Apolinář, nebo Hořovice?

31
23.7.14 19:07

Apolinář nebo Hořovice ??

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše názory ohledně těchto dvou porodnic… Zatím u mě vede Hořovická ale ta prý nemá takové vybavení kdyby se něco stalo s miminkem takže by ho poslali jinam :( předem dík za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
23.7.14 19:08

To je jak porovnávat nebe a dudy. apolinář je mega porodnice, spíš výrobna, hořovice menší porodnice se řema porodníma pokojema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:11

Právě že je to výrobna, hodně holek si na Apolináře stěžuje hlavně na šestinedělní a na hekárny…což si myslim že Hořovice jsou víc klidnější a pro prvorodičky příjemnější…nevím budu rodit poprvé tak se ptám na názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
23.7.14 19:13

@Luccca 13 Myslím, že porovnáváš dvě naprosto odlišné porodnice…rodila jsem v Hořovicích a k Apolináři bych dobrovolně nikdy nešla. Samozřejmě v případě rizikového těhotenství nebo velkých předporodních komplikací bych volila špitál typu Apolinář, ale jinak ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.7.14 19:14

@Luccca 13 rodila jsem třikrát v hořovicích, u apolináře ani jednou, takže srovnání obou nemám.. ale v hořovicích jsou porodní pokoje, kde jsi od příjmu až po převoz na šestinedělí, žádné boxy, žádné hekárny, na šestinedělí wc i koupelna na pokoji, což jsme docela ocenila a příjemný prsonál.. ale je pravda, že asi nebudou mít tak vybavenou jipku pro novoše.. každopádně se můžeš zaregistrovat u apolináře a rozmýšlet se dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69032
23.7.14 19:14

Jde o to, co si od porodu slibujes. Jestli spickove vybaveni i pro pripad nejkatastrofalnejsich scenaru, jdi do Apolinare i za cenu toho, ze vas tam denne porodi 15, rodi se na mrnavych boxech a pripadny nadstandard stoji litr a jsou na nem dve zenske. Jestli ti jde o pocit male porodnice s osobnim pristupem, jdi do Horovic. Jinak ja rodila u Apolinare a nemohu si stezovat, ale tovarna na deti to proste je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:15

lucilee

Díky… vím že porovnávám naprosto odlišné porodnice proto se na to tady ptám… jaké jsou názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:17

ugluk

Děkuju, jasný. No tak uvidíme když to bude bez komplikací a problému jdu do Hořovic.
Děkuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:20

krrysa

Děkuju za odpověd :) co tak čtu tak je rozhodnutí už jasné :) a mužu se zeptat kdo tě odrodil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
23.7.14 19:22

@Luccca 13 maminka mě porodila :mrgreen: :mrgreen: dělám si legraci, poprvé mudr veronika lonková, podruhé mudr marta martínková a potřetí mudr dita pelikánová, byly naprosto skvělý všichni.. jedinej, koho tam nemusím, je doktor ševít, tomu bych šlápla, do koupí hned mezi dveřma, a le jinak opravdu super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.7.14 19:23

Já jsem poprvé rodila u Apolináře a ikdyž jsem si nemohla na nic stěžovat( to že tam není komfort jsem věděla) chtěla jsem podruhé do Hořovic. Kamarádka mi radila at se pro jistotu registruju i u Apolináře a dobře jsem udělala, nakonec jsem tam jela ve 34tt a porodila předčastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:27

krrysa

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasný blbě jsem to napsala :) děkuju já jsem normálně u Křenkový tak jestli náhodou jí nekdo neměl u porodu :) O doktorovy jsem už taky slyšela :) tak snad tam semnou bude moje doktorka no :) a ještě dotaz manžel semnou muže být od začátku nebo ho někdy radši vyhodí ven??? on teda ještě není rozhodnutej ale tak kdyby se rozhoupal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
23.7.14 19:29

Rodila jsem 3 krát v Hořovicích a mimča od ukončeného 33tt tam normálně nechávaj. Ted je tam nová Dr.na neonatologii z pražské nemocnice :) a vybavení špičkový!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.14 19:29

Leryl

Děkuju taky se asi radši přihlásím i k Apolináři at máme kdyžtak možnost :) jéééžiš snad bylo všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
23.7.14 19:30

@Luccca 13 Nejvíc záleží na tom, jakou máš představu, já chtěla klid, být celou dobu s mužem, mít soukromí a být v komornějším prostředí, proto
Hořovice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková