Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
asi do 14 dnů jsem měla klid, po další aplikaci (cca za 3 měsíce) jsem jen jedinkrát malinko zašpinila a od té doby v pořádku. byla jsem již na třetí injekci, ještě částečně kojím a dr. mi dělala vyšetření ultrazvukem, vše v pořádku. nyní problémy nemám.
Tak Sayanu jsem si nechala píchnout taky, minulý měsíc, nekojím, nepřibrala jsem, jen jsem to dostala po 11dnech od píchnutí, a špiním už 7 dní.. snad se to ustálí
![]()
No já o tom taky uvažuju, a zvažuju pro i proti… ale to přibírání teda? ![]()
oxalka píše:
No já o tom taky uvažuju, a zvažuju pro i proti… ale to přibírání teda?
Já nepřibrala ani deko ![]()
MonnyDee píše:oxalka píše:Já nepřibrala ani deko
asi je fakt že je to individuální, láká mě na tom ta poholdnost nemyslet každý den na prášky, a taky nemenstruovat. Takže si jinak byla spokojená?
![]()
oxalka píše:MonnyDee píše:asi je fakt že je to individuální, láká mě na tom ta poholdnost nemyslet každý den na prášky, a taky nemenstruovat. Takže si jinak byla spokojená?oxalka píše:Já nepřibrala ani deko
Ano jsem spokojená zatím.. vše OK ![]()
MonnyDee píše:oxalka píše:Ano jsem spokojená zatím.. vše OKMonnyDee píše:asi je fakt že je to individuální, láká mě na tom ta poholdnost nemyslet každý den na prášky, a taky nemenstruovat. Takže si jinak byla spokojená?oxalka píše:Já nepřibrala ani deko
Tak to je super
, mám kamarádku která je taky spokojená ale když jsme si tady přečetla že někderé měli i problémy, tak mě to trochu vykolejilo ![]()
Ale pujdu do toho ![]()
já nemám žádné problémy s přibíráním - dokonce vážím o něco méně než před otěhotněním. když jsem kojila, nemenstruovala jsem, pohoda. přestala jsem kojit a začala jsem špinit, zatím druhý den, ale další injekci dostanu až za měsíc. tak nevím, za jak dlouho to přejde a taky jestli to může souviset s psychikou, mám za sebou dost náročné období.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na cenu jedné injekce… PŘEDEM DĚKUJI
Klára16 píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na cenu jedné injekce… PŘEDEM DĚKUJI
350,– včetně aplikace ![]()
Dobrý den,injekce jsem brala asi 2,5 roku,bez problémů,Až letos mě postihla PLICNÍ EMBOLIE,tromboza,udělali se mi krevní sraženiny v nohách a a málem mě to zabilo,strávila jsem měsíc v nemocnici,pak ještě 4 měsíce doma na neschopence.Řekli mi ,že příčinou byla tato antikoncepce,mám zákaz jakékoliv antiko.Dědičnost nemoci byla vyloučena,takže ted vysazuji léky Warfarin na ředění krve a doufám,že mě to už nikdy nepostihne!!! ![]()
ahoj holky, chci se zeptat, po porodu jsem si nechala dát antikoncepci sayana, krvácela jsem pak asi 10 dní ale pak už v pohodě. Nicméně po tech injekcích jsem si řekla že už si jí nenechám dát jelikož mi vadí že to nedostávám, přijde mi to divné a navíc jsem slyšela zvěsti o tom že pak se mentrulace může dostavit po hodně dlouhé době po vynechání… a ejhle je to tady
na injekci v září co jsem měla jít tak už jsem se s dr. domluvila že už jí nechci a od té doby se mi stále nedostavili měsíčky, jsou to vlastně přes dva měsíce…
Nemáte některá s tím zkušenost?? nelíbí se mi že to trvá tak dlouho a dr. mi řekla že je to individuální a že musím čekat… jde mi o to že v létě bychom se s přítelem chtěli pokoušet o druhé mimi a když nebudu menstrulovat tak to asi nepůjde
tak mám strach. Tak jestli mi některá z vás nemůže třeba uklidnit že jste po vysazení, menstrulaci pak na konec dostali a za jak dlouho…
děkuji moc ![]()
Ahoj, přešla jsem na injekce protože jsem ani po 5 letech nebyla schopná cpát se pravidelně prášky..
Sayanu beru už přes rok. Žádná menstruace ani bolesti spojené s ní. Přibírání taky ne- je mi 25. Hlídání příjmu a výdeje ale beru za samozřejmost. První 3 týdny braní jsem špinila, jo a dělá dolíky, mám pocit, že rozpouští tuk, takže pokud by měl někdo na břiše pneo, možná tam bude dolík.Jinak já jsem mooc spokojená:-). Snad to pomůže
Ahoj,já mám iněkci po prve a uz 3 týden spiním,je to na nic si myslím ale asi jak u koho..No budu se muset ozvat doktorovy… ![]()
Dobrý den, mohu se zeptat po jaké době jste přestala krvácet. Jelikož mám ten stejný problém, už 11 den po aplikace injekce krvácím… děkuji za odpověď..