Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, v pátek jdu si nechat zavést Mirenu, ale teď trochu váhám, protože jsen četla, že se po ní příbíra na váze. Je to pravda? Jak je to u vás co ji máte? Děkuji.
Ahoj, já jsem zatím nic nepřibrala a nemám ani jiné potíže o kterých jsem slyšela, ale těžko říct, mám jí teprve měsíc a půl..
Tak na mirenu se taky chystám, mám teď pátým rokem nehorm. danu a už mě nebaví menstruovat 6 dní- při 25 ti denním cyklu
… Ale toho přibírání se taky hodně bojim
, měla jsem v poslední době pocit, že tady na e-mimi čtu, že všichni přibraly
, tak jste mě teď trochu uklidnily!
A ještě jestli se můžu zeptat, jak je to s tím špiněním!?, to si jako špiní kdy chce anebo tak jako v době MS.. Dík
Já nepřibrala, mám jí 3 roky a naprostá spokojenost (pro upřesnění první tři měsíce boj s krvácením, další dva měsíce klasická MS, ale pak bez krvácení - dva a půl roku bez MS - super)…jo a ještě jedna pochvala - vrácení chuti na sex (v porovnání s práškama)…
Hm, takže to znamená min. půl roku bez intimky ani ránu
a já je tak nemám ráda ![]()
Ahojky, tak dneska jsem byla na výměně tělíska a mám konečně Mirenu, ale musím říct, že mě to zavádění bolelo víc než před těmi 5 lety a když jsem odešla tak mě tak strašně bolelo břicho a málem jsem nedošla domů šly na mě mdloby
, pak jsem si vzala brufen a do hodiny bylo po bolesti! Měly jste někdo taky takovou zkušenost?
jo, hned při prvním zavedení - musela jsem kopnout brufen a lehnout si. Usnula jsem a pak už pohoda.