Antikoncepce Mistra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niké 27
29.5.13 10:11

Když se 7 dmi denní interval zkrátí tak to neva. Neměl by se prodlužovat. Akorát je možný, že teď to třeba nedostaneš, nebo jen slabě a že budeš špinit během braní dalšího platíčka - teda to píšou na letáčku v krabičce. :P :lol: :idea:

• Citovat
  • Upravit
mistra
29.5.13 14:53

mistra

Ahoj, ja jsem ted dobrala prvni davku (27 tablet) a vysledek spis negativni, ze zacatku ok, ale po14 dnech jsem zacala byt docela dost unavena, mam neustale hlad a prsa se sice zvetsila ale boli… takze nemam v planu pokracovat…

• Citovat
  • Upravit
Jitka524
29.5.13 15:47

Já jsem ze začátku byla taky unavená, ale u mě to je spíš že to dělá učení, škola atd…ale po čase to bylo dobrý. Hlad mám taky, ale víc spíš, když to mám dostat. Prsa mě taky ze začátku bolela, ale už je to dobrý.

• Citovat
  • Upravit
kiška333
9.6.13 17:16

Užívám ji 3 měsíce. Trochu jsem přibrala, ale je to jen voda, vždy když vysadím, zase zhubnu:-D. Prsa mi taky trochu vyrostla a od té doby co jí beru nemůžu vidět čokoládu-je mi z ní špatně..mám i trochu jiné chutě. Jinak menstruaci mi srovnala pěkně-je malá a krátká. Takže i přes trošku vyšší váhu jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
LisHa
13.6.13 22:54

Doktorka mi teď taky předepsala Mistru, tak jsem zvědavá, na internetu jsou hlavne negativní názory.. Kolik Vás zhruba stojí jedno balení?

• Citovat
  • Upravit
Jitka524
14.6.13 17:46
@LisHa píše:
Doktorka mi teď taky předepsala Mistru, tak jsem zvědavá, na internetu jsou hlavne negativní názory.. Kolik Vás zhruba stojí jedno balení?

Ahoj LisHo,

mně Mistra stojí 660 Kč, ale to jí kupuji v Havlíčkovým Brodě, nevím jak stojí v jiných městech, ale řekla bych, že tak od 650 - 700, jak kde. Já teda se začátku s ní měla menší problémy, spíš se to týkalo prsou, protože mě pořád bolely a bylo to k nevydržení. Později to ale přešlo a teď s ní žádný problém nemám, je lepší prostě brát ty tři plata a pak se uvidí a ne to po pár práškách zahodit. Taky jsem to málem chtěla udělat, ale vydržela jsem a můžu říct, že jsem s ní vážně spokojená. :) Doufám, že i ty budeš. :)

• Citovat
  • Upravit
Verča0012
21.6.13 07:59

dotaz

Ahoj holky… Beru Katyu asi dva roky. Slyšela jsem, že po mistře vyrostou prsa. Já mam dost malá a chtěla bych větší, jenomže se bojím, aby mi spíš nevyrostl zadek. Už jsem vyzkoušela hodně věcí, jako vycpávky a tak, ale já si chci konečně vyjít ven a mít dobrý pocit z toho, že jsem přírodní a nemusela bych se bát, že by mi třeba koukala vycpávka a nemusela bych bejt nervozní z toho, že mi vadí moje podprda od ťamanů. Poraďte prosím, už jsem fakt zoufalá :( :,(

• Citovat
  • Upravit
339
24.6.13 11:47

Přecházím z HA Cilest na Mistru a jsem lehce vyděšená. Prsa mám opravdu hodně velká a nepotřebuju aby mi rostly. Mám velikost E, F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bajusenka
27.6.13 20:02

mistra

Ja tu mistru beru a nekrvacim vubec, jsem z toho trosku nervozni, je to divne.prsa vetsi super, ale jinak nic moc.

• Citovat
  • Upravit
Zozolka
28.6.13 16:48

Psychika

Ahoj, dobrý den
Myslíte si, že by mohla mít HA (je jedno jaká)určitý dopad na psychiku? Někde jsem četla, že může způsobit třeba i deprese, můžou u mě třeba nastat psychické změny?
Moc děkuji za názory! :)

• Citovat
  • Upravit
Flufy
2.7.13 14:40

Ahoj holky :)

Beru HA Mistru teprve 7 dní. První tři dny mi bylo špatně od žaludku, měla jsem průjem a celkově mi nebylo dobře. Ted už je to v pohodě, žádné negativní účinky zatím nepřišly..Akné jsem mívala tak normální, ale v poslední době (i před Mistrou) se mi trošku zlepšilo, takže nevím, jestli mám ted celkem pěknou plet působením Mistry nebo i tím z předtím :D Jen doufám, že se mi neprojeví žádné migrény, pocení, náladovost, žravost…Hodně lidí říká, že při baní Ha mají víc chut k jídlu tím pádem přiberou..já teda nevím, ale jen po 7 dnech braní nemám vůbec chut na sladký a to jsem ho předtím jedla pořád. A teda doufám ve zvětšení prsou, to bych potřebovala :D

Nevíte náhodou, jak je to s ochranou ode dne začátku braní? Jsem chráněná hned po měsíčkách? :hug:

• Citovat
  • Upravit
Michalenzi
5.7.13 10:36

Mistra

Beru jí asi měsíc a jsem sní velice spokojená.. ;)

• Citovat
  • Upravit
LenkaTtttt
6.7.13 11:14

Chtěla bych také připojit poznatky ohledně antikoncepce Mistra. Byla jsem u svého gynekologa pro svou úplně první antikoncepci, také jsem chtěla nízkohormonální a byla mi předepsána Mistra. Zároveň mi pan doktor doporučil v Brně lékárnu U Elišky, je tam k dostání jakákoliv antikoncepce a jsou zaručeně nejlevnější v Brně. Adresa je: Tyršova 29, Brno.

Nicméně jsem v polovině 1. platička a zatím žádné velké změny nepozoruji. Pleť se mi trochu zhoršila, ale to při menstruaci pravidelně. Uvidím jak to bude dál, byla bych ráda, kdyby hned na první pokus sedla.

• Citovat
  • Upravit
1
7.7.13 01:00

Ahoj, beru HA Mistru už čtvrté platíčko a jsem celkem spokojená. První platíčko jsem teda měla trošku špinění skoro celý měsíc, ale přežila jsem to, a teď mám menstruaci 5-6 dní, což docela jde, a krvácení není tak silné jako když jsem HA neužívala. Stojí do 700,–… posledně jsem platila 673.- Moje váha je pořád stejná, takže jsem spokojená, že jsem po ní nepřibrala, prsa se mi malinko zvětšila, ale ne o moc… a akné se mi taky docela ztratilo, hlavně černé tečky a pleť mám určitě hladší. Celkově jsem spokojená a HA Mistra mi vyhovuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrea16
8.7.13 19:34

Ahoj dneska sem byla na gynde a doktor mi predepsal nove prasky mistra nevite kolik stoji baleni?:) diky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1