Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nee, ale vysetrovala me vnitrne, pak predepsala prasky, a ja pak jeste cekala na menses, pak se nam prasknul kondom, ja ji volala, jestli muzu pilulku po, vzala jsem si ji po cca 28 hodinach, dr mi rakla, ze pusobi do 72 hodin, a pak prisel jakztakz normalni menzes, jen hnedsi nez obvykle, volala jsem dr zda je to normalni, ona mi rekla, ze ano, ze po tabletce po jsou rohozene hormony, pak byl mesic klid, vse normalni a ted tohle ![]()
@poppaea píše:
A co je to za antikoncepci?
Piluky se jmenuji Liberel, nevim, jestli je i v Cechach ![]()
Co myslis, mohl by to byt potrat, nebo jen kvuli pilulkam? ![]()
@SussiK píše:
Piluky se jmenuji Liberel, nevim, jestli je i v Cechach
Co myslis, mohl by to byt potrat, nebo jen kvuli pilulkam?
Liberel se tady neprodává, jen jsem se ptala, protože jsem brala antikoncepci Azalia (obsahuje jen jeden druh hormonů, ne dva jako většina), a ta mi dělala podobnou neplechu, tak mě napadlo, jestli to není podobný případ.
Potrat to samozřejmě být mohl, to na dálku nemůžu určit, ale spíš mi to připadá jako že je organismus totálně zblblý jednak z relativně nové antikoncepce a ještě k tomu z té pilulky po.
@poppaea hmmm
ale to uz je mesic pryc, pak prisla jakztakz normalni menstruace, tak jsem si myslela, ze telo uz zblbly neni…ty jo, tak jsem zjistila, ze moje doktorka ma dovolenou, takze kdyz k doktorovi, tak do nemocnice, tak tam nechci byt za blba… ![]()
Já si nemyslím, že bys byla za blba, nevím, v jaké zemi jsi a jak to tam chodí, ale možná nějaká konzultace alespoň po telefonu by neuškodila, a pak by se případně rozhodlo, jestli má smysl prohlídka nebo ne.
@poppaea po telefonu mi rekli, ze mi nic rict nemuzou, kdyz me nevidi, ale nerekli, ze bych mela prijet na prohlidku, jen ze to muze mit spoutu duvodu
tak tam asi budu muset…ne ze by se mi chtelo, ale dost me to desi ![]()
@Anonymní píše:
@poppaea po telefonu mi rekli, ze mi nic rict nemuzou, kdyz me nevidi, ale nerekli, ze bych mela prijet na prohlidku, jen ze to muze mit spoutu duvodu![]()
tak tam asi budu muset…ne ze by se mi chtelo, ale dost me to desi
Neboj, mrknou na tebe a budeš mít aspoň jistotu.
Ahoj, snad mi nekdo poradi

Pred osmi dny jsem zacala brat dlruhe platicko antikoncepce( poprve od porodu-po porodu jsem mela 7 mesicu pravidelne menzes, ochrana kondomem), a vcera rano jsem zacala hnede spinit, a odpoledne ze me vylozene padali kusy krve a ted docela silne krvacim, takova ale svettla jasna krev ne jak normalni menzes…Premylim, zda to nemohl byt potrat? Jeste nez jsem zacala brat prasky, tak jsme meli malou kondomovou nehodu, vzala jsem si pilulku po styku a myslela ze je to ok…Co myslite? Moje doktorka je v ordinaci az odpoledne, takze budu volat, jen mi to proste hrozne vrta hlavou