Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Luccca 13 byl u všech porodů a od začátku až do konce, jen u prvního byl frmol, tak když jsem šla na příjem, tak ho nechali chvilku venku, jinak se mnou byl non stop… až do převozu na šestinedělí, to ho vykopli, jelikož to bylo vždycky na noc…
No právě radši bych chtěla klidek a byt s ním…než že mi ho pošlou někam pryč
myslím si že když budu v klidu já a v příjemnem prostředí tak bude všechno v klidu a žadnej stres…
@Luccca 13 malá měla 2kg a pěkně jsem si ji vykrmila, i kojení jsme zvládly. Není na ní nic poznat
Jééé no tak to jsem ráda
tak snad tam semnou bude chtít bejt taky
tak dekuju
ještě jsem slyšela že se tam dá rodit do vody ale to je asi kec co?? ![]()
@Luccca 13 říkají, že vana jen na první dobu porodní, a le třeba se něco změnilo, je třeba se poptat…
Nejsem zaměstnanec Hořovický nemocnice! 1. dítě jsem rodila v Motole a katastrofa, manufaktura a fabrika rok 1994. Další byli v Hořovicích 1997,2001 a 2011 Ten poslední porod byl jak v hotelu! ![]()
Neporovnatelné… já rodila 3× císařem a vždy u Apolináře, chtěla jsem co možná největší jistotu pro sebe i pro dítě, že v případě komplikací jsou tam nejlepší lidi a nejlepší vybavení. pokud bych chtěla prožívat svůj porod dle dnešních trendů, měla porodní plán atd., jdu asi do Hořovic či do jiné menší porodnice.
Jojo o motole to říkají hodne. Do motola bych ani nešla mám sním špatné zkušenosti a nák ho nemusím… Jo hotel by se mi líbil ![]()
@Luccca 13 Tak já v Hořovicích rodila 2×, naposledy to bylo 1.dubna
Z prvního porodu jsem si odnesla jen ty nejlepší vzpomínky co se týká okolních vjemů a myslela jsem si, že je to nepřekonatelný, ale druhý porod to ještě předčil. V druhém těhotenství jsem byla nějaká víc vystrašená, tak jsem se rozhodla, že se zaregistruju ještě v Podolí, ale naštěstí nebylo potřeba… vtipný bylo, že jsem našla volné místo v registračním systému v 35.tt těhotenství, kdy už jsem chodila na poradny do Hořovic a následně jsem šla registraci do Podolí osobně potvrdit a nechat si to zapsat do průkazky. Byla jsem otřesená jak z prostředí, tak i ze sester, chování řeznického psa je lepší a to v podstatě o nic nešlo, jen o tu registraci. Nechtěla jsem si představovat, jak by tam probíhal porod. V Hořovicích jsem si vždycky nakráčela do haly a už tam se snad i ta uklízečka usmívá a zdraví… vždycky mi to tam přišlo jak v jiným světě ![]()
K doktorům… v poradně jsem chytla 2× Ševíta a byl mi sympatický, vtipkovali jsme, fakt jsem s ním neměla problém (asi se dobře vyspal
), rodila mě Dr. Pelikánová a Dr. Martínková. Nejúžasnější je, že jsem si tam fakt připadala chtěná a že tam jsou oni pro mě ![]()
Porody do vody nedělají, pouze v první době porodní si můžeš zaplatit vanu ![]()
Příspěvek upraven 23.07.14 v 20:00
Děkuju za názor
já doufám že bude vše v pořádku a budu moct jít do Hořovic ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.