Antikoncepce - injekce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
15.2.12 10:46

Mirena super, jen moje tělo pod návalem hormonu zadržuje vodu a nechci být jak kulička, nejsem žádné tintidlo a ty kila mě fakt se@uo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.2.12 10:50

Takže bys mi jí doporučila? Já právě mám po porodu dvou dětí a chci něco, abych nemusela pořád myslet na prášky. A co zavedení bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041

Takže bys mi jí doporučila? Já právě mám po porodu dvou dětí a chci něco, abych nemusela pořád myslet na prášky. A co zavedení bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.2.12 10:54
Nelluška píše:
Takže bys mi jí doporučila? Já právě mám po porodu dvou dětí a chci něco, abych nemusela pořád myslet na prášky. A co zavedení bolí?

Určitě, zavádění je spíš nepříjemné než bolestivé, šest týdnů jsem teda špinila, ale pak už byl klídek, žádné bolesti, výtoky, migrény, žádná menstruace. Kdyby mi ta váha nešla nahoru, nechala bych si dát další. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.2.12 10:58

Nelluško, jinak mě ji zavedli hned po šestinedělí a to jsem u ní ještě rok kojila. Doktor mi říkal že je to v pohodě a lépe se to zavádí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.2.12 10:59

No to by mě ještě chybělo, abych po tom tlousla, prasně jsem dala dolů všechn 20kg nabraných při dětech?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
15.2.12 16:08

Ja po Mirene nepribrala, spis mi sly kila nahoru no praskach… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.2.12 16:21

Aha, já se lekla po Mireně. Jdu do ní, když píšeš, že super, tak já do toho půjdu, počkám až dokojím. Snad je to spolehlivý. děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.2.12 02:47

Taky bych šla do tělíska, ale mám z toho strach a kvůli tomu to odkládám už tři roky. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 08:21

jak to strach? já už to plánuju, jdu za dva týdny na gyndu, tak si ho objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.10.12 09:39

pomooooc

Ahoj holky, mohly byste mi prosím poradit čím nahradit pilulky? v poslední době celkem cestuju a pak lehce zamopenu tu spropadenou lentilku spolknout - no a trochu se bojím, aby z toho brzy nebyl malér (a nemyslím jen mimi, ktere by ted chudak s nami trelo bidu s nouzi :oops: ). Jeste jsem mimčo neměla, ale určitě bych ho chtěla, i když nejspíš nejdřív za dva roky. Keby vás něco napadlo napište prosím :,( Moc moc děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.8.13 06:47

Ahojtě holky,
Chci se zeptat mám dva kluky jsem bez přítele…ted jsem si někoho našla..a tak přemýšlím o antikoncepci…jelikož mi dva kluci stačí..tak přemýšlím o injekkci, já jsem na prášky strašně nespolehlivá a oststní je pro mě dost drahé.
Ale proč píšu…chci se zeptat dostala jsem menzes dneska a vím že se to dává první den v menzes…nevadí když si na gyndu zajdu v pondělí???Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.8.13 08:24

@Petka25 já bych to ještě zvážila, ono nejde jen o to, že může být po vysazení problém s otěhotněním ale celkově ty injekce rozhážou celý cyklus, mají spoustu vedlejších účinků, hrozí nárůst váhy a ne malý, mám zkušenost v okolí. V dnešní době je spousta možností, pokud nechceš prášky, co zkusit třeba tělísko? O to se nemusíš nijak starat, zavádí se většinou na 5 let a ani ty ceny nejsou tak hrozné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.8.13 09:53

Ja mela dupoproveru 3×, neměla jsem u toho migrenu coz bylo jedineeeee plus, jinak jsem jsem byla zavodnena a pribrala deset kg, dalsi dva roky jsem byla bez menstruace a za další 4 jsem otěhotnela? tož muj přiběh :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí