Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, to se může stát, ale myslím to tak, že by sis mohla zadělat na novou tím, že by se ti to totálně všechno rozhodilo. doporučuju tenhle měsíc jinou ochranu ![]()
Jasně, tak fajn, udělám to tak
A menstruace mi takhle přijde asi dřív, než obvykle, že ano? Tělo bude nejspíš trochu zmatený… ![]()
No, aby to pro tu cystu ve finále nebylo dost špatný, že teď budu nějakou dobu bez HA. ![]()
Dobrý den, mám problém. Užívám HA, jenže včera ráno jsem si zapoměla vzít pilulku. Vzala jsem si dnes ráno dvě, jenže dnes ovuluji a měli jsme s přítelem nechránéní sex a on se do mě udělal. Mám použit postinor, nebo to nemusím? Děkuji za odpověď.
Nemusíš, akorát se může stát, že budeš těhotná… akorát tedy pochybuji, že bys dnes ovulovala ![]()
Nemusíš, akorát se může stát, že budeš těhotná… akorát tedy pochybuji, že bys dnes ovulovala ![]()
No, ono se to může stát, i když si ho vezmeš a nějak tedy nechápu, když nechceš být těhotná ani náhodou, proč máš nechráněný sex, když víš, že sis nevzala prášek.
Ahoj. Stala se mi nemila věc. Mám teď nějaké starosti, tak jsem prostě zapomněla tabletku. Možná dvě. Došlo ke splnění Asi den dva. Dobrala jsem plato, zbyval asi týden. MS měla přijít 28.10, ale vzhledem k jedné nebo dvěma tbl jsem dobrala plato v neděli - aspoň myslím. Ten den jsme měli i styk.
Do dnešního dne nemám MS. Myslíte, že mohu bytě těhotná? Popravdě, ještě o to nestojíme. A popravdě, nevím zda poslední tbl byla v sobotu nebo neděli.
Nikdy se mi nestalo, že bych si tbl nevzala, ale byly starosti a celkově měsíc na prd…
@Bike L píše:
Dlouho 6-7 let
Tak to si myslim, ze bude v pohode. Nicmene tehotna byt muzes
. Udelej si test. Drzim palce
.
@allluck Přesně tak, rozházený cyklus, cysta na cestě a stejně nebudeš chráněná, takže zbytečně vyhodíš peníze za jedno platíčko. Radši počkej fakt není důvod brát před menstruací.