Mirena a přibírání na váze

612
17.7.12 17:02

Mirena a přibírání na váze

Ahoj maminky, v pátek jdu si nechat zavést Mirenu, ale teď trochu váhám, protože jsen četla, že se po ní příbíra na váze. Je to pravda? Jak je to u vás co ji máte? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
17.7.12 17:10

Ahoj, já jsem zatím nic nepřibrala a nemám ani jiné potíže o kterých jsem slyšela, ale těžko říct, mám jí teprve měsíc a půl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
17.7.12 18:02

Ahojky, já taky nic nepřibrala a mám jí skoro rok  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
17.7.12 18:09

Mám ji 3 roky a naprosto v pohodě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
17.7.12 18:36

Dík, jste mě uklidnily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.7.12 23:21

Tak na mirenu se taky chystám, mám teď pátým rokem nehorm. danu a už mě nebaví menstruovat 6 dní- při 25 ti denním cyklu :twisted:… Ale toho přibírání se taky hodně bojim :), měla jsem v poslední době pocit, že tady na e-mimi čtu, že všichni přibraly :), tak jste mě teď trochu uklidnily! :kytka: A ještě jestli se můžu zeptat, jak je to s tím špiněním!?, to si jako špiní kdy chce anebo tak jako v době MS.. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
17.7.12 23:58

Já nepřibrala, mám jí 3 roky a naprostá spokojenost (pro upřesnění první tři měsíce boj s krvácením, další dva měsíce klasická MS, ale pak bez krvácení - dva a půl roku bez MS - super)…jo a ještě jedna pochvala - vrácení chuti na sex (v porovnání s práškama)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
18.7.12 11:00

Hm, takže to znamená min. půl roku bez intimky ani ránu :( a já je tak nemám ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
16.8.12 22:37

Ahojky, tak dneska jsem byla na výměně tělíska a mám konečně Mirenu, ale musím říct, že mě to zavádění bolelo víc než před těmi 5 lety a když jsem odešla tak mě tak strašně bolelo břicho a málem jsem nedošla domů šly na mě mdloby :poblion:, pak jsem si vzala brufen a do hodiny bylo po bolesti! Měly jste někdo taky takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26265
16.8.12 22:42

@PitbulLenka

jo, hned při prvním zavedení - musela jsem kopnout brufen a lehnout si. Usnula jsem a pak už pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí