Antikoncepce a vynechání prášku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
13.9.20 14:30

Vynechání AH v prvním týdnu

Zdravím dámy, mám otázku. Podarilo sa mi vynechať druhý alebo tretí prášok z platíčka (prvý týždeň). Asi o 3 dni neskôr som dostala pocit, že som tehotná. Proste len pocit. Dnes sú to 3 týždne a ja každý večer, nie ráno, trpím nevolnosťami. Nezávisia na tom, čo som jedla a koľko som toho jedla. Nikdy nie sú v pravidelnú hodinu, vždy je to proste v čase, kedy si poviem, že pôjdem čo nevidieť spať. (Bola som na nočnej, končím o 5 ráno a už som myslela len na posteľ, spravilo sa mi nevoľno, žalúdok ako na vode, pocit na zvracanie.) Takto to mám každý večer, respektíve čas pred spaním. Začala som veľa spať. A bolia ma prsia na silnejší dotyk, zároveň sú ale necitlivé na jemnejší dotyk. Ani to neviem vysvetliť. Priateľ tiež tvrdí, že sú iné a akoby neboli moje. Test som si robila test, vyšiel negatívny. Viem že je brzo a že som si ho zrejme robila zbytočne. Antikoncepciu naďalej beriem, pretože neviem či som tehotná alebo je to niečo iné. Mala niektorá z vás podobné príznaky aj keď nebola tehotná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.7.21 11:15

Vynechání prášku

Ahoj, chci se zeptat. Stalo se mi poprvé že jsem zapomněla v druhém týdnu brání prášků asi 4 dny si nevzít prášek. Ráno jsem si nakonec prášek dala a začala mi menstruace. Tak se chci zeptat jestli prášky normálně dobrat dál nebo je už neužívat a počkat až menstruace přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí