Antikoncepce - jakou máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
12.1.13 23:20

@mona.k.79 Ještě existuje hormonální tělísko Mirena, stojí 5 - 6000, jak kde. Sice je to hodně peněz naráz, ale i tak to vyjde levněji než pilulky. U Mireny se prý krvácí ze začátku, než se tělísko usadí, pak už ne. Někdo skoro nekrvácí ani u těch nehormonálních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.1.13 23:51

@Z.jev když to jsou zas ty hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
13.1.13 00:02

@spiky01 To sice jo, ale působí přímo v děloze. Navíc zakladatelka nepíše, že by odmítala hormonální antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.1.13 09:29

@mona.k.79 injekce v žádném případě, píchnou ti do těla dávku hormonů na 3 měsíce, je to strašné svinstvo a mnoho žen má potom šíleně rozházený cyklus. Jinak po dnešních hormonálních antinách se nepřibírá, může se stát, že tělo bude zadržovat vodu, takže se to projeví na váze a nebo zkrátka budeš mít větší chutě na jídlo. Ale jen tak po ní nepřibereš, to možná bývalo dřív. Doporučit vhodnou HA je dost těžké, každému sedí něco jiného, já byla nejvíc spokojená s Logestem, krvácení chodilo jak hodinky, žádné špinění mimo a když jsem brala pár plat v kuse bez pauzy, nikdy nebyl problém se špiněním, takže já bych doporučila Logest ale nikdo neví dopředu, jestli ti bude sedět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.1.13 09:32

@silvija krvácet nemusíš ani s běžnými HA, u Cerazzete se bere 28 prášků a pořád dokola, bez pauzy ale to jde i s běžnými jednofázovými HA (laicky řečeno všechny prášky stejné barvy), stačí prostě neudělat pauzu a jet dál další platíčko, akorát ne každému daná HA krvácení udrží…já brávala s Logestem třeba 6 plat v kuse bez pauzy a nebyl problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
13.1.13 09:34

@Z.jev jj,to máš pravdu. a je fakt že z ha je to asi nejmenší zlo, puvodně jsem ji chtěla, líbilo s emi že bych vubec neměla menzes. jenže funguje na stejnym principu (hormonální složení) jako kojící antiko a při tý jsme krvácela nonstop, tak jsem měla smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.1.13 11:26
@spiky01 píše:
@mona.k.79 tak to já po něm nemám, jen o dva dny delší. vždycky jsme měla problémy scyklem, nakonec už ani gyn nevěděl co mi dát aby se to srovnalo tak řek že pujdme do tělíska a uvidíme jestli si to do pul roku sedne. a ejhle,2. cyklus od zavedení byl v celekm rozumnym odstupu od prvního a od 3. cyklu mi to jede jak hodinky

tak to je super.. no jsem zvědavá, co s tou mojí vymyslíme.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
17.1.13 12:42

bellara

Tak jsem vyfasovala BELLARU, MÁTE NĚKDO?? jsem teda zvědavá, jeslti to se mnou nezamává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.19 22:47

Nitroděložní tělísko

Ahoj chtěla bych se zeptat na antikoncepci a pár dalších info…
Je mi 16 za ani ne půl rok 17s přítelem jsme už něco okolo roku a chci začít brát antikoncepci ae bojím se že ji vynechám stane se něco?
A taky se chci zeptat ma nitroděložní tělísko myslíte že by mi ho gynekolog povolil či ne
Budu moc ráda za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.19 22:49

A pokud povolil můžu ho mít už od 16-17 všude jsem našla že paní byli starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
12.2.19 22:53

@Eliiss Když vynecháš tak můžeš otěhotnět. Stejně tak tě to nebude dostatečně chránit když budeš mít průjem, zvracet, i některé léky můžou oslabit působení… Vše vysvětlí gynekolog a nebo příbalový leták. Co se týče tělíska, dává se většinou až ženám, co už rodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí