Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, začínám užívat antikoncepci mistra. Prášky jsem neužívala dost dlouho, po dvou dětech začínám znovu, předtím jsem měla pramino. Neví někdo, jestli nevadí, že jsem první tabletku mistry začla užívat asi druhý, nebo třetí den trvání menstruace?
V příbalovém letáku píšou, že se musí hned první den. díky za radu petra
Začínám brát první platíčko antikoncepce Mistra, před tím žádná antikoncepce.
Po kolika dnech můžu mít nechraneny sex?
díky
to je taky dobrý dotaz ![]()
Ahojte Dámy ![]()
Já přešla z pramina na mistru. První měsíc jsem to měla skoro pořád a hodně se mě zhoršila pleť, pak to bylo dobrý. Teď mám tak o dvě čísla větší prsa ( no, v jednu chvílu jsem myslela, že jsem i těhotná
) a plať se mě lepší a lepší. Mistru beru už skoro půl roku. Jak už bylo řečeno, chce to přetrvat ten první měsíc, bo tělo si zvyká
…
Přeji pěkný den.
Ahojky, nemate nekdo zkusenost s tim ze by vam zacaly nadmerne vypadavat vlasy z brani teto antikoncepce? Brala jsem totiz mistru, dva platicka a pak jsem ji vysadila, protoze mi zacaly neskutecne vypadavat vlasy. Nevim sice uplne jiste, jestli to je tou antikoncepci ale cetla jsem v pribalovem letaku ze to muze byt vedlejsi ucinek…tak se ptam jestli s tim ma nekdo uz taky zkusenosti? Je to velice deprimujici a chtela bych zjistit, jestli to bylo opravdu Mistrou (neberu ji teprv dva tydny) nebo to ma jinou pricinu…diky za odpovedi ![]()
Ty prasky pusobi celych 7 dni pauzy takze si je ber normalne ![]()
Takže prvý blister za mnou skúsenosti po 2 dňoch mi skončila menštruácia nasledujúcich 7 dni bolo veľmi ľahke špinenie žiadne bolesti ani nevoľnosti zmeny nálad nič
. Prsia sa trosku zväčšili, v 2.deň pauzy sa dostavila meštruácia ale čo ma zarazilo bolo to že strašne bolestivá, čo som doteraz vživote nemala… ale celkovo si myslím že mi sadla a tu bolesť nejako pretrpim
![]()
Ahoj, Ha MISTRU beru uz pul roku a jsem naprosto spokojená ![]()
První klady přišli cca po 2-2,5 platicku žádné akné
Minimální migreny( měla jsem je opravdu často az4 týdne)
Menstruace pravidelná, krátká a bezbolestna
Jen občas výkyvy nálad ale. opravdu minimálně ![]()
VŘELE DOPORUČUJI ![]()
Zdravím, mám také Mistru. Menzes už mám 15ty den. Gyndarka mi řekla že s dalším platem to už bude ok.. Jsem 5m po porodu, měla jsem ji nasadit s dnem začátku menzes..
Beru mistru a uz mam za sebou 4. platicko (nove baleni) a v prvních týdnech jsem měla dosti nepříjemné odeznění po sexuálním styku. Vždy, když jsme s přítelem skončili tak to bylo příjemné ale poté co jsme chtěli pokračovat a následně skončili mě trochu bolelo okolo otvoru do vagíny. Byla jsem u doktorky, ona mě zkontrolovala a říkala, že to sice souvisí s HA mistra, ale, že to samo odezní a měla pravdu. Už je vše v pořádku a nemám s ní jiné špatné zkušenosti. ![]()
Ahojky holky za jak dlouho se vam objevily nezadouci ucinky kdyz jste zacaly brat mistru?
Já měla právě to že mám menzes celou dobu prvního plata..;( dnes je poprvé nemám, mám 7denní pauzu tak uvidim. Na gynde mi řekli že dalším platem by to mělo být v pořádku
Akné pořád mám, i když na akné je, ale aspoň se mi pleť nezhoršila.
Nemá žádné vedlejší účinky, cítím se s ní dobře a ani jsem nepřibrala. Ale i tak musíte vyzkoušet, každá antina na každého působí jinak ![]()
Ahoj dnes jsem dostala na gyndě antikoncepci mistra, přešla jsem z belary (špinění v průběhu platíčka i skoro po roce),tak mi dal minervu na 3 měsíce(hrůza, nechut k sexu, migrény, hrozná plet, celkově jsem to nebyla já),a tudy právě směřuje má otázka, jak jste na tom s chutí na sex po této antikoncepci? Začínám jí brát až v pondělí. Díky ženy
![]()
Čauky, teď začínám brát druhé platíčko. Je to moje první antikoncepce. Jak se tu už zveřejnilo, pleť se v průběhu prvního měsíce dost zhoršila, ale nyní je to v pořádku a pleť vypadá mnohem zdravěji. Celé první platíčko jsem špinila a docela dost silně, dalo by se říct, že jsem 28 dní menstruovala + 7 dní pauzy. Bylo to strašný
Doufám, že s dalším platíčkem to bude lepší. Prsa se mi zvětšila o číslo a chuť na sex je ohromná! ![]()
Ahojte po kolkych dnoch mozem mat nechraneny sex?
dakujem