Antidepresiva v těhotenství a riziko potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.16 19:48

Já právě se na mimi moc těšila a byla jse šťastná nebyla jsem labilní, byla bych labilní tedy bez těch léků :( strašně mě štve že je musím brát a vím, že to mám až do konce života, jelikož jsem opravdu mockrát zkoušela vysadit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 19:51

Anonymní děkuji za povzbudivou reakci, jsem ráda, že jsi děťátko odnosila zdravé a při těchto lécích… A mohu se prosí zeptat, které. Jsi brala a dávku, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 19:53

Moc děkuji :hug: momentálně jsem smutná moc ach jo

• Citovat
  • Upravit
72725
31.3.16 19:53
@Anonymní píše:
Já jsem AD brala a donosila jsem zdrave pohodove dite. Vůbec se mi nelibi názory typu, nejdřív se dej dohromady a pak otehotni. To jsou plky lidi, kteří neví o cem vůbec mluvi. Že bereš AD neznamená, že jsi blázen nebo labilní magor. Já je třeba beru proto, že od dětství trpím chronickou nespavosti. Jen ty vis, jak se věci mají takže si nenech zkazit náladu. Pul tabletky je hodně nizka davka, neverim ze potrat způsobily tyto léky. Spousta fetacek a alkoholicek má deti (bohužel) a ty si davaj do těla horší jedy! Verim ze další tehu už bude uspesne. Drz se :hug:
:palec: přesný.. hele, chlapova ex bez AD vůbec nefungovala, brala obě těhotenství, děcka jsou obě zdravá :nevim: je třeba to konzultovat s dr, dle toho léčbu upravit.. kdo bere ad není magor, prostě jsou lidi, kteří je potřebují..ty názory ala bereš ad a hned musíš potratit, nebo budeš mít postižený dítě jsou naprosto mimo :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 19:54

Budu doufat, že příště to bude dobré, alespoň, že nemusim na revizi

• Citovat
  • Upravit
14895
@Anonymní píše:
Já jsem AD brala a donosila jsem zdrave pohodove dite. Vůbec se mi nelibi názory typu, nejdřív se dej dohromady a pak otehotni. To jsou plky lidi, kteří neví o cem vůbec mluvi. Že bereš AD neznamená, že jsi blázen nebo labilní magor. Já je třeba beru proto, že od dětství trpím chronickou nespavosti. Jen ty vis, jak se věci mají takže si nenech zkazit náladu. Pul tabletky je hodně nizka davka, neverim ze potrat způsobily tyto léky. Spousta fetacek a alkoholicek má deti (bohužel) a ty si davaj do těla horší jedy! Verim ze další tehu už bude uspesne. Drz se :hug:

Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
Moc děkuji :hug: momentálně jsem smutná moc ach jo

nemáš důvod. Buď v klidu, ale rozhodně to zkonzultuj s dr, pokud Ti on řekl, že je to ok, tak to ok je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 19:55

@Malike tohle jsou fakt mega hloupe názory od lidi, jez mají více předsudků než zkušenosti! Ano vliv hormonů na psychiku v těhotenství a po porodu je značný a ZCELA individuální!! Takže ja například po X letech braní AD jsem je uspesne vysadila právě v těhotenství a je to už skoro rok a nemam stále potřebu si je znovu brát. Zakladatelko, přeji Ti ze :srdce: totéž!

• Citovat
  • Upravit
72725
31.3.16 19:55
@Malike píše:
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt :zed:

ale AD a fet je kapánek něco jinýho.. píšeš hlouposti :think: je smutný, jak jsou lidi fakt zaujatý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 19:56

Holky pište další, kdo máte zkušenost ať dobrou či špatnou :hug:

• Citovat
  • Upravit
72725
31.3.16 19:57
@Anonymní píše:
Holky pište další, kdo máte zkušenost ať dobrou či špatnou :hug:

já jsem zdravá, AD jsem nikdy neměla a moje dítě VVV má :lol: fakt buď v klidu, nedej se ukecat předsudkama, co kolem toho vládnou.. že někdo anonymně napíše, že se o tom učil na vysoké je fakt vyloženě terno :mrgreen: je to blbost, dávno přežitá záležitost.. Ale jak tu čtu to odsuzování, tak se fakt nedivim, že se lidi za AD stydí - přitom není důvod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Zase 2×, to emimino mi už fakt štve :think:

Příspěvek upraven 31.03.16 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
@Malike píše:
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt :zed:

AD a ibalgin mají uplně jiné složení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
31.3.16 19:58
@Malike píše:

AD se v těhotenství běžně brát mohou!!!

• Citovat
  • Upravit
14895
31.3.16 19:59
@Anonymní píše:
@Malike tohle jsou fakt mega hloupe názory od lidi, jez mají více předsudků než zkušenosti! Ano vliv hormonů na psychiku v těhotenství a po porodu je značný a ZCELA individuální!! Takže ja například po X letech braní AD jsem je uspesne vysadila právě v těhotenství a je to už skoro rok a nemam stále potřebu si je znovu brát. Zakladatelko, přeji Ti ze :srdce: totéž!

Ale houby…jestlize je zakladatelka bez antidepresiv v depresich a v tehu litaji hormony tak muze byt pravdepodobnost ze by se to bez leku mohlo zhorsit.Neni to 100% ale proto jsem se ptala zda ji to schvalil lekar..psychiatr..ktery ji zna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí