Antikoncepce po porodu (nekojím) - ceny a spokojenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
6.12.11 21:34

Já mám Sunyu, cena 390 na tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.12.11 21:37

Já mám taky Mirenu, pořizovací cena 6800Kč,ale když se to rozpočítá na 5let a navíc úspora za vložky a tampony :palec: takže za mě spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.12.11 21:51
slonikova píše:
ale to bych neměla šanci pár let na mimi že?
Barca12345 píše:
Ja mam Mirenu, porizovaci cena 6000 Kc, ale pri rozpocitani je to cca 250 Kc na mesic a spotreba vlozek nebo tamponu je mnohem mensi ;)

S tělískem stejné,jak s Mirenou. Když budeš chtít mimi,vyndáš a jdete na to .Akorát ta cena je propastně někde úúúplně jinde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
6.12.11 21:53
Barca12345 píše:
monulda píše:
Já mám Lyndynette, taky na 3 měsíce cca za 430Kč.
Tu jsem brala taky, otehotnela jsem pres ni… :mrgreen:

fakt nestraš :lol: Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci 8o Prý se to moc často nestává :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
6.12.11 22:01
mám první dítě a táhne mi na třicet,takže chci druhýho prcka tak do dvou let určitě :-) ale až nebudu chtít děti,tak o tom budu asi taky uvažovat.
Barca12345 píše:
slonikova píše:
ale to bych neměla šanci pár let na mimi že?
Barca12345 píše:
Ja mam Mirenu, porizovaci cena 6000 Kc, ale pri rozpocitani je to cca 250 Kc na mesic a spotreba vlozek nebo tamponu je mnohem mensi ;)
Jakmile se rozhodnes mit dite, staci vyndat - uplne stejne jako by jsi vysadila prasky - jen ti ji vynda doktorka… ;) Pokud ale tak za dva roky „planujes“ dite, tak se ti to nevyplati, to je jasny, ja ted dite NEPLANUJU (samozrejme vim, ze se muzu rozhodnout ze dne na den, ale potom, kdyz bude ta touha fakt tak silna tak me penize mrzet nebudou), chci do prace a splatit hypo a tak za sest sedm let dve rychle za sebou… (no jo, plany :mrgreen: :oops: ), takze mi se to vyplati.
Jako prvni jsem si to dala z pohodlnosti, kazdy den si hlidat prasek mi fakt vadilo a nakonec jsem za to neskutecne stastna a verim, ze me tenkrat snad osvitilo! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.12.11 22:32
tálinka píše:
Barca12345 píše:
monulda píše:
fakt nestraš :lol: Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci 8o Prý se to moc často nestává :think:

Teda holky, vy jste mě úplně vyschýzovali, jestli přes ni otěhotním, tak to bude síla, protože momentálně druhý mimčo vůbec neplánuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
6.12.11 22:37

nechala jsem si dát tělísko za 2800 zlaté (prýýý na 5 let) po půl roce mi dc zjistila,že je nakřivo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
7.12.11 08:23
monulda píše:
tálinka píše:
Barca12345 píše:
monulda píše:
fakt nestraš :lol: Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci 8o Prý se to moc často nestává :think:
Teda holky, vy jste mě úplně vyschýzovali, jestli přes ni otěhotním, tak to bude síla, protože momentálně druhý mimčo vůbec neplánuju.

To mi povídej, já taky druhý neplánuju, zatím mi bohatě stačí jedno :mrgreen: No po MS mám přijít na ultrazvuk i kvůli cystě, tak se s dr. musím poradit co a jak.Ale říkám, dřív jsem tyhle prášky taky brala a vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.12.11 08:27
tálinka píše:
Barca12345 píše:
monulda píše:

Tyyyy jo, to uz jsme hned dve… :mrgreen: to je jak s chocholouskem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.6.12 12:56

Cena Jeanine

Opět chci začít brát Jeanine. Můžu se zeptat na cenu, např. v lékárnách dr. Max, zda je tam o něco levnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí