Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Korculalala píše:
Jak je možné že někdo, pro koho není tablet atd.. neodmyslitelnou součástí života, má na kontě přes tisíc příspěvků v internetovém fóru?
@Korculalala píše:
Pozdě, už jsem tě odcitovala, ale vážím si toho že sis uvědomila jakou hovadinu jsi napsala.
Teď jdu s dítětem ven a vypínám moderní technologie, měj se hezky.
Ne nenapsala jsem žádnou blbost.
@Pipilota Citrónie píše:
Aplikace na učení barev se jmenuje MÁMA, podporu může dát i otec, sourozenci či prarodiče…
To sice jo. Mame barevne talire, kelimky, knofliky, lentilky, ruzne hracky, kostky, lego atd. Cilene jsem zkousela veceri nesu na zelenem taliri a barvy jsem stridala. Pak ho poslat do supliku, ze chci zeleny talir podat a nic.
Proste syn nebyl schopny zapamatovat si barvy. Stahla jsem mu do meho mob. aplikaci na barvy (uz nevim, ktera to byla) a par dni a vedel, potreboval to asi jinym hlasem slyset. Navic to bylo, ze barvy + prostorova orientace cviceni. To pouzivaji i logopedky, jako mozne procviceni.
@Korculalala píše:
Naprosto souhlasím.
Dítě bez mobilu nebo tabletu, řekněme si to narovinu, bude ve škole vyřazené z kolektivu.
Stejně tak, jako dětem nezakazujeme jezdit dopravními prostředky které jsou jako mobily a tablety nedílnou součástí naší doby, nemůžeme jim odpírat elektroniku. Člověk který se včas nenaučí ovládat Pc, mobil, atd.., to bude mít jistě složité i v zaměstnání. Jen u nás ve firmě kde byla potřeba hlavně rychlost a orientace v pc, byl jeden dvacetiletý zaměstnanec stejně produktivní jako 5 zaměstnanců nad 40, jen co se týče práce na PC. Proč asi.
Nemusi byt vyrazene. Uplne staci nastavit pravidla.
Nase skolacka mob.ma od prvni tridy. Do skoly si ho nenosi a ani nesmi (ve sk.rade, ze nesmi). Ale zustava doma sama nebo dojde prvni nebo ma vyzvednout skolkare, tak je nezbytne, aby ho mela.
Ze potrebujeme byt v kontaktu. Hry si hrat muze, kdyz ma splneno. Musi se zeptat.
Existuji i deti, ktere od prvni tridy jezdi autobusem do skoly a bez rodicu, takze si opet myslim, ze neni mob. spatny nebo zbytecnost. Tezko posuzovat, protoze kazda rodina ma jinak.
Pro jednu rodinu je neco zbytecnost, pro jinou nutnost.
@Pipilota Citrónie píše:
Aplikace na učení barev se jmenuje MÁMA, podporu může dát i otec, sourozenci či prarodiče…
Vy mi mluvíte z duše…