Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám taky Mirenu, pořizovací cena 6800Kč,ale když se to rozpočítá na 5let a navíc úspora za vložky a tampony
takže za mě spokojenost ![]()
slonikova píše:
ale to bych neměla šanci pár let na mimi že?Barca12345 píše:
Ja mam Mirenu, porizovaci cena 6000 Kc, ale pri rozpocitani je to cca 250 Kc na mesic a spotreba vlozek nebo tamponu je mnohem mensi
S tělískem stejné,jak s Mirenou. Když budeš chtít mimi,vyndáš a jdete na to .Akorát ta cena je propastně někde úúúplně jinde ![]()
Barca12345 píše:monulda píše:Tu jsem brala taky, otehotnela jsem pres ni…
Já mám Lyndynette, taky na 3 měsíce cca za 430Kč.
fakt nestraš
Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci
Prý se to moc často nestává ![]()
Barca12345 píše:slonikova píše:Jakmile se rozhodnes mit dite, staci vyndat - uplne stejne jako by jsi vysadila prasky - jen ti ji vynda doktorka…
ale to bych neměla šanci pár let na mimi že?Barca12345 píše:
Ja mam Mirenu, porizovaci cena 6000 Kc, ale pri rozpocitani je to cca 250 Kc na mesic a spotreba vlozek nebo tamponu je mnohem mensiPokud ale tak za dva roky „planujes“ dite, tak se ti to nevyplati, to je jasny, ja ted dite NEPLANUJU (samozrejme vim, ze se muzu rozhodnout ze dne na den, ale potom, kdyz bude ta touha fakt tak silna tak me penize mrzet nebudou), chci do prace a splatit hypo a tak za sest sedm let dve rychle za sebou… (no jo, plany
![]()
), takze mi se to vyplati.
Jako prvni jsem si to dala z pohodlnosti, kazdy den si hlidat prasek mi fakt vadilo a nakonec jsem za to neskutecne stastna a verim, ze me tenkrat snad osvitilo!
tálinka píše:Barca12345 píše:fakt nestrašmonulda píše:Tu jsem brala taky, otehotnela jsem pres ni…
Já mám Lyndynette, taky na 3 měsíce cca za 430Kč.Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci
Prý se to moc často nestává
Teda holky, vy jste mě úplně vyschýzovali, jestli přes ni otěhotním, tak to bude síla, protože momentálně druhý mimčo vůbec neplánuju.
nechala jsem si dát tělísko za 2800 zlaté (prýýý na 5 let) po půl roce mi dc zjistila,že je nakřivo ![]()
monulda píše:tálinka píše:Teda holky, vy jste mě úplně vyschýzovali, jestli přes ni otěhotním, tak to bude síla, protože momentálně druhý mimčo vůbec neplánuju.Barca12345 píše:fakt nestrašmonulda píše:Tu jsem brala taky, otehotnela jsem pres ni…
Já mám Lyndynette, taky na 3 měsíce cca za 430Kč.Já jí brala před těhotenstvím, pak jsem jí vysadila, otěhotněla a pak jí začala zase brát.Teď jsem byla na gyndě a dr. mi řekla, že přesto, že to beru, tak mám ovulaci
To mi povídej, já taky druhý neplánuju, zatím mi bohatě stačí jedno
No po MS mám přijít na ultrazvuk i kvůli cystě, tak se s dr. musím poradit co a jak.Ale říkám, dřív jsem tyhle prášky taky brala a vše bylo ok.
tálinka píše:Barca12345 píše:fakt nestrašmonulda píše:Tu jsem brala taky, otehotnela jsem pres ni…
Tyyyy jo, to uz jsme hned dve…
to je jak s chocholouskem ![]()
Opět chci začít brát Jeanine. Můžu se zeptat na cenu, např. v lékárnách dr. Max, zda je tam o něco levnější?