Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní děkuji za povzbudivou reakci, jsem ráda, že jsi děťátko odnosila zdravé a při těchto lécích… A mohu se prosí zeptat, které. Jsi brala a dávku, děkuji
@Anonymní píše:
Já jsem AD brala a donosila jsem zdrave pohodove dite. Vůbec se mi nelibi názory typu, nejdřív se dej dohromady a pak otehotni. To jsou plky lidi, kteří neví o cem vůbec mluvi. Že bereš AD neznamená, že jsi blázen nebo labilní magor. Já je třeba beru proto, že od dětství trpím chronickou nespavosti. Jen ty vis, jak se věci mají takže si nenech zkazit náladu. Pul tabletky je hodně nizka davka, neverim ze potrat způsobily tyto léky. Spousta fetacek a alkoholicek má deti (bohužel) a ty si davaj do těla horší jedy! Verim ze další tehu už bude uspesne. Drz se
Budu doufat, že příště to bude dobré, alespoň, že nemusim na revizi
@Anonymní píše:
Já jsem AD brala a donosila jsem zdrave pohodove dite. Vůbec se mi nelibi názory typu, nejdřív se dej dohromady a pak otehotni. To jsou plky lidi, kteří neví o cem vůbec mluvi. Že bereš AD neznamená, že jsi blázen nebo labilní magor. Já je třeba beru proto, že od dětství trpím chronickou nespavosti. Jen ty vis, jak se věci mají takže si nenech zkazit náladu. Pul tabletky je hodně nizka davka, neverim ze potrat způsobily tyto léky. Spousta fetacek a alkoholicek má deti (bohužel) a ty si davaj do těla horší jedy! Verim ze další tehu už bude uspesne. Drz se
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkujimomentálně jsem smutná moc ach jo
nemáš důvod. Buď v klidu, ale rozhodně to zkonzultuj s dr, pokud Ti on řekl, že je to ok, tak to ok je.
@Malike tohle jsou fakt mega hloupe názory od lidi, jez mají více předsudků než zkušenosti! Ano vliv hormonů na psychiku v těhotenství a po porodu je značný a ZCELA individuální!! Takže ja například po X letech braní AD jsem je uspesne vysadila právě v těhotenství a je to už skoro rok a nemam stále potřebu si je znovu brát. Zakladatelko, přeji Ti ze
totéž!
@Malike píše:
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt
ale AD a fet je kapánek něco jinýho.. píšeš hlouposti
je smutný, jak jsou lidi fakt zaujatý..
@Anonymní píše:
Holky pište další, kdo máte zkušenost ať dobrou či špatnou
já jsem zdravá, AD jsem nikdy neměla a moje dítě VVV má
fakt buď v klidu, nedej se ukecat předsudkama, co kolem toho vládnou.. že někdo anonymně napíše, že se o tom učil na vysoké je fakt vyloženě terno
je to blbost, dávno přežitá záležitost.. Ale jak tu čtu to odsuzování, tak se fakt nedivim, že se lidi za AD stydí - přitom není důvod. ![]()
Zase 2×, to emimino mi už fakt štve ![]()
Příspěvek upraven 31.03.16 v 19:58
@Malike píše:
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt
AD a ibalgin mají uplně jiné složení ![]()
@Malike píše:
AD se v těhotenství běžně brát mohou!!!
@Anonymní píše:
@Malike tohle jsou fakt mega hloupe názory od lidi, jez mají více předsudků než zkušenosti! Ano vliv hormonů na psychiku v těhotenství a po porodu je značný a ZCELA individuální!! Takže ja například po X letech braní AD jsem je uspesne vysadila právě v těhotenství a je to už skoro rok a nemam stále potřebu si je znovu brát. Zakladatelko, přeji Ti zetotéž!
Ale houby…jestlize je zakladatelka bez antidepresiv v depresich a v tehu litaji hormony tak muze byt pravdepodobnost ze by se to bez leku mohlo zhorsit.Neni to 100% ale proto jsem se ptala zda ji to schvalil lekar..psychiatr..ktery ji zna
Já právě se na mimi moc těšila a byla jse šťastná nebyla jsem labilní, byla bych labilní tedy bez těch léků
strašně mě štve že je musím brát a vím, že to mám až do konce života, jelikož jsem opravdu mockrát zkoušela vysadit