Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak mám brát HA Mistra je to moje první antikoncepce tak nevím a v přívalovém letáků to nemůžu najít píšou tam jen že se po ní můžou ucpávat žíly a tak
Prosím o řadu děkuji ![]()
Kdybyste měl někdo zájem o Mistru mám 2 platicka a ze třetího odebráno 7 tabletek
Ahoj, nemá náhodou někdo nějake přebytečné plato antikoncepce Mistra, které by se chtěl zbavit?
Děkuji
@Anonymní píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat po kolika dnech mohu mit nechráněný sex? HA Mistra beru teprve od 17.11. a pravidelne. Zacala jsem ji uzivat 2. den menstruace. Nikde jsem se to prave moc nedocetla, jestli jsem i po této krátké dobe opravdu chráněná.
Dekuji za odpoved.
Pri prvnim dne menstruace brani ha jste chraněna hned, pri druhem netušim ale i kdyz pri prvnim dne ha funguje tak jsem radeji počkala mesic ![]()
Zdravím, poprvé jdu užít HA mistra, ale zrovna mám menstruaci. Chci počkat do dalšího cyklu, ale zároveň ji chci mít o pár dní dřív, abych ji pak měla pravidelně na začátku týdne. Vzhledem k tomu, že jsem předtím žádnou HA nebrala, nevím jestli to bude v pořádku a nebude vadit, když ji nasadím dřív. Poradíte mi někdo prosím? ![]()
Ahojky holky,
jaký máte názor a popřípadě zkušenost s HA mistra?
Po 2 letech vztahu, rozhodování a neustálých zbytečných stresů z těhotenství jsem se rozhodla, že to s HA zkusím.
Doufám, že je to pro Vás převážně “pozitivní”
Tedy pokud se to při jakékoliv HA
dá vůbec říct.😊
Ahoj, momentálně začínám v 15ti letech brát antikoncepci Mistra kvůli akné (ještě čekám na první den menstruace). docela se začínám bát podle toho, co tady všichni píšou, a chtěla jsem se zeptat, jestli se vám akné vrátilo potom, co jste ji vysadili (většinou se hned akné vrátí po vysazení antikoncepce). začínám si uvědomovat, že je velká šance, že mi nebude vyhovovat, ale zároveň se bojím, že se mi vrátí akné (pokud se mi teda to akné v průběhu braní Mistry zlepší). ![]()
Ahoj, beru antikoncepci mistra vice asi rok a pul, nic to semnou neudelalo ze zacatkuy ted po take dlouhe dobe co ji beru jsme chytla vedlejsi ucinky, bolesti hlavy, nervozita pribirani, strasne zmeny nalad ale ze strasne. ale zase zalezi na cloveku jak mu to sedne, jestlize chytnes(asi ted si budem tykat v tomhle pripade) vedlejsi ucinky, res to okamzite s doktorkou/doktorem co ti ji predepsal/a.
Holky a co chut na sex pri této antikoncepci? Ja beru 4 platicko a udivuje me, ze mam porad dost chuť na sex, coz se většinou s antikoncepci vylučuje…
Ahoj holky , chci se zeptat.
Beru kvůli endometrioze antikoncepci pořád v kuse . Jenže se mi teď stalo že jsem dobrala platicko a dala recept mamce aby mi prášky vyzvedla, jenže se na to zapomnělo a já si vyzvedla prášky u mamky až po 10 dnech.
Měla jsem samozřejmě nechraneny sex asi po 7dnech co jsem antikoncepci neměla s tím, že menstruaci jsem neměla a ani se nedostavila.
Myslíte si že můžu otěhotnět?