Apolinář duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5644
17.7.12 16:22

Ahoj holky, jdu s dotazem… Zitra budu volat k apolinari a sjednavat si prvni poradnu u nich, je lepsi volat rano? Nebo je jedno v jakou dobu? A jak prvni poradna probihala, nevim jestli mam brat sebou dceru aby to tam v pripade dlouhyho cekani vydrzela :?

Pak by me zajimalo jestli je mozny se objednat se na urcitou hodinu, nebo kdy je tam min tehotnych?
Dekuju :kytka: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
17.7.12 17:41

A jeste dodatek… 8) co porodni plan? Psaly jste?Popr.jak se to pise? U dcery pred 6-ti lety jsem nic takovyho nepotrebovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
17.7.12 19:19

Ahoj, je asi jedno kdy zavoláš, určitě ti to zvednou. Mě sestřička řekla hodinu a šla jsem relativně na čas. Horší je pak čekání když jdeš pozdě na monitory.
první poradna byla „dlouhá“ asi jako kontrola na gynekologii, zaměřili tlak, chtěli moč a vědět váhu, dr mě vyšetřil, pokecali sme..u mě dělal i utz, protože mala byla koncem panevnim. Měla jsem štěstí, že mě rodil stejný dr jako v první pořádně. Jsou tam všichni milí, veselí a strašně ochotní! Takže držím palce ať vše dobře probíhá!
plan jsem neměla, rodila jsem o 14 dní dyl po termínu akutním císařem.

citace] @bellezza píše:
A jeste dodatek… 8) co porodni plan? Psaly jste?Popr.jak se to pise? U dcery pred 6-ti lety jsem nic takovyho nepotrebovala ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.7.12 20:25

Já byla s problémy cca před měsícem u Apolináře a řekli, že se nemusím objednávat, jen at dorazím mezi 35.-37. tt a dali mi papír s nějakou mojí anamnézou, tak ale stejně asi budu volat a objednávat se.

A na ten porodní plán jsem se ptala jestli ho mám sepisovat a sestřička mi říkala, že nemusím, prý to není nutný a na takové věci co jsem chtěla psát v porodním plánu se mě prý stejně budou ptát a budu podepisovat papíry při příjmu, tak už jsem se na to vykašlala :-)

Já hlavně nechci u porodu mediky a studenty SZŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
17.7.12 20:27

@Ivuska23 moc dekuju za odpoved, no jsem na to zvedava ;) :lol: :lol: ikdyz PA na registraci byla teda uzasna :palec: tak pokud budou vsichni takovy, tak uz se moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
17.7.12 20:29

@baculinka v tu chvili je ti to u pr… kdo ti kam kouka, ja to beru tak, ze nekde se to naucit musi, ja taky na SZS i VZS chodila koukat na vsechno mozny i nemozny.
Takze me to nevadi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.7.12 20:31

@bellezza mě právě ne…před rokem jak jsem tam ležela po potratu tak mám právě s medikama hroznou zkušenost :-(
No hlavně, aby byla malá už na světě a já porod za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
17.7.12 20:51

@baculinka ja tam loni taky lezela po ZT a v pohode, ale zalezi na kazdy z nas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
17.7.12 21:13

Pa jsou ještě lepší než na příjmu, mě jediný kdo vadil byla dětská sestřička.

mediky jsem u porodu měla, chodí vždy po dvou, byli strašně milý, vůbec mi nevadili. Strašně mě podporovali a uklidnovali, kdyby tam nebyli tak jsem jim asi utekla :-) takže příště je beru znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
27.7.12 11:56

@baculinka
tak jak je? Co malá, jak roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.7.12 11:15

Ahoj holky, tak kyčel mě bolí jako čert :-( nemůžu už chodit, tak ležím.
ve čtvrtek jsem byla u apolináře na kontrole a dělali mi i nějaký výtěr na streptokoka, tak výsledky a kontrola za týden. Eliška je prý hlavičkou dolů tak je to ok.
Do toho jsem dostala papíry na předoperační vyšetření, tak snad díky bohu bude císař a Eliška bude dřív na světě. prý mě snad ta noha po porodu přestane bolet.
Tak kéž by…včera jsem poprvé skolabovala před vstupem do místnosti na odběr krve. ale už je mi fajn, mimi kope, tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.7.12 11:33

@baculinka tak hlavně aby jste byli obě v pořádku :) a ať už je Eliška mezi námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.7.12 11:40

Jj.. už, aby to bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
31.7.12 08:49

@baculinka mě bolely kyčle strašně a po porodu se to změnilo na kolena. Císaře máš kvůli těm kyčlum? Na kdy ti dali termín na CS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
31.7.12 10:43
@Ivuska23 píše:
@baculinka mě bolely kyčle strašně a po porodu se to změnilo na kolena. Císaře máš kvůli těm kyčlum? Na kdy ti dali termín na CS?

jj…kvůli kyčlím taky kvůli epilepsii. termín se dozvím, doufám ve čtvrtek, jdu tam na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí