Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj neodejde ale přestan je hned brát pokud je vše ok tak se udrží
Neboj, pokud je vše ok, tak nic neodejde. Dojdi k dr a uvidíš, že to bude v cajku. K potratu nikdy nedojde jen tak, vždycky je nějaký další problém, ale je tu hodně holek, co otěhotněly při braní HA a mají zdravé mimčo ![]()
@zanetka2712 děkuju
dnes jsem brala poslední z platíčka tak další už teda nenačnu ![]()
Jak dlouho o tom víš, že píšeš že jsi brala ještě dnes poslední antiko?
Určitě okamžitě přestaň jíst oboje - HA i ty tabletky. K samovolnému potratu samozřejmě dojít může. takto na začátku je to „buď a nebo“. Pokud by tedy došlo k poškození embrya, budou buď poškozené buňky nahrazeny bezvadnými nebo dojde k zániku těhotensví. Ostatně proto se doporučuje do 3. měsíce nic neříkat, jelikož procento samovol. potratu je až 20 % - a to bez ohledu na to, zda jsi něco udělala špatně či nikoli - to jsou statistiky. Na otázku, co máš dělat - nedělej nic, jen čekej a určitě vše dobře dopadne, hlavně žádný strach a stres ![]()
No už jsem ti chtěla vynadat, že bereš HA a víš o tom že jsi těhotná, i tak pokud jsi měla podezření neměla jsi to zobat
A souhlasím s děvčaty nahoře - návštěva gynekologa bude na místě. Ten ti řekne jistě erudovanější rady, než my laikové.
Ahojky hned přestaň brát HA ![]()
vše bude ok - já před 2.rokama našla na TT // a byla jsem skoro ve 3m - po celou dobu jsem HA brala a teď mi v postýlce spinká zfravá roční Gabča ![]()
Dojdi si k Dr. a vše bude ok neboooj ![]()
Jo, a prý ta lež o HA a „postižení mimi“ už není pravda - to bylo za dob kdy se HA začínala dělat ale teď je to na takové úrovni, že to mimi neuškodí
Držím pěstičky
![]()
@Anonymní píše:
@petula.bir Děkuju za uklidnění
vůbec nemáš zač - byla jsem na stejném místě jako ty a ty dny co jsem šla na testy, genetiku jsem nespala a probrečela - i když jsem toto věděla
Pokud budeš chtít písni mi SZ a můžeme o tom pokecat - ráda podpořích alespoň psychicky
![]()
Zdravím. Mám na vás dotaz a prosbu o radu. Beru antikoncepci, ale měsíc a půl jsem baštila prášky o kterých jsem se dozvěděla že snižují účinnost HA. No a samozřejmě jse našla // na testu. Můj problém spočívá v tom, že se bojim aby při MS po vysazení neodešlo i to malý. Co mám sakra dělat?