Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dnes mi přišla menstruace a začínám brát antikoncepci, kterou užiji večer, což je první den menstruace. Čtu různé diskuse kde ženy píší jaké mají zkušenosti. Hodně z nich píše že první měsíc se mám chránit ještě jinak. Tak teď nevím, jsem chráněna okamžitě nebo se první měsíc mám chránit i kondomem? Protože antikoncepci jsem si dala proto, abych kondom už mít nemusela.
Otevři tu krabičku a přečti si příbalový leták. Kromě doby, od které jsi chráněná, tam najdeš spoustu užitečných informací ![]()
Psát umíš, číst tedy taky, tak si koukej přečíst příbalový leták a pěkně od začátku až do konce.
@unuděná četla jsem ho jen teď nevím jestli se reálně chránit jinak nebo mám věřit tomu co je napsáno v letáku četla jsem ho jen teď nevím jestli se reálně chránit jinak nebo mám věřit tomu co je napsáno v letáku
@Anonymní píše:
@unuděná četla jsem ho jen teď nevím jestli se reálně chránit jinak nebo mám věřit tomu co je napsáno v letáku četla jsem ho jen teď nevím jestli se reálně chránit jinak nebo mám věřit tomu co je napsáno v letáku
Takže budeš spíš než příbalovému letáku věřit anonymním ženským na netu? ![]()
@Anonymní píše:
Jasně, ony to tam ty farmaceutický firmy píšou jen tak ze srandy….. ![]()
@Anonymní píše:
Myslíš, že by to riskovali a psali něco co není pravda? Jako, že ty léta výzkumu a vývoje těch prášku dělali jen tak z nudy.
@Anonymní píše:
oni tam do toho letáku schválně píšou špatné informace, aby poškodili uživatele, lepší je se řídit pohádkami z internetu od bůhví koho
jsi dost stará na sex, tak jsi dost stará na používání mozku k věci, ke které je určen, k myšlení, klidně i mozkovému myšlení
Ano vyrobce antikoncepce chce zvysit populaci a snizit svuj zisk placenim odskodneho a tak v pribalaku lze.
Pokud začneš pilulky užívat první den menstruace, jsi chráněná okamžitě.
@Lemrucha píše:
U některých typů antikoncepce ne, proto jí odkazujeme na leták…
Urcite je lepsi verit anonymum na emiminu nez doktorovi (ktery pri predepisovani vetsinou rovnou rika, jak je zena nebo neni chranena). Navic, tady na emimi otehotnela kazda druha pres prasky vcetne me, tak ja bych to nebrala.
![]()
Děkuji za rady, užiji první tabletku večer a to bych měla být chráněna hned
Dnes mi přišla menstruace a začínám brát antikoncepci, kterou užiji večer, což je první den menstruace. Čtu různé diskuse kde ženy píší jaké mají zkušenosti. Hodně z nich píše že první měsíc se mám chránit ještě jinak. Tak teď nevím, jsem chráněna okamžitě nebo se první měsíc mám chránit i kondomem? Protože antikoncepci jsem si dala proto, abych kondom už mít nemusela.