Antidepresiva v těhotenství a riziko potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.3.16 19:20

Antidepresiva, potrat

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, která jste brala antidepresiva v těhotenství, komu tyto léky způsobily potrat? Vím, že se nedá jednoznačně říci, že je to těmi léky, beru jen půlku citalexu a Potratila jsem v 6 tt, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5924
31.3.16 19:29

Kolegyne v praci brala silnejsi a take potratila v 6 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 19:31

Antidepresiva v těhotenství bych nebrala ani za nic. Psychika matky může způsobit vývojové vady. Se špatnou psychikou není vůbec dobré otěhotnět, kamarádka měla silné deprese a do toho brala antibiotika a taky o mimčo přišla

• Citovat
  • Upravit
6499
31.3.16 19:38

Nejdřív se dej dohromady a pak teprve otěhotni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.16 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, která jste brala antidepresiva v těhotenství, komu tyto léky způsobily potrat? Vím, že se nedá jednoznačně říci, že je to těmi léky, beru jen půlku citalexu a Potratila jsem v 6 tt, děkuji

pokud otěhotníš, ihned léčbu konzultuj s dr.. jsou ad, které neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jak to myslíš, dej se dohromady, beru ant od dvaceti let, zkoušela jsem mnohokrát vysadit, ale nešlo to bez nich. Mě tedy stačí jen tato malá dávka, ale bohužel jí musí mǐt :(

• Citovat
  • Upravit
72725
@Anonymní píše:
Antidepresiva v těhotenství bych nebrala ani za nic. Psychika matky může způsobit vývojové vady. Se špatnou psychikou není vůbec dobré otěhotnět, kamarádka měla silné deprese a do toho brala antibiotika a taky o mimčo přišla

tohle je kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 19:44

Mě právě bylo řečeno, že tyto nevadí…ale pořád nad tím přemýšlím, vim, že stejně nezjistíme proč se to stalo

• Citovat
  • Upravit
14895
@Anonymní píše:
Jak to myslíš, dej se dohromady, beru ant od dvaceti let, zkoušela jsem mnohokrát vysadit, ale nešlo to bez nich. Mě tedy stačí jen tato malá dávka, ale bohužel jí musí mǐt :(

A doktori ti doporucily tehotenstvi? Jestli jses treba labilnejsi tak pod hormonama se to zvysuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@martina.se učili nás to na vysoké škole, kravina to nebude. Vývojové vady ovlivňuje spousta faktorů- chemické, biologické, fyzikální, ale i ty psychické

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 19:45

Já tedy, když beru tu půlku, tak jsem úplně v pohodě, spokojená, veselá, prostě normální, ale bez té půlky to dobré není :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 19:46

Jj už jsem těhotná byla a vše OK, to jsem ale nebrala nic a nebyla jsem na tom vůbec dobře

• Citovat
  • Upravit
14895
@Anonymní píše:
Já tedy, když beru tu půlku, tak jsem úplně v pohodě, spokojená, veselá, prostě normální, ale bez té půlky to dobré není :,(

A nemuzes byt spis uz zavysla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já jsem AD brala a donosila jsem zdrave pohodove dite. Vůbec se mi nelibi názory typu, nejdřív se dej dohromady a pak otehotni. To jsou plky lidi, kteří neví o cem vůbec mluvi. Že bereš AD neznamená, že jsi blázen nebo labilní magor. Já je třeba beru proto, že od dětství trpím chronickou nespavosti. Jen ty vis, jak se věci mají takže si nenech zkazit náladu. Pul tabletky je hodně nizka davka, neverim ze potrat způsobily tyto léky. Spousta fetacek a alkoholicek má deti (bohužel) a ty si davaj do těla horší jedy! Verim ze další tehu už bude uspesne. Drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
72725
31.3.16 19:48
@Anonymní píše:
@martina.se učili nás to na vysoké škole, kravina to nebude. Vývojové vady ovlivňuje spousta faktorů- chemické, biologické, fyzikální, ale i ty psychické

to sice ano, ale kdyby každá baba v depresi porodila postižené dítě, tak jich je 10× tolik :nevim: navíc se postižené děti rodí i zdravým lidem atd.. tohle není že máš depresi nebo bereš Ad a automaticky máš dítě s vvv. :nevim: jsou taková, co se berou celé těhotenství a dítě je zdravé atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí