Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše názory ohledně těchto dvou porodnic… Zatím u mě vede Hořovická ale ta prý nemá takové vybavení kdyby se něco stalo s miminkem takže by ho poslali jinam
předem dík za odpovědi ![]()
To je jak porovnávat nebe a dudy. apolinář je mega porodnice, spíš výrobna, hořovice menší porodnice se řema porodníma pokojema…
Právě že je to výrobna, hodně holek si na Apolináře stěžuje hlavně na šestinedělní a na hekárny…což si myslim že Hořovice jsou víc klidnější a pro prvorodičky příjemnější…nevím budu rodit poprvé tak se ptám na názor…
@Luccca 13 Myslím, že porovnáváš dvě naprosto odlišné porodnice…rodila jsem v Hořovicích a k Apolináři bych dobrovolně nikdy nešla. Samozřejmě v případě rizikového těhotenství nebo velkých předporodních komplikací bych volila špitál typu Apolinář, ale jinak ne…
@Luccca 13 rodila jsem třikrát v hořovicích, u apolináře ani jednou, takže srovnání obou nemám.. ale v hořovicích jsou porodní pokoje, kde jsi od příjmu až po převoz na šestinedělí, žádné boxy, žádné hekárny, na šestinedělí wc i koupelna na pokoji, což jsme docela ocenila a příjemný prsonál.. ale je pravda, že asi nebudou mít tak vybavenou jipku pro novoše.. každopádně se můžeš zaregistrovat u apolináře a rozmýšlet se dál…
Jde o to, co si od porodu slibujes. Jestli spickove vybaveni i pro pripad nejkatastrofalnejsich scenaru, jdi do Apolinare i za cenu toho, ze vas tam denne porodi 15, rodi se na mrnavych boxech a pripadny nadstandard stoji litr a jsou na nem dve zenske. Jestli ti jde o pocit male porodnice s osobnim pristupem, jdi do Horovic. Jinak ja rodila u Apolinare a nemohu si stezovat, ale tovarna na deti to proste je.
Díky… vím že porovnávám naprosto odlišné porodnice proto se na to tady ptám… jaké jsou názory…
Děkuju, jasný. No tak uvidíme když to bude bez komplikací a problému jdu do Hořovic.
Děkuju holky ![]()
Děkuju za odpověd
co tak čtu tak je rozhodnutí už jasné
a mužu se zeptat kdo tě odrodil???
@Luccca 13 maminka mě porodila
dělám si legraci, poprvé mudr veronika lonková, podruhé mudr marta martínková a potřetí mudr dita pelikánová, byly naprosto skvělý všichni.. jedinej, koho tam nemusím, je doktor ševít, tomu bych šlápla, do koupí hned mezi dveřma, a le jinak opravdu super ![]()
Já jsem poprvé rodila u Apolináře a ikdyž jsem si nemohla na nic stěžovat( to že tam není komfort jsem věděla) chtěla jsem podruhé do Hořovic. Kamarádka mi radila at se pro jistotu registruju i u Apolináře a dobře jsem udělala, nakonec jsem tam jela ve 34tt a porodila předčastně.
jasný blbě jsem to napsala
děkuju já jsem normálně u Křenkový tak jestli náhodou jí nekdo neměl u porodu
O doktorovy jsem už taky slyšela
tak snad tam semnou bude moje doktorka no
a ještě dotaz manžel semnou muže být od začátku nebo ho někdy radši vyhodí ven??? on teda ještě není rozhodnutej ale tak kdyby se rozhoupal ![]()
Rodila jsem 3 krát v Hořovicích a mimča od ukončeného 33tt tam normálně nechávaj. Ted je tam nová Dr.na neonatologii z pražské nemocnice
a vybavení špičkový!
Děkuju taky se asi radši přihlásím i k Apolináři at máme kdyžtak možnost
jéééžiš snad bylo všechno v pořádku ![]()
@Luccca 13 Nejvíc záleží na tom, jakou máš představu, já chtěla klid, být celou dobu s mužem, mít soukromí a být v komornějším prostředí, proto
Hořovice…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.