Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podívej se do příbalového letáku.
HA navíc chrání jen proti početí (ne na 100%), ale ne proti pohlavně přenosným nemocem. Měla bys používat i kondom, pokud nemáš stálého DŮVĚRYHODNÉHO partnera.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 16 a beru HA první týden. Po jak dlouhé době mužů mít nechráněný sex?
Předem děkuji za odpověď 😄
Přečti si ten papír v krabičce.
@JancaS84 ano četla a není to tam napsané je napsané že do 8 dnů ale četla jsem že i klidně do měsíce
Nejlépe uděláš, když se první měsíc budeš chránit i jinak. A nemusíš nic řešit ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 ano četla a není to tam napsané je napsané že do 8 dnů ale četla jsem že i klidně do měsíce
Co to je za značku?
@Anonymní píše:
Ale no tak… Zeby nebylo v pribalovem letaku napsano, od kdy jsi chranena, neves nam buliky na nos a zkus cist jeste jednou a poradne.
@Anonymní píše:
@JancaS84 lindynette
No je fakt, že je to tam popsány trochu nejasně. Pokud si ji začala brát v první den menstruace tak jsi chráněna hned. Jestli později tak se týden chraň ještě jinak. Což by ti měl před užíváním vysvětlit gynekolog případně v lékárně.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat je mi 16 a beru HA první týden. Po jak dlouhé době mužů mít nechráněný sex?
Předem děkuji za odpověď 😄