Antidepresiva v těhotenství a riziko potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
31.3.16 20:00
@Ellusa píše:
Mne už nepřekvapí nic po té, co si přečtu v novinách, že někdo je nedůvěryhodný, protože bere antidepresiva. Co potom chcete od běžných lidí, kteří o tom nic neví? :zed: :zed: :zed:

odsoudit někoho na emiminu.. fakt epipino :zed: hlavně, že to srovnaj s fetem.. neskutečný.. je vidět, že fakt netuší, o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 20:00

Léky se jmenují serlift a beru jeden denne. Jak rikam vse v naproste pohodě, těhotenství i porod uplne ok - a to nejsem nejmladší :lol: děťátko též zdrave.

• Citovat
  • Upravit
14895
31.3.16 20:01

@SlecnaSally maji..vsechny leky se lisi a co vim tak zrovna v prvnim trimestru by se nemelo brat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
31.3.16 20:02
@martina.se píše:
odsoudit někoho na emiminu.. fakt epipino :zed: hlavně, že to srovnaj s fetem.. neskutečný.. je vidět, že fakt netuší, o čem mluví.

Mě je z toho vždy smutno.Jsem vlastně uplně nepoužitelná :nevim: Byla jsem uplně v pořádku, než jsem minulý rok vysadila cukry a přehnala to s cvičením a dopadlo to úzkostma a AD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.16 20:05
@Malike píše:
@SlecnaSally maji..vsechny leky se lisi a co vim tak zrovna v prvnim trimestru by se nemelo brat nic.

to je totální volovina.. prosim Tě, zkus si něco přečíst, než píšeš takové blafy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534

Řeči typu dej se nejdřív dohormady sou fakt mazec. Říkají to lidi co vůbec nemaj tušení o co jde. Radši by měli mlčet!
Mě to bylo vysvětleno takto. Chybí v mozku serotonin. Musí se doplnit. Tělo ho samo nedoplní. Psychologické kecy taky ne. Je to stejné jak s cukrovkou. Bez inzulinu taky bude zle.
Toto mi řekla doktorka. To je pro ty chytráky co myslí, že se to bere jen tak… :zed:

Já byla na genetické konzultaci, že beru ad a planuji otěhotnět. Riziko pro poluaci, která nebere je 1/100 kdo bere ad 2/100. Takže??? minimální. Jde taky o to jaké AD to jsou. Ale od toho ty genetické konzultace přece jsou.
Půlka cipralexu je to nejmenší. A pokud je ti po tom znatelně líp vysazením způsobíš víc škody jak užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

Mám kamarádku, dlouhodobě na AD, dvě zdravé děti, žádný potrat. Těhotenství samozřejmě vždy ještě před snazenim konzultovala s psychiatrem a uzpusobovali tomu medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.16 20:06
@SlecnaSally píše:
Mě je z toho vždy smutno.Jsem vlastně uplně nepoužitelná :nevim: Byla jsem uplně v pořádku, než jsem minulý rok vysadila cukry a přehnala to s cvičením a dopadlo to úzkostma a AD..

njn, předsudky.. osobně je nemám, prostě jsou věci, kdy to člověk neovlivní a bez ad nemůže být (může, a pak je průšvih).. stane se :hug: nenech se otrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
31.3.16 20:06
@Ellusa píše:
Ale nejsi, jsi jen na emiminu :hug: :hug:

Je mi mnohém lépe, kašlu na to co si ostatní myslí..Naposled se doktor divil, že jsem přiznala asentru. Nechápu, co na tom je :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.16 20:07
@Malike píše:
Kdyby to byla pravda..tak leky by se mohli brat v tehu..ale zena si sotva muze vzit i blbej ibalgin i kdyz ma fakt bolesti. A rict ze kdyz muzou donosit fetacky..tak to mi fakt prijde pretazene za vlasy.To zni jako..jezte prasky vsak fetacky maj taky dite fakt :zed:

Asi takto - nemáš ani suchopáru, o čem tady hovoříš, raději přispívej do témat, s nimiž máš osobní zkušenost a nemudruj „nasucho“ u klávesnice, když vlastně nemáš čím přispět! Jestli si myslíš, že po letech braní AD mi to bylo jedno ve smyslu „fetačky maj taky díte“, jak se vyjadřuješ, jsi prostě hloupá. Zdraví mého děťátka bylo a je pro mě prioritní a konzultovala jsem veškeré kroky s odborníky (což ty evidentně asi nebudeš…) Holt ne každý má však to privilegium, že je od přírody zdravý a může žít bez užívání léků a chronických potíží. O to více si vážím svého dítěte, toho že je zdravé - možná nakonec víc než ty… Tak se prosím zdrž svých jedovatých komentářů, které pouze zraňují lidi, jež mají ztíženou životní situaci. díky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 20:09

Vím, že jsem tady i četla, že holky, které braly ant tak měly zdravé děti, spíš si potřebuji o tom popovídat, jak je to čerstvé a slyšet názory holek, jsem ráda, že to emimino je :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.16 20:13

Ještě tady čtu, že se to dá konzultovat na genetice, raději bych to ještě konzultovali tam, než znovu otěhotnim, ať mám názor i někoho jiněho než mého doktora, kam se mám obrátit?

• Citovat
  • Upravit
33005
31.3.16 20:13
@Malike píše:
@SlecnaSally maji..vsechny leky se lisi a co vim tak zrovna v prvnim novadlemtrimestru by se nemelo brat nic.
:potlesk: V prvnim trimestru me cpali na gynekologii ve spitale nejakym uklidnovakem, macmirorem, espumisanem, nospou, zinnatem 500 a ještě něčím. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.3.16 20:19
@Anonymní píše:
Ještě tady čtu, že se to dá konzultovat na genetice, raději bych to ještě konzultovali tam, než znovu otěhotnim, ať mám názor i někoho jiněho než mého doktora, kam se mám obrátit?

zeptej se gynekologa, kde je nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
31.3.16 20:30
@Malike píše:
@SlecnaSally maji..vsechny leky se lisi a co vim tak zrovna v prvnim trimestru by se nemelo brat nic.

Prosim te, kdyz o veci nic nevis, pokus se radsi nepsat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky