Aplikace Viber

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
10.5.15 20:17

@Lucie008 děkuju, už jsem to taky vyzkoušela a funguje. @12tuna opravdu funguje odinstalovat a stáhnout znova :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
10.5.15 20:23
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
1
27.6.16 12:29

Zdravim vsechny a chtel bych poradit. Kamaradce se stava, ze se ji neukaze obcas dorucena zprava. Myslim ze to obcas neukaze ikonku o nove zprave. A taky obcas blbne okazatel jestli je online. Je mozne ze ji nekdo sleduje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 13:31

Ahoj, jak je možné, že se aplikace dost dlouho po odhlášení tváří online. Třeba dítě jde spat ve 21hodin, telefon zůstane v obýváku a stejně je i ráno stale online.
Děkuji za vysvětlení a za respektování anonymu

• Citovat
  • Upravit
2038
25.1.17 16:03

Tak pokud je telefon celou noc připojený k internetové síti, tak je jasné, že je pořád online. To by musela vypnout wifi nebo mobilní data aby byl offline. Telefon přece nepozná, kdy jde dítě spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.17 16:09

@xkoup21 diky, tohle dává smysl. Nicméně nekdy se objeví i, že naposled online byla tehdy a tehdy.
Já pouzivam spíš whats app a tam je to právě jinak, zavřu a hned jsem offline, resp.je tam hlaska naposledy online…m

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.17 16:10

A na wifi jsem pořád, tak me to právě mate, ale já jsem antitalent, proto se ptam

• Citovat
  • Upravit
20.4.18 17:55

Dobrý den, nevíte někdo, pokud mám viber na 2 čísla a druhé číslo má jen pár lidí, objeví se při připojení ke službě mé druhé číslo i těm, kteří mé číslo fakticky nemají uložené a mám je jen já v seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.10.19 08:48

Jak najít skupinu?

Na Viberu jsou prý skupiny, ale já je neumím vyhledat. Poradíte prosím? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
18.4.21 19:45

Hezký večer, prosím chci se zeptat uvazuju ze stahnu viber ale… Dotaz! Muze mi tam psat i nekdo kdo me nezna nebo jen me kontakty v mobilu tak jako na whatsappu? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luuca L
19.4.21 08:54

@kamilka 23 ahoj, může ti napsat jen ten koho máš v tel. seznamu a má též staženy Viber :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák