Můžu Yadine brát dříve?

787
6.12.11 13:28

yadine mozne brat drive ?

Dobry den ,

Holky moje posledni menstruace byla 20 listopadu a ja nezacala ( jako obvykle delam ) brat antikoncepci. Pritel nemel byt doma az do ledna tak taky proc , ze? Ale vcera jsem zjistila ze bude doma od utery pristiho tydne .

Ja beru Yadine , ktery mam doma , Chranena bych potrebovala byt od 13 prosince , ale ma menstruace prijde az kolem 20 teho prosince.

Rada bych si zjistila ci by bylo mozne zacit brat napr . Yadine hormonalni antikoncepci uz dnes a po kolika ci vubec nejakych dnech bych byla chranena pred otehotnenim? tim pade bych asi ani menstruaci 20 teho prosince nedostala .

Chapu , ze si asi rozhazu uplne svuj menstruacni kalendar ale i tak nechtene otehotneni je ted pro me dulezitejsi .

Prosim odpovezte co nejdrive . Omlouvam se ze naleham kontaktovala jsem i sveho gynekologa , ale bohuzel to v ordinaci nikdo nebere tak ma asi volno :-(.

Jeste jednou Vam moc dekuji za rady a vas drahoceny cas.

Preji Vam krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
6.12.11 13:38

ahoj,tak to nevim,ale asi bych to začla brát tak jak se má,od prvního dne ms,radsi…ale jsou i jiné ochrany,napr cipky,v lekarne bez predpisu......a yadine jsem brala taky,je slaba,tak ze kdyz jsem to nechtela dostat a brala jsem ji v kuse,tak to stejne prislo i pres prasky.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.12.11 14:20

dr říkala, že mám začínat 5DC (abych si nerozházela krvácení)

Zhruba v půlce cyklu bych to brát nezačala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.11 14:24

boze mam dilema , pry ty cipky co rikala kamoska dnes v lekarne stejne nezabiraji ,, tak nevim :-((( jedno dite doma uz mame a na druhe bych si jeste par mesicu pockala :-))

Zenskyyy radte prosim :-)) haaaaaa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
6.12.11 15:02

Hele, na čípky bych nespoléhala (my jsme si je jednou koupili a fakt hrůza děs, oba jsme si užili šílené pálení). Normálně kup krabičku kondomů a je to. Začneš brát hned, jak se MS dostaví, ne? :think: V půlce cyklu bych teda s HA nezačínala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.11 16:12

haaa Liduse :-)) mas pravdu , ale uz vidim milacka po trech mesicich jak se bude na krabku tvarit :-))) on je hlavne pro druhe mimi vis?? :-))) Ale svet by se nezboril,, normalne vime kdy prijede tak mesic predem ,, ale tentokrat rikal ze to v prosinci nepujde a vcera mi oznamil joo lasko cekej me pristi tyden na vanoce nepojedete vy za mnou ale ja za vami,, v jednom me probrala radost a na druhou stranu jsem si hned uvedomila ,, aaaaaaaaaa do prdelky :-)) ja to mela minuly mesic tim padem zacit brat hehee,,, a pak ze neexistuji nechtena ci neplanovana tehu hehehe,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
6.12.11 16:29
Tak v tomto případě těžko radit. Na letáčku je tuším psáno, že se mají brát první den cyklu. Já bych si s nim o tom asi promluvila. Myslím si, že chtít dítě musí oba a ne jen jeden. Pokud tohle není schopný pochopit, tak pak mi to hlava nebere. Omlouvám se za upřímnost.
Držím palce, ať ti to dobře dopadne :kytka:
anomisisi píše:
haaa Liduse :-)) mas pravdu , ale uz vidim milacka po trech mesicich jak se bude na krabku tvarit :-))) on je hlavne pro druhe mimi vis?? :-))) Ale svet by se nezboril,, normalne vime kdy prijede tak mesic predem ,, ale tentokrat rikal ze to v prosinci nepujde a vcera mi oznamil joo lasko cekej me pristi tyden na vanoce nepojedete vy za mnou ale ja za vami,, v jednom me probrala radost a na druhou stranu jsem si hned uvedomila ,, aaaaaaaaaa do prdelky :-)) ja to mela minuly mesic tim padem zacit brat hehee,,, a pak ze neexistuji nechtena ci neplanovana tehu hehehe,,,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.12.11 17:09

samozrejme ze to pochopi :-)) jen takovy sprymar ,, to by jste ho musela znat,, jak se vylozene smal kdyz jsem mu rekla ze si musi davat pozor :-)) a tak jsem si rekla ze se poptam tady mezi babama :p_)0 jak se clovek muze chranit jaksi jinak atd,, i tak dekuji,, uprimnost mam rada !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí