout, tak nerada to chystám na části.