Antikoncepce a vynechání prášku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
7.3.14 19:55

Taky bych je nedobirala. Dej si pauzu a zacni s novým platickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
7.3.14 19:56

Neber je, ale pauzu musíš dodržet jenom 7 dní… takže začít brát o 2 dny dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
7.3.14 19:56

Udělej si pauzu teď a další tabletku vem přesně po sedmi dnech pauzy, tzn. že bys měla začít brát o dva dny dříve, v pátek. Pauza se nesmí prodlužovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
7.3.14 20:47

Hlavne se nezapomen chránit se a pocitej s tím, ze můžeš zacit krvácet dřív. Když si vemes ty dva prášky naraz, nic se nestane, jen by mel byt zachovaný cyklus. A pozor. můžeš otěhotnět!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.1.15 23:18

žádáme o radu

Dobrý den :) chtěla bych požádat o radu. S přítelem jsem měli pohlavní styk v prvním z plodných dnu. Beru již roky antikoncepci ale bohužel byl Silvestr a ja na antikoncepci zapomněla. Chtěla bych se zeptat zdali by z tohoto počínání mohlo vzniknout těhotenství. Mám bolesti v podbřišku. Předem děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.9.15 19:56

Ahoj, mám takový problém. Předminulý cyklus jsem nedostala menstruaci a doktor mi řekl, že je to nedostatkem železa. Napsal mi vitamíny a následující cyklus bylo vše v normálu, menstruace v čas, stejná jako normálně. Mám v mobilu aplikaci se kterou si zapisuju a hlídám HA a jiné věci, jako je pohlavní styk, špinění, tělesná teplota atd. Jenže jsem si zapomněla zapsat a odklikla jsem to až druhý den ráno. Bohužel mi to aplikace napsala do dalšího dne a já jak byla zvyklá že mi to telefon připomene ( a on nepřipomněl, protože bylo odkliknuto) tak jsem na prášek zapomněla. Jenže pak jsem zapomněla svoji vinou i na dva další… Před asi 3-5 dny jsem měla ovulaci. Jenže problém je v tom, že jsem teď začala krvácet. Ze začátku slabě, jen na toaleťáku, teď i na kalhotkách. Bolí mě podbřišek a cítím se nějak divně. Pohlavní styk jsem měla i v době před ovulací (cca 2-3 dny) a tak se bojím, co by to tak mohlo být. Na menstruaci je ještě brzo, a já jsem se celkem vylekala, kolik takových uživatelek s podobným problémem už mají dáreček. Celé toto zapomenutí bylo tři dny po sobě a pohlavní styk i ovulace byli ve stejném týdnu. Tak pokud máte podobnou zkušenost… budu vděčná a snad i míň nervozní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.16 18:54

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, teď jsem měla 5 dní menstruaci, jenže jsem na horách a zapomněla jsem si s sebou vzít pilulky. Už druhý den bych měla pilulky brát. Ziítra se vracím domů. Jak mám pokračovat?

• Citovat
  • Upravit
996
11.3.16 18:59

Vezmi si doma prasek tak, jak ho normalne beres, muze se ti dostavit MS protoze telo je navykle na prasek=zadna ms, zadny prasek = prijde ms teda tak to bylo u me.. Takze doma pokracuj podle platicka, pokud ms prijde, neber je a pokracuj az skonci, ale muze to by dost slaboucky a treba jen na 2dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.16 13:53

Nechtěně pět dní bez HA

Ahojda,
taky bych moc chtěla poprosit o radu. Teď jsem v sobotu, 2.4., měla začít brát nové platíčko HA (po menstruační pauze), ale bohužel mi nestihl dojít recept. Došel až dnes, 6.4., takže jsem dneska pátý den bez prášků… A teď nevím, co dělat :D
Co myslíte, mám je všechny dobrat (to je ale asi pěkná blbost, že ano :D) nebo počkat zase klasicky do soboty a začít je normálně brát? Nebo mám začít už dnes? Nebo cooo? :D
Děkuji za jakékoliv rady! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.4.16 13:58

Neuvádíš typ antikoncepce. Pokud je jejich užívání závislé na menstruaci, tak budeš muset počkat na další menstruaci a potom teprve znovu užívat. Doporučuji přečíst příbalový leták nebo zavolat své gynekoložce.

• Citovat
  • Upravit
6.4.16 14:04

Mám Tri-Regol. V příbalovém letáčku není bohužel nic o tom, co dělat, když se vynechá více než jedna tableta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
6.4.16 14:08
@Wildflowers píše:
Mám Tri-Regol. V příbalovém letáčku není bohužel nic o tom, co dělat, když se vynechá více než jedna tableta :)

Tri-Regol je závislej na menzesu, takže to budeš muset počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.16 14:14

Aha, tak to je teda naprd. Takže první den, co mi nastoupí menstruace, začnu zase brát. A co by se stalo, kdybych je prostě začala brát normálně ode dneška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
6.4.16 14:15
@Wildflowers píše:
Aha, tak to je teda naprd. Takže první den, co mi nastoupí menstruace, začnu zase brát. A co by se stalo, kdybych je prostě začala brát normálně ode dneška?

no myslím, že by sis kompletně rozházela cyklus a bylo by to tak na zadělání cysty :nevim: ale jistá si tím nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.16 14:20

No, cysta se mi udělala i tehdy, když HA užívám, takže kdoví no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí