Apple Watch SE, problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
306
3.6.23 06:56

Apple Watch SE, problém?

Zdravím,
potřebuji prosím poradit ohledně těchto hodinek (Apple Watch SE).
Je mě divné, že sotva po ránu udělám cca 60 kroku..na hodinkach mam 100.
Dělají takové skoky všechny hodinky? Čekala jsem, že by Apple Watch za tu cenu mohli být trochu přesnější než ostatní.
Nebo je to chyba a měla bych hodinky reklamovat?
Mám je necelých 14 dní :/

Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.6.23 10:30

A jak se ty rozdíly pohybují v rámci celého dne, dokážeš to odhadnout? Jestli je to 40 kroků, nebo 40% odchylka za den? Kdyby to bylo jen málo, přijde mi to v pohodě, přeci jen jsou dělané spíš na sledování sportu / denní chůze než pohybu po domácnosti.

Ještě mě napadá si zkontrolovat, jestli máš nastavenou správnou délku kroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.6.23 12:22

@broskvová zmrzlina no zkusím to prekalibrovat ještě..jako odchylka asi nějaká může býtnsi myslím okolo 5% odhad muj. Mam už několikáté hodinky ale první apple tak to musím jeste zkusit prekalibrovat a jináč asi se raději pozeptat na prodejně :open_mouth:
Ostatní hodinky třeba po 3 letech přestali dobře počítat, tak jsem je měnila ale ne hned takto že začátku.

Nebo mě to dělá, bze mam nastaveno 6 hodin stání a jsem vzhůru sotva 3 a už mám splněno stání..to nechápu 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.23 12:48

Hele tak to je ale fakt divný, hlavně to stání. Je fakt, že mi občas zahlásí „denní limit stání splněn“ zrovna když se válím na gauči :mrgreen: ale tohle už se mi nepozdává. :?

Možná by to stálo za to vyreklamovat za jiný kus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.6.23 19:14

@broskvová zmrzlina
V týdnu se zastavím na reklamaci…jen mě vadí, že než mě,,potvrdí,, závadu, tak budu bez hodinek :/ nebo nevím, jak funguje reklamace. Zda mohu vrátit a dají mě zpět peníze a já koupím jinde…nebo zda přijdu a řeknu chci reklamovat a ihned nový kus :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák