Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lucie008 děkuju, už jsem to taky vyzkoušela a funguje. @12tuna opravdu funguje odinstalovat a stáhnout znova ![]()
Zdravim vsechny a chtel bych poradit. Kamaradce se stava, ze se ji neukaze obcas dorucena zprava. Myslim ze to obcas neukaze ikonku o nove zprave. A taky obcas blbne okazatel jestli je online. Je mozne ze ji nekdo sleduje?
Ahoj, jak je možné, že se aplikace dost dlouho po odhlášení tváří online. Třeba dítě jde spat ve 21hodin, telefon zůstane v obýváku a stejně je i ráno stale online.
Děkuji za vysvětlení a za respektování anonymu
Tak pokud je telefon celou noc připojený k internetové síti, tak je jasné, že je pořád online. To by musela vypnout wifi nebo mobilní data aby byl offline. Telefon přece nepozná, kdy jde dítě spát.
@xkoup21 diky, tohle dává smysl. Nicméně nekdy se objeví i, že naposled online byla tehdy a tehdy.
Já pouzivam spíš whats app a tam je to právě jinak, zavřu a hned jsem offline, resp.je tam hlaska naposledy online…m
A na wifi jsem pořád, tak me to právě mate, ale já jsem antitalent, proto se ptam
Dobrý den, nevíte někdo, pokud mám viber na 2 čísla a druhé číslo má jen pár lidí, objeví se při připojení ke službě mé druhé číslo i těm, kteří mé číslo fakticky nemají uložené a mám je jen já v seznamu.
Na Viberu jsou prý skupiny, ale já je neumím vyhledat. Poradíte prosím? Díky.
Hezký večer, prosím chci se zeptat uvazuju ze stahnu viber ale… Dotaz! Muze mi tam psat i nekdo kdo me nezna nebo jen me kontakty v mobilu tak jako na whatsappu? dekuji
@kamilka 23 ahoj, může ti napsat jen ten koho máš v tel. seznamu a má též staženy Viber ![]()